16.7.13

Μόνο το ΠΑΣΟΚ και ο Πρόεδρος του μπορούν να μας σώσουν … ούτε η εκκλησία!


2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/7/13 17:25

    δεστε φατσα και βγαλται συμπερασμα.ουστ κοπριτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/13 09:23

    Δεν ξέρω αν το κατεστημένο (άντε ΓΑΠ, Βενιζέλος, Σαμαράς κτλ) είναι για κρεμάλα. Φταίει όπως φταίμε και πολλοί μα πάρα πολλοί άλλοι σιγουρα. Αλλά το ερωτημα δεν είναι αυτό για να ξεφύγουμε έστω και δειλα από την πεινα και να μείνουμε στο κλαμπ των συγχρονων χωρών. Το ερώτημα ειναι αν θελουμε να παραμείνουμε απολιθώματα στο σοσιαλιστικής (νεοκομμουνιστικής) τεχνοτροπίας νεκροταφείο των παλιών δεδομένων ή θα αποκτήσουμε μια πιο δημιουργική πνοή φιλελευθερισμού που θα παράγει μεν κάποια ανισότητα αλλά θα παράγει και πλούτο για να μαλώνουμε ποιος λίγο πάνω και ποιος λιγο κατω. Ευσχάριστο μάλωμα δηλαδή.

    Δυστυχώς η φιλελεύθερη σχολή των μεταρρυθμίσεων δεν περπατά. Οι μεν ΠΑΣΟΚοι 9έτσι γενικά να τους πω ΠαΣΟΚους) στιγματίζονται σαν προδότες, οι δε Σαμαρικοί σαν κωλοτούμπες. Το φτυάρι του Λαζόπουλου δουλεύει υπερωρίες.

    Και να πεις ότι δεν υπάρχει αφορμή να κριτικάρουν κι άλλους;;;; Π.χ., αν και ο Τσίπρας αναδείχτηκε πρωταθλητής στις κυβιστήσεις, όχι μια αλλά δεκάδες, κάθε βδομάδα αλλάζει θέση κατά που φυσάει ο χάβάς, αυτό αποκρύπτεται επιμελώς από τις "έγκριτες" δημοσιογραφικές γραφίδες που κάνουν την τρίχα τριχιά σε κάθε ατελές σημείο των γραμμένων στο πόδι νομοσχεδίων αλλά βλέπεις η "εδώ πλευρά", εμείς οι της κοινής λογικής πρακτικοί άνθρωποι, δεν έχει Βαξεβάνηδες, δεν έχει μαμούνια της δημοσιογραφίας, μας έφαγε ο πολιτικός καθωσπρεπισμός και ο τεμπέλικος "διάλογος". Μη σκιστεί κανένα καλτσόν τη στιγμή που οι άλλοι πουλάνε παραμύθα για επανάσταση και ξεσηκωμό και οχλοκρατία.

    Είστε σίγουροι ότι αν ψάξετε από που κρατάει η σκούφια του κάθε Τσίπρα και των συν αυτώ ότι δε θα βρείτε πράμα; Μωρέ θα βρείτε να φαν και οι κότες!!!

    Αλλά ποιος να το ανακαλύψει αυτό; Οι "διαλεκτικοί" της περιπατητικής σχολής της διανόησης; Που έχουν αφήσει ανυπεράσπιστους εμάς τους υποστηριχτές της μεταρρυθμιστικής οδού και της φιλελεύθερης κατεύθυνσης στην οικονομία, χωρίς να προδιδουμε την αριστερή μας ταυτότητα πολλοί, να μας καθυβρίζει το κάθε άπλυτο χοιρίδιο που βγαίνει στα κανάλια και τα κομπλεξομπλογκς της εκτέλεσης συμβολαίων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.