23.9.13

Η αστυνομία θα πολεμήσει την Χρυσή Αυγή ... να είστε σίγουροι!!!


5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος23/9/13 15:18

    Σίγουρα θα την πολεμήσει.Εξάλλου ο πολιτικός της Προϊστάμενος είναι υποψήφιος στην Αθήνα και σύμφωνα με δημοσκόπηση έρχεται δεύτερος με διαφορά από 3 έως 5%.Πρώτος είναι ο υποψήφιος της Χ.Α. ΩΡΑΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/9/13 18:45

      Ο κόσμος φτύνει τους αριστερούς γιατί είναι λαμόγια και εκτός πραγματικότητας. Τον απογοήτευσαν και από αμορφωσιά γραπώνεται από λύσεις απελπισίας όπως η ρηχή αμήχανη ΝΔ, οι σαλεμένοι ΑνεξΕλ και η ναζιστική αλλά "μυστήρια και ζορό" Χρυσή ΑΥγή.

      Μόλις περάσει η ταινία της κρίσης, το κοινό θα την ξεχάσει, λίγο θυμάται τέτοιες μπαμ μπουμ ταινίες με "εκδικητές".

      Η αριστερά βέβαια δεν έχει καταλάβει τίποτα. Το χαβά της...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος23/9/13 17:08

    Ο υπάλληλος του βουλευτή ας μαζέψει πρώτος τον γιό του τον χρυσαυγίτη που δερνόταν με τους αντιφασίστες στο ΙΚΑ και μάλιστα τραυματίστηκε και μετά τα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος24/9/13 14:54

    αγαπητη piazza, ιστορια εχει δειξει οτι η δημοκρατια δεν εκδικειται.Απο την αλλη οι δημοκρατικοι ''αριστεροι''(κατ επάγγελμα σε Νομαρχίες και Περιφέρειες) σκιζουν τα ιματια τους για τον πολιτικο κατηφορο της χωρας. Δεν θυμουνται ομως τα "χρυσα" χρονια του Καραμανλη που ολοι αυτοι συμβιβαζοταν με μια θεση συμβουλου ή μονιμου υπαλληλου στο δημοσιο. Υ.Γ Ο σκοπος του ΑΤ Χαλκιδος σιγουρα ΜΕΤΑ την διααθεσιμοτητα θα ψηφησει Χ.Α .Το καταφερατε και αυτο. Αλλωστε δεν μπορει να υπαρξει ακρα αριστερα(συνιστωσες) χωρις την ακρα δεξια(Χ.Α) .kalbit.x

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.