5.7.13

Με τον διοικητή του Νοσοκομείου Κομοτηνής συναντήθηκε ο Δήμαρχος

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής Ηρακλή Χατζηνέστωρα, είχε ο δήμαρχος Κομοτηνής Γιώργος Πετρίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην λειτουργία του νοσοκομείου μας, όπου επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, αυτό που υποστηρίχθηκε και στην συνάντηση με τους εργαζόμενους, ότι το Νοσοκομείο αν και έχει σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, εντούτοις λειτουργεί κανονικά λόγω της αυταπάρνησης και της σημαντικής προσφοράς των εργαζομένων, διοικητικού προσωπικού, νοσηλευτών και ιατρών, με αποτέλεσμα να μην στερούνται βασικές παροχές υγείας και περίθαλψης οι κάτοικοι της περιοχής.
Γιώργος Πετρίδης και Ηρακλής Χατζηνέστωρος δήλωσαν για το θέμα του νέου νοσοκομείου της Κομοτηνής, ότι βρίσκονται σε επαγρύπνηση μετά τις τελευταίες απόπειρες που είχαν ως στόχο την ματαίωση της κατασκευής τους, ενώ τα τελευταία νέα κρίνονται ιδιαίτερα θετικά μετά και την επίσκεψη κλιμακίου της ΔΕΠΑΝΟΜ όπου αποτυπώθηκαν επί τόπου ζητήματα που είχαν να κάνουν με τους απαιτούμενους οδικούς κόμβους στην περιοχή, και μετά την υποβολή των νέων τοπογραφικών, το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής βρίσκεται σε φάση αναμονής έγκρισης δόμησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.