18.7.13

Σύριοι διακινητές μεταναστών συνελήφθησαν στην Αλεξανδρούπολη

Συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης, δύο αλλοδαποί διακινητές υπήκοοι Συρίας, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας έξι μετανάστες Πακιστάν, Ιράκ και Συρίας.
Οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο αυτοκίνητα να κινούνται στην Εγνατία Οδό και επιχείρησαν να τα ελέγξουν, πραγματοποιώντας σήμα στάσης στους οδηγούς τους, οι οποίοι όμως δεν συμμορφώθηκαν στις υποδείξεις τους και ανέπτυξαν ταχύτητα, προκειμένου να αποφύγουν τον έλεγχο.
Άμεσα οργανώθηκε επιχείρηση, κατά την διάρκεια της οποίας, αρχικά συνελήφθη, στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, ο ένας από τους δύο διακινητές, μαζί με τους τρεις μετανάστες, ενώ το ίδιο βράδυ εντοπίστηκαν σε αγροτική περιοχή ο άλλος διακινητής και οι υπόλοιποι μετανάστες, οι οποίοι είχαν εγκαταλείψει το δεύτερο όχημα σε πάρκινγκ της Εγνατίας Οδού.
Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε, προέκυψε ότι τα δύο αυτοκίνητα, είχαν κλαπεί πριν από ένα μήνα περίπου, από περιοχές της Αττικής. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.