16.7.13

Η ανεπάρκεια των υπηρεσιών της ΔΕΥΑ Κομοτηνής την οδήγησαν να δίνει μελέτες … στη NASA!

Στα ίχνη πανελλαδικού κυκλώματος που νεμόταν τις μελέτες και τα έργα που αφορούσαν τον τηλεχειρισμό συστημάτων ύδρευσης και αποχέτευσης στους δήμους και διαχειριζόταν την τελευταία δεκαετία δεκάδες εκατομμύρια ευρώ που προέρχονταν από κοινοτικές χρηματοδοτήσεις μέσω ΕΣΠΑ βρίσκονται οι εισαγγελικές αρχές.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/7/13 10:12

    ΜΑΛΑΚΙΑ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΜΕΛΕΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΜΕ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΙΑΤΣΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΕΚΕΙ?ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΑ ΑΡΑΓΕ?ΟΥΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/13 11:29

    απόσπασμα συνέντευξης Ρακιντζή Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης στην Καθημερινή - Θαυμάστε ήθος, προθέσεις, λειτουργία των τοπικών μας αρχόντων / σαν τα μούτρα μας τελικά είναι αυτοί και σαν τα μούτρα μας επιλέγουμε κι εμείς οι πολίτες γιατί τελικά εν τη ευρεία έννοια "όλοι μαζί τα φάγαμε"...

    Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η διασφάλιση της συνέχειας στη Δημόσια Διοίκηση παραμένει πολύ μακριά από τις προτεραιότητες του πολιτικού συστήματος, ακόμα και μετά τρία χρόνια υπό διεθνή οικονομικό έλεγχο. Αντ’ αυτού, έχουν εντατικοποιηθεί οι προσπάθειες βολέματος πολιτικών φίλων και συγγενών –τώρα έχουν μειωθεί και οι διαθέσιμες φωλιές ανέμελου βιοπορισμού– και οι επιχειρήσεις διάσωσής τους από τις συνέπειες των περικοπών.

    Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσει ο κ. Ρακιντζής τον νόμο 4057/2012, με τον οποίο του αφαιρέθηκε η δυνατότητα να ασκεί ενστάσεις κατά αποφάσεων πρωτοβάθμιων πειθαρχικών συμβουλίων. Η συγκεκριμένη διάταξη καταργήθηκε τον περασμένο Απρίλιο (ν. 4152), αλλά στο διάστημα που μεσολάβησε, «για ένα χρόνο υπήρξε πλήρης ασυδοσία, με δήμους και άλλους οργανισμούς να σπεύδουν να βγάλουν αθωωτικές αποφάσεις για να εξαιρεθούν οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι από την κινητικότητα. Γι’ αυτές τις υποθέσεις εγώ τώρα δεν μπορώ να κάνω τίποτα». Λαβωμένο και χωρίς την τροφή (δανεικά) που χρειάζεται για να ευδοκιμήσει, το παλαιό καθεστώς εξακολουθεί να βρυχάται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/13 16:32

    Κ. Δήμαρχε
    Ποιός είναι ο ανεπαρκέστατος εισηγητής των υπηρεσιών της τεχνικής υπηρεσίας της ΔΕΥΑ Κομοτηνής που συκοφαντεί το ίδιο το σπίτι του; Είναι τόσο σίγουρος ότι οι τεχνικοί της ΔΕΥΑΚ είναιι ανίκανοι να αξιολογήσουν μια βατή σύγχρονη τεχνολογία την οποία σήμερα τη βρίσκουμε στα περίπτερα; Ε τότε πως θα χειρισθούν τα συστήματα τηλεχειρισμού, προσλήφθηκαν ειδικοί της NASA και δεν το γνωρίζουμε;
    Αυτοί οι τεχνικοί μήπως δεν υλοποίησαν όλα τα μεγάλα έργα της ΔΕΥΑΚ;
    Και εισηγείται την απαξίωσή τους περιγράφοντάς τους με τα καλύτερα λόγια!
    Λέει ο ειισγητής ή η εισηγήτρια κ. δήμαρχε:
    «Όλα τα παραπάνω είναι μεγάλου βαθμού δυσκολίας που η τεχνική υπηρεσία της ΔΕΥΑΚ αδυνατεί να προβεί στην υλοποίησή τους, λόγω του γεγονότος ότι απαιτείται ειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, υψηλής τεχνολογίας και πανάκριβη υλικοτεχνική υποδομή και εξειδικευμένη γνώση σε αντικείμενα άγνωστα στην επιχείρησή μας, τα οποία δεν γνωρίζει και ούτε υπάρχει προοπτική σε προσωπικό επιχειρήσεων ή υπηρεσιών τέτοιου είδους να μεταφερθεί...».

    Είναι νέο μοντέλο λαμογιάς made in Gumultzina; Χαρακτηρίζουν ανεπαρκείς τους τεχνικούς των υπηρεσιών τους για να επιτύχει η λαμογιά που έστησαν.Τι μας περιμένει ακόμη.
    Καμια δεκάδα τουλάχιστο Κομοτηναίοι ηλεκτρολόγοι μηχανικοί με μεταπτυχιακά πήραν των ομματιών και ξενιτεύτηκαν για να εργασθούν στη Google και στη Siemens.
    Για τους Αμερικάνους και τους Γερμανούς είναι χρήσιμοι, για σας κ. δήμαρχε Κομοτηνής τι είναι; Οι παρίες της πατρίδας τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.