15.7.13

Απεργία ενάντια στην φτώχεια και την ανεργία του Ελληνικού λαού

Ημέρα απεργίας η Τρίτη 16 Ιουλίου και οι απεργοί του Δημόσιου και του Ιδιωτικού Τομέα θα συγκεντρωθούν στις 11 το πρωί στην Πλατεία Ειρήνης της Κομοτηνής. Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση τους:
«Ήρθε η ώρα ν’ αντιμετωπίσουμε κατάματα τη σκληρή πραγματικότητα που μας επιβάλλει η κυβέρνηση της τρόικας και ν’ αντιδράσουμε δυναμικά για να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο που προωθεί ακόμη πιο σκληρή πολιτική λιτότητας, με απολύσεις στο Δημόσιο (αυξάνοντας την ανεργία), με νέα αφαίμαξη των ήδη πενιχρών εισοδημάτων μας μέσω της φορολογίας, με αποδυνάμωση των ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων, που οδηγεί στην πλήρη κατάρρευση του κοινωνικού κράτους».

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/7/13 19:07

    Προσωπικά σίγουρα λυπάμαι για ειδικές περιπτώσεις άξιων ΔΥ αλλά μόνο για αυτές. Δεν μπορώ να σκίζομαι για να κάθονται οι περισσότεροι. Εδώ και 4 χρόνια που οι ξένοι είπαν τέρμα πια τα δανεικά ο Δημοσίος τομέας έχει οχυρωθεί, έχει προστατεύσει όλους τους δικού του.

    Αντί οι ίδιοι ΔΥ να ζητήσουν και να προσπαθήσουν κάθαρση έχουν ταμπουρωθεί και παίζουν άμυνα.

    Αντί να ζητάνε αλλαγές για να δείξουν την αξία τους, προσπαθούν να βρούνε λόγους για να μην αλλάξουν.

    Αντί να βρίσκουνε μια έξυπνη μορφή αντίδρασης ή αντίστασης το μόνο που ξέρουν είναι η ντουντουκα και οι ψευτοαπεργίες.

    Γιατί όταν έκλειναν επιχειρήσεις από το κόστος των φόρων δεν είδα κάποια πρόταση για να ελαττωθεί το κράτος

    Αντί να ψάχνουνε τους εκγληματίες που έχουν ανάμεσα τους (δεν χρησιμοποιώ την λέξη επιόρκος- ειναι παραπλανητική) τους κρύβουν για να μην βρεθούν.

    Λυπάμαι για κάποιον που προσπαθεί και του τυχαίνει κάτι κακό στην ζωή. ΔΕΝ λυπάμαι για αυτούς που έμαθαν να μην κάνουν τίποτα και να ζητάνε τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.