12.7.13

Η κυβέρνηση Σαμαρά διόρισε τον Χρήστο Παπουτσή εκπρόσωπο της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα! Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

Ο Χρήστος Παπουτσής (ναι, ο του ΠΑΣΟΚ) νέος εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα, έπειτα από απόφαση της Κυβέρνησης Σαμαρά!!!
Η κυβέρνηση κάνει πράξη την αξιοκρατία κάθε μέρα, σε κάθε πεδίο της δημόσιας σφαίρας. Η κυβέρνηση αυτοτρολλάρεται διαρκώς, καθώς ένας μεγάλος πολέμιος της Τρόικας, αναλαμβάνει ρόλο – κλειδί με τις ευλογίες της! Καταλαβαίνετε τώρα πόσο οι Παπανδρεϊκοί (ποιοι;;;) βουλευτές θα αντισταθούν στην κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου σε ότι αφορά την ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου…

22 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/7/13 16:28

    Κι εκεί που λέγαμε ότι γλυτώσαμε από κάποιους αλήτες ..,. ΤΣΑΦ και σου θυμίζουν νεοέλληνα το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό της φυλής σου, τον ΡΑΓΙΑΔΙΣΜΟ.
    Πότε επιτέλους θα καταλάβεις ότι όλοι αυτοί που σε βάζουν να σκοτώνεσαι πίσω από πράσινα και μπλέ χαρακώματα, έχουν ένα και μοναδικό σκοπό ... να μην ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΑΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/7/13 18:18

    Δεν μας γαμιετε ο μαλακας που ξυλοφορτωσε τον Ελληνικο λαο .Μα για αυτο του δωσαν αυτη τη θεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/13 13:31

      Εσύ δυστυχώς το γλύτωσες γκάγκα

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος12/7/13 18:44

    Συμφωνούμε ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την ανάρτηση στο σκέλος του "αν είναι δυνατόν ΑΥΤΟΣ ο ανεπάγγελτος να βολεύεται για μια ακόμη φορά από το σύστημα". Εκεί που σφοδρά όμως διαφωνούμε με αυτά που λέει και αυτά που υπονοεί η ανάρτηση είναι:

    1. Ναι, ακόμα και έτσι, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ο ΣΥΡΙΖΑ με τις παλαβομάρες του δεν μας αφήνει να αγιάσουμε και να τον στηρίξουμε. Η κυβερνητική οπερέτα παραμένει ασυγκρίτως καλύτερη από το συριζιώτικο διανοητικό και πολιτικό τσίρκο. ΑΥΤΗ την παραλυτική ισορροπία ψάρωσε και επέβαλε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ο λαός - και θα την πληρώσουμε μέχρι τέλους της χώρας - δυστυχώς.

    2. Ποιος είπε ότι οι Παπανδρεϊκοί βουλευτές θέλουν να κάνουν αντίσταση στη μνημονιακή φιλοσοφία των μεταρρυθμίσεων;;;; Εγκαλούν την Κυβέρνηση οι πραγματικοί παπανδρεϊκοί όχι γιατί ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ μεταρρυθμίσεις αλλά γιατί ΔΕΝ εφαρμόζει ή εφαρμοζει ΣΤΡΕΒΛΑ!!!! Κόφτε το επιτέλους ότι κάθε μεταρρυθμιστής στη χώρα είναι ανάλγητος φιλογερμανός προδότης νεοφιλελεύθερος. Δεν κολλάει η σαλάτα. Το δίλημμα Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει, είναι ψεύτικο για να ψαρώνει τους απελπισμένους.

    3. Δεν ξέρω τι είναι πιο ανησυχητικό, ότι ο Παπουτσής πηγαίνει εκεί για να βολευτεί ή ότι ο Τσίπρας είναι ο 4ος πολιτειακός παράγοντας στην Ελλάδα (με βασικό εσωκομματικό αντίπαλο δέος τον ... Laughαζάνη και τον ... Γλέζο!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος12/7/13 20:10

      Συγνωμη αν ο Τσιπρας ειναι ο 4ος πολιτειακος παραγοντας στην Ελλαδα, ο 3ος ποιος ειναι?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος12/7/13 23:06

      1ος Πρόεδρος Δημοκρατίας

      2ος Σαμαράς

      3ος Πρόεδρος Βουλής

      4ος Αρχηγός Αξιωματικής Αντιπολίτευσης

      Λίγο καιρό πριν πολλοί γέλασαν με την πιθανολογούμενη προώθηση Πετσάλνικου σαν οικουμενικού πρωθυπουργού και κάγχασαν (επιλέχθηκε Παπαδήμος ευτυχώς). Αυτοί που θεώρησαν γελοία την επιλογή Πετσάλνικου ας τρίβουν τα μάτια τους με τον πρόεδρο του 15μελούς, τον ... yes, i does, Αλέξη Τσίπρα!!!!

      Εκ του ασφαλούς ο Σαμαράς μας φτύνει όλους και προωθεί μέχρι και Παπουτσή. Σου λέει, τι θα μου κάνετε;;;; Θα βάλετε τον ... Τσίπρα στη θέση μου;;; Τολμάτε;;;;

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος12/7/13 18:50

    Το βαθύ ΠΑΣΟΚ ξέρει να επιβιώνει. Έχει καβάτζες παντού. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ κτλ. Βλ. π.χ. Κατσέλη κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/7/13 18:51

    Απεκτησε εμπειρια σαν οικονομικος συνδεσμος μεταξυ baath και pasok. Λιγο ηταν αυτο??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος12/7/13 18:51

    Η αλήθεια είναι ότι από μόνη της η παρουσία του Χρήστου Παπουτσή να εκπροσωπεί τη χώρα μας σε ένα διεθνές χρηματοπιστωτικό ίδρυμα θα είναι σαν μια κραυγή της Ελλάδας για βοήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος12/7/13 20:48

    Σωστά. Έπρεπε να βάλουν τον Γλέζο. Είναι η μόνη θέση στην οποία δεν τον έχουν διορίσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/7/13 10:41

      Στη συνιστώσα του Γλέζου υπάρχει κανας άλλος πλην Γλέζου;

      Ποσο λυπηρο ειναι να βλεπω εναν ανθρωπο που εκανε μια καθ' ολα ηρωικη πραξη να την εχει εξαργυρωσει με συνταξεις και βουλετικους θωκους. ΝΙΚΗΤΑΡΑΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ: Όταν αποφυλακίστηκε ο Νικηταράς το 1841, ήταν τόσο φτωχός που κατάντησε ζητιάνος στα σοκάκια του Πειραιά. Η αρμόδια αρχή η οποία χορηγούσε θέσεις επαιτείας, είχε ορίσει μια ορισμένη μέρα στον ήρωα επαίτη μια θέση μια μέρα της εβδομάδος κοντά στην εκκλησία της Ευαγγελίστριας και του επέτρεπε(!) να επαιτεί κάθε Παρασκευή!
      Όταν αυτά έφτασαν στα αυτιά του πρέσβη Μεγάλης Δύναμης, αυτός απεστάλη από την κυβέρνηση του στο σημείο όπου επαιτούσε ο μεγάλος οπλαρχηγός. Μόλις ο Νικηταράς αντελήφθη τον ξένο μάζεψε αμέσως το απλωμένο χέρι του.
      - Τι κάνετε στρατηγέ μου; ρώτησε ο ξένος.
      - Απολαμβάνω ελεύθερη πατρίδα, απάντησε υπερήφανα ο ήρωας.
      - Μα εδώ την απολαμβάνετε, καθισμένος στον δρόμο; επέμενε ο ξένος.
      - Η πατρίδα μου έχει χορηγήσει σύνταξη για να ζω καλά, αλλά έρχομαι εδώ για να παίρνω μια ιδέα πως περνάει ο κόσμος, απάντησε περήφανα ο Νικηταράς.
      Ο ξένος κατάλαβε, και διακριτικά, φεύγοντας άφησε να του πέσει ένα πουγκί με χρυσές λίρες.
      Ο σχεδόν τυφλός Νικηταράς άκουσε τον ήχο, έπιασε το πουγκί και φώναξε στον ξένο: «Σου έπεσε το πουγκί σου. Πάρε το μην το βρει κανένας και το χάσεις!». ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ..

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/7/13 10:36

    οι Homo PAsokus (γένος που βρέθηκε στο Ελλαδιστάν) ήταν δημιουργημά του Ανδρέα Παπανδρέου.

    Ο πρώτος της ράτσας είναι ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΗΔΕΝ Χ. Παπουτσής.

    Από την στιγμή που το πείραμα πέτυχε η Ελλάδα γέμισε ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ.

    Γίνε και εσύ ένας Παπουτσής... μπορείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/7/13 00:41

      Οι μισοί σύνεδροι του ΣΥΡΙΖΑ αυτής της ράτσας είναι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/7/13 10:23

      και βάλε!!!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος13/7/13 10:37

    Είσαι μια χώρα υπό χρεοκοπία. Με ύφεση βαθιά. Με ανεργία τρομακτική. Με ανάγκη και κόψιμο από διεθνείς συμμαχίες και την έξωθεν καλή μαρτυρία. Και τι κάνεις; Στέλνεις εκπρόσωπό σου στην Παγκόσμια Τράπεζα τον Χρήστο Παπουτσή! Τι θα γίνει τώρα; Προφανώς διάφοροι καλοθελητές του διεθνούς τύπου θα ψάξουν να δουν τι εστί Παπουτσής και δεν θα δυσκολευτούν να ανακαλύψουν την πλούσια επαγγελματική του πορεία: αφισοκολλητής, βουλευτής, υπουργός, wannabe υποψήφιος πρόεδρος κόμματος κι έχει ο Θεός. Δηλαδή ρε παιδί μου παίρνεις τον Χρηστάρα, τον βγάζεις φόρα παρτίδα στη διεθνή σκηνή και φωνάζεις: "ε παγκόσμια κοινότητα! Κοιτάχτε! Αυτή είναι η Ελλάδα"

    Και το χειρότερο;;;;; Ξέρουν ήδη ποιος είναι αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης!!!!!!!!! Μόνο τέτοιους βγάζει ο τόπος;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/7/13 10:39

    "Μπαλασόπουλο, Φωτόπουλο, Καλφαγιάννη και Κατσέλη εσείς;
    Παπουτσή εμείς."

    Έτσι κάπως έχει η κατάσταση μη γελάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/7/13 10:39

    Στον Ευαγγελάτο: Τι ήπια, πολιτισμένη, ψύχραιμη, ρεαλιστική η αντίδραση του ΣΥΡΙΖαίου διευθυντή της Αυγής Γ. Κυρίτση στο θέμα «Πασόκος Παπουτσής στην παγκόσμια Τράπεζα»! Ούτε χούντες ούτε τίποτα. Στο κάτω - κάτω να βρίσκει δουλειά ο κόσμος θέλουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/7/13 10:42

    Σύλλογος φίλων Κώστα Σκανδαλίδη : '' Μετά τις τελευταίες εξελίξεις,είναι σίγουρη υπόθεση η ανάληψη -επιτέλους-της προεδρίας του IMF από τον σύντροφο Κώστα.''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος13/7/13 21:59

    Μπροστά στον Τσίπρα, ο Παπουτσής είναι ιδανικό πρότυπο πολίτη και πολιτικού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος14/7/13 13:33

    ναι ρε γαμωτο επρεπε να στειλουν τον Γλεζο. Τοτε θα χειροκροτουσατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος15/7/13 09:10

    Παιδιά καλά τα λέμε εδώ μέσα. Να μην ξεχάσουμε όμως και το άλλο:

    Τον εδώ και κάποιο καιρό διορισμό του Ευάγγελου Αντώναρου ως εκπροσώπου στην Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Είναι οτι είναι ο Χρηστάρας ο Παπουτσής αλλά ο ... Αντώναρος;;;;;;

    Κλείνει μέτωπα ο Πρωθυπουργός που ΕΜΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ ΑΤΙΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος15/7/13 09:16

    Ο (πού τον θυμήθηκαν!) Παπουτσής (δηλώνει ότι) "μιλάει αγγλικά και γαλλικά": What is this? - This is a dog! - Pas mal, προσλαμβάνεστε. Ακόμη κι αν δήλωνε ότι μιλάει άλλες πεντέξη γλώσσες, το κακό με το (60χρονο και βάλε) παιδί είναι ότι δεν το έχουμε ακούσει - χρόοονια τώρα - να πει κάτι το έξυπνο σε οποιαδήποτε γλώσσα. Των (όποιων) ελληνικών (του) μη εξαιρουμένων.

    Απορία 1: ποιος ήταν μέχρι τώρα εκπρόσωπος της Ελλάδας σ' αυτό το parking?

    Απορία 2: σαν τον Παπουτσή ξέρουμε άραγε πόσες χιλιάδες "προσοντούχοι" με "γαλλικά και πιάνο" έχουν βολευτεί στο δημόσιο, διαγωνιστικά ή φωτογραφικά;;;; πόσα διπλώματα πτυχία και μεταπτυχιακά έχουν ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ αγορασθεί από το παζάρι;;; με τους σχολικούς φύλακες κλασικό παράδειγμα πελατειακών τοποθετήσεων, ξέρει ο απλός κόσμος πόσοι άλλοι είναι τέτοιοι;;;;; αναγνωρίζει τις ευθύνες του ο "απλός κοσμάκης" που ενώ πολλοί τα κατήγγειλαν επί 20 χρόνια κανείς δεν τους έδινε σημασία;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.