13.7.13

Ο Τόμισλαβ Μίκουλιτς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Πανθρακικό

Ο νέος ποδοσφαιριστής του Πανθρακικού αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με την ομάδα.
Ο Μίκουλιτς γεννήθηκε στις 4 Ιανουαρίου 1982 και έπαιξε σε επαγγελματικό επίπεδο με την Osijek της Κροατίας από το 2001 έως και τον Ιανουάριο του 2005, ενώ επόμενος σταθμός στην καριέρα του η Racing Genk του Βελγίου με την οποία αγωνίστηκε σε 68 παιχνίδια του Βελγικού πρωταθλήματος.
Επέστρεψε στην Κροατία το 2008 για λογαριασμό της Dinamo Zagreb όπου μένει για 6 μήνες και επιστρέφει το καλοκαίρι πάλι στο Βέλγιο φορώντας την φανέλα της Standarg Liege και στη συνέχεια στην Germinal και Beerschot με τις οποίες είχε συνολικά 85 εμφανίσεις. Τελευταίος του σταθμός η Heverlee με την οποία έπαιξε στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έχοντας 10 παιχνίδια και 1 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.