13.7.13

Αποκαλυπτική έκθεση Ρακιντζή για τους δήμους της Περιφέρειας ΑΜ-Θ

Αποκαλυπτική είναι η ετήσια έκθεση του Γενικού Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης Λέανδρου Ρακιντζή για το 2012, στην οποία καταγράφονται σωρεία πειθαρχικών παραβάσεων, διώξεων και διασπάθισης δημοσίου χρήματος στους ΟΤΑ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
Διαβάστε την έκθεση του Λέανδρου Ρακιντζή, για τις υποθέσεις υπαλλήλων που εξετάστηκαν, για τα οικονομικά των Δήμων, καθώς και για τις διώξεις σε αυτοδιοικητικούς, στο inpost.gr!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/7/13 09:20

    Γίνεται διασπάθιση δημοσίου χρήματος στους ΟΤΑ της Περφέρειας και της Ροδόπης και βγαίνουν όλοι καθαροί..???Απίστευτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/7/13 10:38

    Τώρα "παραιτούνται" οι δήμαρχοι-συνεργάτες της ΠΟΕ-ΟΤΑ επειδή πειράξαν τα συναιτεράκια τους στην "αυτοδιοίκηση", αντί να παραιτηθούν λόγω ευθιξίας για τα δισεκατομμύρια που έχουν ληστέψει απο τους φορολογούμενους διαχρονικά μέσω των κρατικών προϋπολογισμών.

    Αλλά ποιός έχασε την ευσυνειδησία σε αυτή χώρα ώστε να την βρούνε οι κλητήρες "αιρετοί" συνεργάτες της ΠΟΕ-ΟΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/7/13 10:25

    Κριμα γιατι διαψευστηκα απο τον σημερινο Δημαρχο Κομοτηνης τον οποιο πιστευα παρα πολυ (γιατι ειναι καλος ανθρωπος νεος, με ανοιχτο μυαλο και χωρις φανατισμους), απο που να αρχισω απο τωρα αυτο με τα οικονομικα, ποδηλατοδρομος (ραβε ξηλωνε), δρομοι που ειναι μισοι σχεδον σε ολη την πολη, λαμπες (το πιο απλο) που για να ερθουν να περασουν περναει μια εβδομαδα , παιδικες χαρες χαλια, υπαλληλοι του Δημου να σε μιλανε σαν σκουπιδι (αυτο παντα το ειχαν),σκυλια αδεσποτα παντου (εξαφανιζονται για μια εβδομαδα και την επομενη παλι τα ιδια), παραλια Φαναριου Αρωγης(ημαρτον εκανε δημοπρασιες με καντινες και ξανανιγουν με το παλαιο καθεστως τα υπολοιπα μπαρακια, που ηταν αραγε ο δικηγορος του Δημου στην Δικη?). Γενικως επικρατει ενα αλλαλουμ χωρις αρχη μεση και τελος. Δυσκολη η διοικηση αλλα αφου εχεις το καρπουζι πρεπει να πιασεις και τον μαχαιρι για να το κοψεις με τα ματια δεν γινεται τιποτα.Και για να μην παρεξηγηθω ΔΕΝ λεω οτι δεν γινεται τιποτα, στα σημαντικα και στα δυσκολα ειναι το θεμα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.