15.7.13

Αθάνατο το ΠΑΣΟΚ!!! Δεν πεθαίνει ποτέ…


4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος15/7/13 11:44

    Τι να πεθάνει;;; Το μισό (λέμε τώρα) μετακόμισε στη ΝΔ (και τι άλλο θα μπορούσε να κάνει με δεδομένο το άδικο αποτέλεσμα των εκλογών;;;;) και το άλλο μισό στο ΣΥΡΙΖΑ. Ότι και να γίνει κερδισμένο πάλι το ΠΑΣΟΚ που είναι με τους νικητές;;;;;

    Α Θ Α Ν Α Τ Ο και μπράβο του!!!!

    Το ερώτημα βέβαια που θα έπρεπε να απασχολεί τους πολίτες είναι τι γίνεται με τον τόπο και αν πεθάνει αυτός αλλά στη χώρα της σαχλαμάρας οι προτεραιότητες είναι αν πεθαίνει το ΠΑΣΟΚ και το σχετικό κουτσομπολιό, μοιρολόι ή θριαμβολογία οπαδική (αναλόγως τι συμφέρει τον καθένα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/7/13 13:18

    Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξευτελιστεί κάποιος στην πολιτική. Αλλά η τελευταία λέξη του πολιτικού εξευτελισμού είναι εκείνοι οι πρώην υπουργοί, βουλευτές και συνδικαλιστές του χειρότερου ΠαΣοΚ που τρέχουν στα συνέδρια και στις συνάξεις του ΣΥΡΙΖΑ.

    Οι άνθρωποι που διέλυσαν την Ελλάδα πασχίζουν τώρα να προλάβουν το επόμενο λεωφορείο ή να προσκολληθούν στον πρώτο «αριστερό σωτήρα» που θα βρεθεί τυχαία μπροστά τους.

    Σωτήρα όχι της Ελλάδας, βεβαίως. Της αφεντιάς τους.

    Ανάμεσά τους εκείνοι που μετέτρεψαν το κράτος σε κομματικό λάφυρο και συνδικαλιστικό τιμάριο. Ή που πρωτοστάτησαν στην καταστροφή διαλαλώντας ανερυθρίαστα και ανενδοίαστα ότι «λεφτά υπάρχουν!».

    Τότε μεν φάνηκε ότι λεφτά δεν υπήρχαν. Αλλά τώρα αποδεικνύεται ότι δεν υπάρχει ούτε τσίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/7/13 13:56

    Φάρσα του Candid Camera ήταν, τελικά, ο διορισμός Παπουτσή!

    Στημένο αστείο για τη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή, που θα αρχίσει να μεταδίδεται από τη Δημόσια Τηλεόραση, αποδείχθηκε τελικά η τοποθέτηση του Χρήστου Παπουτσή στη θέση εκπροσώπου της Ελλάδας στην Παγκόσμια Τράπεζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/7/13 14:32

    Η αριστερά προβάλλει το επιχείρημα ότι δεν ευθύνεται για τη χρεοκοπία, γιατί δεν κυβέρνησε. Είναι, βέβαια, εφεύρημα. Και όχι μόνο γιατί στην ελληνική κομματοκρατία όλα τα κόμματα εισέπρατταν τα κέρδη τους, φανερά και αφανή, αναλογικά με την εκλογική τους δύναμη. Αλλά κυρίως γιατί αποτελούσε τον ιδεολογικό εκφραστή του κρατισμού και του πελατειακού κράτους. Σε καμία στροφή της πορείας προς τη χρεοκοπία δεν πρόβαλλε αντίσταση. Το αντίθετο. Ζητούσε περισσότερες προσλήψεις στο δημόσιο, περισσότερες κρατικές επιχειρήσεις, περισσότερα επιδόματα άσχετα με την παραγωγή, μεγαλύτερες αυξήσεις, μικρότερα όρια εξόδου στη σύνταξη, υψηλότερες συντάξεις, μεγαλύτερα εφάπαξ. Όλα ήταν κατακτήσεις και κεκτημένα. Κατηγορώντας συγχρόνως το νεοφιλελευθερισμό. Πρέπει να είναι ο μοναδικός νεοφιλελευθερισμός της ιστορίας που διπλασίασε το κράτος και τις αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων, ενώ αφάνισε τον ιδιωτικό τομέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.