18.7.13

Θα το θυμόμαστε και το σημερινό «ΝΑΙ» του Δημήτρη Σαλτούρου...

Ο βουλευτής Ξάνθης του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Σαλτούρος μιλάει τις τελευταίες ημέρες για «εκφραστές της πολιτικής υποκολτούρας», για «αλαλάζοντες τενεκέδες», για «φιέστες αυτοπροβολής», υπονοώντας, χωρίς να τους κατονομάζει, τους συντρόφους του στο ΠΑΣΟΚ, Περιφερειάρχη Άρη Γιαννακίδη και Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Φώτη Καραλίδη.
Ο ίδιος, μαχόμενος όπως λέει για το καλό του τόπου του και για την σωτηρία της πατρίδας του, ψήφισε χθες το Πολυνομοσχέδιο, που οδηγεί στην απόλυση χιλιάδες εργαζομένους, στον αφανισμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, στην αστική ασυλία στο Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας και σε πολλά άλλα. Λίγο αυτοκριτική δεν βλάπτει! Θα το θυμόμαστε και το σημερινό «ΝΑΙ» του Δημήτρη Σαλτούρου.

8 σχόλια:

  1. Δημήτριος Χρ. Κουτσογιάννης18/7/13 11:18

    ... είπαμε, έκανε "το καθήκον του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/13 14:15

    Αριστερές ευαισθησίες....

    https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/998421_602585926430553_973253944_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/13 14:39

    Γιατί ο Γιαννακίδης θα ψήφιζε όχι? Βρήκατε ευκαιρία να χτυπήσετε τον Σαλτούρο επειδή αγανάκτησε επιτέλους με τον Γιαννακίδη. Ο Ντόλιος τι ψήφισε? Ο Χατζηοσμάν τι ψήφισε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/7/13 15:43

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΙΧΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ...
    makeleio.gr

    Στις 16 Ιουλίου 2013 - 17:51.



    Καλά που κάποιοι απο τους υπουργάρες του Μεσσήνιου πήραν...πόδι απο την κυβέρνηση και έτσι αποκαλύπτεται και ο κομματικός στρατός που είχαν διορίσει με δικά μας χρήματα φυσικά στα υπουργικά τους γραφεία...Θέλετε να δείτε πόσους σύμβουλους και συνεργάτες είχε διορίσει στο γραφείο του ο Ευριπίδης Στυλιανίδης για να τον βοηθούν και να το συμβουλεύουν να.... μην κάνει τίποτα; Δεν είναι ούτε ένας ούτε δύο ούτε τρεις αλλά...

    Εικοσιτέσσερις!!! Ναι καλά διαβάζετε 24 άτομα χρειάστηκε ο Στυλιανίδης για να...κάθεται!!! Δείτε και το επίσημο έγγραφο της κυβέρνησης με το οποίο αποχωρούν μιας και αποχώρησε και ο υπουργός τους απο την κυβέρνηση...








    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/7/13 21:35

      Το ποιούς είχε έχει το ζουμί. Σύζυγο εφοπλιστή, κόρη συνυποψήφιου γιαλατζί , ανηψιές και πολλά άλλα τριχίλιαρα.Και μετά ψηφίζει τις απολύσεις των δουλοπάροικων.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος19/7/13 00:19

    Φανταζομαι τα μουτρα αυτου που γραφει και ξαναγραφει με κεφαλαια: "Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΠΡΟΔΟΣΕ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ κτλ κτλ" οταν θα το διαβαζει!!!

    μεγαλε, ο Στυλιανιδης τελικα δεν προδοσε τη γενια του, μια χαρα τη βολεψε - εσυ εισαι το κοροϊδο!!! :ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος21/7/13 14:18

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΙΜΟΚΟΝΤΟΡΟΣ ΣΑΛΤΑΝΑΤΗΣ?

    ΠΩΣ ΕΙΣ' ΕΤΣΙ ΡΕ? ΧΑΑΑ...ΧΑ...ΧΑ...

    ΚΑΛΆ ΠΟΥ ΔΕ Σ' ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ... "ΠΑΤΗΤΗ" Ο ΑΡΗΣ. ΘΑ ΣΕ... ΨΑΧΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ!

    ULI CHRIS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 23:10

      Μέχρι χθες ο Άρης τον παρακαλούσε και ήταν σύμβουλός του πριν εκλεγεί βουλευτής. Μετά θυμήθηκε ότι ο Κοντός είναι πιο χρήσιμος και ξεκίνησε ο πόλεμος όπως βλέπεις.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.