18.7.13

Ήρθε ο «κατακτητής» Σόιμπλε στην Αθήνα και η Χρυσή Αυγή ξεσηκώθηκε…

…βγήκαν στους δρόμους δεκάδες χιλιάδες μέλη της, να διαδηλώσουν εναντίον των Γερμανών «κατακτητών»! Τι;;; Δεν βγήκε κανένας;

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/7/13 23:33

    Η Νέα δημοκρατία "φλερτάρει" με τη χρυσή αυγή - λένε οι κομμουνιστές - αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ ψηφίζει προτάσεις μαζί της ταυτιζόμενος πλήρως με τας θέσεις των εθνικοσοσιαλιστών.

    Γελάει ο κόσμος ρε μπούφοι

    Το ΠΑΣΟΚ είναι προδότες του λαού και δεξιό κόμμα, λένε οι κομμουνιστές, αλλά το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται πιο σφοδρά από όλους στη ΧΑ, σε σημείο να εισηγείται να τεθεί εκτός νόμου. Αλλά οι κομμουνιστές ντεμέκ ειναι αντιφασίστες.

    Γελάει και η ποικιλόχρους αιξ Αλέξη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/13 23:36

    H Χρυσή Αυγή τσέπωσε ήδη περί τα 3,5 εκατομμύρια ευρώ κρατικής επιχορήγησης. Μέχρι τώρα έχει οργανώσει δύο συσσίτια στο κέντρο της Αθήνας (στο Σύνταγμα κιόλας για να φαίνεται, να διαφημιστούν θέλουν βασικά οι άνθρωποι), στα οποία μοίρασε μερικές εκατοντάδες τσουβάλια πατάτες και μερικές εκατοντάδες πακέτα μακαρόνια. Πόσα να ξόδεψε για να τα αγοράσει; Να βάλω 3.000 ευρώ; Να βάλω 5.000 ευρώ; Να βάλω 10.000 ευρώ; Να βάλω 20.000 ευρώ; Τα υπόλοιπα 3.480.000 ευρουλάκια που πήγανε; Όχι τίποτα άλλο αλλά οι άνθρωποι είναι και καρμίρηδες. Μέχρι και ο λαϊκιστής Καρατζαφέρης είχε καταθέσει 1.000.000 ευρώ στο ταμείο υπέρ της φτώχειας και ο μισητός ΓΑΠ 1.200.000 ευρώ στο ταμείο ενίσχυσης των πυρόπληκτων της Ηλείας. Τούτοι 'δω αυτοδιαφημίζονται ως φιλάνθρωποι με πενταροδεκάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος21/7/13 13:34

      H Xρυση Αυγη διοργανωνει συσσυτια καθε εβδομαδα σε ολη την Ελλαδα.Σε ολες τις πολεις διοργανωνει συσιτια.Εσυ μονο 2 ειδες ρε καρκινιαρη;;;....Τα αλλα κομματα τις επιχορηγησεις που παιρνουν τι τις κανουν;Γιατι αυτοι δεν εχουν μοιρασει ποτε ουτε ενα μακαρονι σε κανεναν.

      Οσο για τους προδοτες Καρατζαφερη-Παπανδρεου οτι κατεθεσαν 1.000.000 ευρω γελαει ο κοσμος.Το μνημονιακο λαμογιο ο Καρατζαφερης ποτε δεν εδωσε αυτα τα λεφτα ενω ο Τζεφρυ τα εδωσε απο τα δισεκατομμυρια που εχει κλεψει το Πασοκ.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/13 23:36

    Πάντως οι συριζαίοι ρε παιδί μου, όπως και να το κάνουμε έχουν μια συνέπεια. Εκπροσωπούν αξίες και αρχές. Όταν ένας χρυσαυγίτης αποκαλεί τον πρόεδρό τους mister (=κύριο) τον πετάνε έξω από την αίθουσα του κοινοβουλίου, όταν ένας άλλος χρυσαυγίτης αποκαλεί τον υπουργό εξωτερικών μιας χώρας ως "κυρία" δεν έχουν κανένα πρόβλημα. Βλέπετε ο αντιγερμανισμός είναι κοινό must τόσο για τους σοσιαλιστές όσο και για τους εθνικοσοσιαλιστές. Κατά τα άλλα όσο υπεύθυνος Αριστερός αποδείχτηκε ο Κουβέλης άλλο τόσο και ο Δραγασάκης περιλαμβάνεται στους "σοβαρούς" του ΣΥΡΙΖΑ. Καραγκιόζης είναι ο άνθρωπος με όλη τη σημασία της λέξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/7/13 23:39

    Είναι αμέτρητες οι φορές που η χρυσή αυγή (οι πατριώτες ντε) αλληλοστηρίζονται με τους κομμουνιστές σε μια εγκάρδια ταύτιση στο κοινοβούλιο ψηφίζοντας προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ και καταψηφίζοντας νομοσχέδια παρέα.

    Κατά τα άλλα είναι αντικομμούνιστες οι μεν, αντιναζιστές οι δε.

    Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα και η οικονομική κρίση ήταν μια χρυσή ευκαιρία ώστε να ζήσουν όλοι μαζί - "εθνο"-κομμουνιστές και "ταξικοί" κομμουνιστές - τον μύθο τους στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος19/7/13 12:21

    Εγω παντως τους Συριζαιους ειδα να σκυλοβριζουν οι ναζι εχθες ("π....κια, γ....ληδες κτλ") και οχι φυσικα τον Σαμαρα ή τον Μπενυ - και φυσικα, οπως ηταν αναμενομενο ΔΕΝ ψηφισαν την εξεταστικη για την ΕΡΤ (οπως ακριβως τους διεταξε η ΝΔ)

    Τωρα αν στην κοσμαρα σου τα πραγματα εγιναν αναποδα, τί να σε πω? οτι η μαλακια εχει και τα ορια της? (τα εχεις ξεπερασει προ πολλου...)


    ΥΓ. "ψηφίζοντας προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ" π.χ. την καταργηση του Νόμου Ραγκουση, την πωληση της ΑΤΕ, τον Αντιρατσιστικο, τις φοροαπαλλαγες των εφοπλιστων, την ΕΡΤ κτλ κτλ - μη ξεφτιλιζεσαι αλλο ρε, φτανει τοσο...



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/13 19:11

      Πστ, καλέ, 12:21, πστ!!! το ποιος ξεφτιλίζεται άστο.

      Αντιμνημονιακό τόξο με τους χρυσαυτίτες έχετε κάνει εσείς οι ΣΥΡΙΖαίοι. Άσε τα αποσπάσματα και δες όλη την εικόνα. Δες το δάσος και όχι το δέντρο.

      Έχω βαρεθεί να μετράω ύβρεις και απειλές των ναζί εναντίον του ΠΑΣΟΚ και του Σαμαρά. Όντως κομμάτι της δεξιάς είναι οι χρυσαυγίτες αλλά παρείτσα καλλιεργείτε τον εμφύλιο, λόγω και έργω. Και τη ΝΔ πρώτο κόμμα εσείς κι αυτοί την κάνατε. Εσείς ευθύνεστε για την κυριαρχία της δεξιάς.

      Ατυοί οι ναζί μάλιστα είναι περισσότερο ειλικρινείς και λιγότερο πολιτικάντηδες από σας που ψάχνατε αφορμή να λέτε όχι σε όλα όπως με το αντιρατσιστικό. Για αυτό και που και που ψηφίζουν μαζι με την κυβέρνηση. Τα υπόλοιπα είναι τα σάπια του ΣΥΡΙΖΑ. Για τεκμηρίωση όσων λέω, μην πας μόνο στα νομοσχέδια, πήγαινε π.χ. στις ψηφοφορίες για την εξεταστική της λίστας Λαγκάρντ. Μαζί τμε την Κωνστνατοπούλου ψήφιζε τα ίδια ο Κασιδιάρης.

      Για περισσότερη τεκμηρίωση, αν ξέρεις να διαβάζεις ή αν μπορείς να διαβάσεις κείμενα παραπάνω από δυο γραμμές, ρίξε μια ματιά στο

      http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/πολιτικη/ανεξυριζαυγιτισμός

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.