15.7.13

Ο βραζιλιάνος άσος του Λεβαδειακού Romeu υπέγραψε στον Πανθρακικό

Η ΠΑΕ Πανθρακικός προχώρησε σε μία ακόμη μεταγραφή, αυτή του ποδοσφαιριστή Dos Santos Coradini Romeu. Ο νέος ποδοσφαιριστής της ομάδας αφού πέρασε τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις αναχώρησε με την υπόλοιπη αποστολή για την Βουλγαρία.  
Ο Dos Santos Coradini Romeu γεννήθηκε στις 13 Φεβρουαρίου 1985 στην Βραζιλία και συστήθηκε στο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας το 2002 με την Deocrata-GV. Το 2005 μετακομίζει στην Fluminense στην οποία έμεινε έως το 2009. Συνολικά είχε 92 εμφανίσεις και 6 τέρματα. Το καλοκαίρι του 2009 ήρθε για λογαριασμό της Λάρισας στην οποία είχε 48 εμφανίσεις στην Super League και 8 τέρματα. Την περσινή χρονιά συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Super League με την φανέλα του Λεβαδειακού έχοντας 19 εμφανίσεις.
Ο Dos Santon Coradini Romeu μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε πως «ήρθα στον Πανθρακικό για να παίξω ποδόσφαιρο, όλοι μου έχουν πει τα καλύτερα για την ομάδα. Μίλησα με ποδοσφαιριστές, προπονητές και γνωστούς από την Ελλάδα και δεν άκουσα κάτι το άσχημο οπότε η απόφαση να έρθω εδώ ήταν εύκολη, όλοι μου ανέφεραν ότι υπάρχουν ιδανικές συνθήκες για έναν ποδοσφαιριστή. Τα υπόλοιπα παιδιά έχουν ξεκινήσει εδώ και 2 εβδομάδες και θα κοιτάξω να καλύψω το χαμένο έδαφος για να είμαι έτοιμος». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.