23.9.13

Απεργιακές δράσεις της ΑΔΕΔΥ Ροδόπης ενόψει της 48ωρης απεργίας

Τις απεργιακές τις δράσεις, ενόψει της 48ωρης απεργίας στις 24 και 25 Σεπτεμβρίου που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ, ανακοίνωσε το Νομαρχιακό Τμήμα Ροδόπης. Πιο συγκεκριμένα:
Έτσι την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί μουσικό συλλαλητήριο στην Πλατεία Ειρήνης στις 11 το πρωί, ενώ την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2013, θα διοργανωθεί Αντιφασιστικό Συλλαλητήριο στις 6 το απόγευμα στο ίδιο μέρος.
Το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ καλεί όλους τους εργαζομένους του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα, τους άνεργους, τους συνταξιούχους, τους φοιτητές, τους φορείς και τους αιρετούς του τόπου, καθώς και κάθε συμπολίτη μας, να  συμμετέχει στα Συλλαλητήρια και τις πορείες στους δρόμους της πόλης, αντιδρώντας  έτσι σ’ όλα τ’ αντιλαϊκά μέτρα της κυβέρνησης που καταστρέφουν την ελληνική κοινωνία.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος23/9/13 23:24

    Βρε βρε βρε! Ο "είδα μια προκήρυξη και μπήκα" Τριανταφυλλόπουλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.