7.7.13

Σε πλήρη εξέλιξη η καταπολέμηση κουνουπιών στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών, με τις επιχειρήσεις των συνεργείων, εκτός από αέρος, να γίνονται πλέον και από εδάφους.
Σε Καβάλα, Ροδόπη και Ξάνθη έχουν ξεκινήσει οι ψεκασμοί και οι αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας ΑΜ-Θ ενημερώνουν τα τοπικά συμβούλια και τους παράγοντες κάθε οικισμού για να μεταφέρουν στους κατοίκους τις οδηγίες σχετικά με τα προληπτικά μέτρα, που πρέπει να λαμβάνουν στη διάρκεια της διενέργειας αυτών.
Να σημειωθεί ότι αρχές τις εβδομάδας ξεκινούν οι εναέριοι ψεκασμοί σε όλη την Περιφέρεια ΑΜ-Θ, μετά το «πράσινο φως» για την υπογραφή της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο.
Σε ότι αφορά τους πολίτες που διαμένουν στις περιοχές όπου θα πραγματοποιηθούν οι ψεκασμοί, συνίσταται η αποφυγή κυκλοφορίας τους και των ζώων κατά τη μία ώρα που διαρκεί κάθε επιχείρηση, όπως επίσης η απομάκρυνση των μελισσιών σε απόσταση 500 μέτρων τουλάχιστον, και το κλείσιμο των κλιματιστικών και των παραθύρων των σπιτιών.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος7/7/13 23:39

    Τώρα που έγιναν ελικόπτερα και απέκτησαν και εγγόνια??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/13 15:15

    ΝΤΡΟΠΗ δεν ειναι αξιοι ουτε αυτο (δεν κανουν και τιποτα αλλο) να κανουν στην ωρα του. Στην ΕΡΤ ομως πρωτοι και καλυτεροι στα ψηφισματα.Εχουν καταντησει ο Δημος Κομοτηνης ( γιατι ο Δημος Σαπων τους φορεσε τα γυαλια) και η Περιφερεια το παραλιακο τμημα του Νομου σαν τενεκεδουπολη. ΚΡΙΜΑ. Αλλα και εμεις εχουμε αυτους που μας αξιζουν !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.