16.7.13

Παύει την λειτουργία του το ΤΕΕ Θράκης;

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013 και ώρα 19:00, στο κτίριο του ΤΕΕ στην Κομοτηνή (Παρνασσού 6), συνεχίζεται η διακοπείσα την 4η Ιουλίου 2013, συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ-Θράκης με μοναδικό θέμα συζήτησης την «οριστική παύση των λειτουργιών του ΤΕΕ-Θράκης».
Εξαιτίας της κρισιμότητας του θέματος, στην Συνεδρίαση της Αντιπροσωπείας κλήθηκαν και  θα παραβρεθούν ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Χρήστος Σπίρτζης και το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του ΤΕΕ υπεύθυνος για τα οικονομικά του ΤΕΕ Κωνσταντίνος Μακέδος.

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/7/13 23:00

    Ωχ! Μειωνεται η αντισταση στα χρυσωρυχεια. Γιατι σταματα τις δραστηριοτητες; Με τοση αναπτυξη, τετοια ευημερια; Κριμα. Θα τριβουν τα χερια τους οι χρυσοθηρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/13 23:09

    Από γραφείο μελετών τοπογραφικών εργασιών που ανέλαβε το κτηματολόγιο της Κοζάνης και της Θεσσαλονίκης προσλήφθηκαν με τρίμηνη σύμβαση τοπογράφοι οι οποίοι αμείβονται με 500ευρώ μηνιαίως!
    Πρώτα διορθώστε τα του οίκου σας κ. Παπαθανασίουκαι μετά κλείστε το ΤΕΕ. Και φυσικά θα κλείσει το ΤΕΕ αφού συνάδελφοί σας μελετητές δεν πληρώνουν τις ασφαλιστικές υποχρεώσεις των εργαζομένων επιστημόνων οι οποίοι κατέχουν και μεταπτυχιακά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/13 09:15

    ΤΕΛΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ !!! Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΙΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/7/13 11:52

    Ο κ. Παπαθανασίου ως πρόεδρος του ΤΕΕ Θράκης μπορεί να μας πεί αν οι προϋπολογισμοί των δημοσίων έργων και οι μελέτες αν από την κυβέρνηση των εργοδοτών και των εργολάβων μειωθήκαν ανάλογα με την μείωση των ημερομισθίων και των μισθών των εργαζομένων που απασχολούνται στους εργολάβους και στους μελετητές του δημοσίου;
    Δηλαδή αν η κοινωνική δικαιοσύνη θριαμβεύει με Σαμαρά και Βενιζέλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος17/7/13 17:15

    Γνωστός ακροδεξιός κολλητός Πετρίδη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.