18.7.13

Θέλει η κυβέρνηση να εκφράσει τη λύπη της…

…για τις απολύσεις και τη νέα φοροεπιδρομή που
κατά βάθος απευχόταν να είναι αναγκασμένη να ψηφίσει,
κι η χαρά δεν την αφήνει!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/7/13 08:33

    ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞ.ΕΛ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν ψήφισαν ούτε τον φόρο πολυτελείας για σκαφάτους, πισινάτους και ελικοπτεράτους. Αντιμνημόνιο όχι αστεία ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/13 10:10

    Η ζεστασια του σχολικου φυλακα,δε μπορει να αντικατασταθει απο σεκιουριτα!Επιχειρημα Λαφαζανη!! Sorry, Laughαζανη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/13 10:22

    Σαμαρά και Στουρνάρα:

    Φυσικά και δε θέλουμε να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτος και να μπει η χώρα στον κατήφορο χωρίς γυρισμό. Λογικό. Όπως επίσης και κυνηγάμε με τη μυγοσκοτώστρα τους κρυπτοΣυριζαίους και τους ψεκασμένους που τους ξεφεύγει μια κραυγή που και που για "προδότες πολιτικούς" και τον καλό λαό που αν και παρθένος ήταν αφελής και μπήκε με ένα μίνι μέχρι τον πισινό στο λάκκο με τους καπιταλοπορνόγερους τραπεζίτες με τα κυρτά δάχτυλα που μοίραζαν δάνεια και την πάτησε, λες και τους πολιτικούς και τους συνδικάλες τους ψήφιζαν υπερβατικές οντότητες και όχι οι μικρομεσαίοι απατεωνίσκοι που ήθελαν τα ποταπά οφέλη τους, φυσικά σε βάρος του δημοσίου (δηλαδή ημών των υπολοίπων) συμφέροντος.

    Επειδή όμως και η υπομονή έχει ένα τέλος και κάτι ακούστηκε πάλι για "στόχους" που δεν πιάνονται και παπαριές, ενώ μας κυνηγούν διάφορα αρκτικόλεξα και πάλι ΕΕΤΗΔΕ ΦΑΠ, ΤΑΠ, ΣΚΑΤΑΠ και δε συμμαζεύεται, έχουμε να πούμε το εξής.

    Το ρωτήσαμε και πιο πάνω, το ξαναρωτάμε και τώρα: Είναι σίγουρο ότι τα χρήματα μας πηγαίνουν εκεί που πρέπει;

    Το λέμε διότι το χειμώνα που μας πέρασε, άλλοι τουρτουρίζαμε το χειμώνα και άλλοι τρέχαμε ενώ δε χρωστάγαμε πουθενά. Προσέξτε λοιπόν διότι αν όντως τουρτουρίζουν υπέργηροι ηλικιωμένοι, φτάνουν σε απελπισία άνθρωποι που δεν φταίγανε και όλα αυτά διότι δε θέλετε να αγγίξετε κάποιους με κάθε κόστος, σας προειδοποιούμε ότι ενδέχεται να συμβούν άσχημα πράγματα.

    Περισσότερο από την φτωχοποίηση που επιφέρει μια γενικότερη κατάσταση (για την οποία τα πελατάκια σας καίγανε την Αθήνα δυο χρόνια επειδή τους έκοβαν τα επιδόματα καυσοξύλων και ρυθμικής αναπνοής κάνοντας σαν κακομαθημένα παιδάκια ΒΠ όταν τους ανακοίνωσαν ότι δεν έχει Μύκονο φέτος) υπάρχει ΠΟΛΥΣ μα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥΣ τίμιος κόσμος που σας στήριξε και σας στηρίζει με την προϋπόθεση να κάνετε ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν να σώσετε τη χώρα. Αυτός όλος ο κόσμος δε θέλει ούτε διορισμό, ούτε χρήματα ούτε τίποτα. Μόνο να πετύχετε για να μπορέσει να ξανασταθεί στα πόδια του. Ένα μόνο πράγμα μισεί: την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ. Όχι μόνο για αυτή που σταματάει στους "προδότες πολιτικούς" που "τα φάγανε" αλλά και αυτή που αφήνει απείραχτο το δημοσιούπαλληλικό ή το ιδιωτεύον κάθαρμα της διπλανής πόρτας.

    Ξέρετε, δε θα σας αφήσουμε να μας αποτελειώσετε.

    Ψάξτε, βρέστε τρόπο να κάνετε πιο δίκαιη την κατανομή των βαρών. Κόψτε το λαιμό σας πως το λένε. Ε αν είναι, ΑΠΟΛΥΣΤΕ, δεν είναι και προς θάνατο.

    Αλλιώς ΑΣΧΗΜΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ θα συμβούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.