13.7.13

Ισχνό προβάδισμα ΝΔ στην δημοσκόπηση της Metron Analysis

Ισχνό προβάδισμα διατηρεί η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για την εφημερίδα «Επενδυτής». Πιο συγκεκριμένα:
Ως προς την εκτίμηση ψήφου η ΝΔ προηγείται με 29,1% και ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 28,7%, η Χρυσή Αυγή με 13,1%, το ΠΑΣΟΚ με 7,3%, το ΚΚΕ με 5,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 5,4%, η ΔΗΜΑΡ με 3,2% και οι Οικολόγοι Πράσινοι με 2,2  %. Το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 6,5%, ενώ εντύπωση προκαλεί η πτώση της ΔΗΜΑΡ, που φαίνεται ότι πληρώνει την αποχώρησή της από την κυβέρνηση.
Ως προς την παράσταση νίκης, η ΝΔ προηγείται με 51% έναντι 34% του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ καταλληλότερος για πρωθυπουργός είναι ως συνήθως ο «κανένας» με 43% και ακολουθεί ο Αντώνης Σαμαράς με 30% και ο Αλέξης Τσίπρας με 12%.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος14/7/13 10:14

    ΙΣΧΝΟ αλλα προβαδισμα και μαλιστα σε καιρους ΕΡΤ απολυσεων απο τον Δημοσιο τομεα, κλεισιμο των Δημων, καιρο φορολογικων δηλωσεων, χαρατσιων σε ολα ακινητα, με δυσκολες αποφασεις για την κυβερνηση, με δημοσιοτητα του Συριζα λογω συνεδριου (τωρα αυτο να παει στα θετικα για τον Συριζα αλλα εγω θα το ελεγα μετα τα σημερινα ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ του και πουλημα των παλαιων Πασοκων που τον στηριζαν) παυει να γινετε ΙΣΧΝΟ και γινεται ΠΟΛΥ σημαντικο.Σουλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.