17.7.13

Τι θα κάνουν οι Παπανδρεϊκοί βουλευτές;

Σήμερα αναμένεται να υπερψηφιστεί το Πολυνομοσχέδιο από την Βουλή των Ελλήνων, με τις Κοινοβουλευτικές Ομάδας της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ να το στηρίζουν όσο δεν πάει! Τι θα κάνουν όμως οι Παπανδρεϊκοί βουλευτές;
Και ρωτάω, γιατί αυτοί και οι κινήσεις τους, μιλάνε με τα χειρότερα λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ τον Βαγγέλη Βενιζέλο δεν θέλουν να τον δούνε στα μάτια τους! Πεδίο δόξης λαμπρό λοιπόν η ψήφιση του Πολυνομοσχεδίου, ας μην το ψηφίσουν και να δείξουν έστω την ύστατη στιγμή πως νοιάζονται για την κοινωνία…

24 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/7/13 21:49

    Όποιος δεν το ψηφίζει νοιάζεται για την κοινωνία? Α ναι! Για την κοινωνία του δημ. υπαλλήλου, δραχμή, ευρώ, γιεν, ότι να ναι αρκεί να μπαίνει κάθε μήνα σταθερά στα βύσματα του Στυλιανίδη και του κάθε Στυλιανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/13 22:50

    Aφού εσείς οι νεοσυριζίτες ότι κι αν γίνει πάλι θα τους βρίζετε τι ζόρι τραβάτε τότε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/13 07:50

    πολυ μελό.....

    κάθε βουλευτής που σέβεται τον εαυτό του και την κοινωνία θα κάνει το καθήκον του

    Που σίγουρα δεν είναι η ενίσχυση των "μάγων" (π.χ. Τσίπρα, Καμμένου κτλ.)

    Πολύ διδακτική η πρεμούρα κάποιων για τον ΓΑΠ, φαίνεται δεν είναι και τόσο πεθαμένος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτριος Χρ. Κουτσογιάννης18/7/13 11:16

      ... μου εξηγείς σε παρακαλώ όταν λες "το καθήκον του" τι εννοείς, για να καταλάβουμε κι εμείς οι κοινοί θνητοί, γιατί κοντεύουμε να τρελαθούμε!!!
      Καιρός είναι να κόψουμε τις μαλακίες και να μιλήσουμε σοβαρά... άσε με να πιστεύω ακράδαντα ότι "το καθήκον του" είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με το "ίδιον συμφέρον"... το ότι δεν πιστεύεις στη "μαγεία" το καταλάβαμε, συνέχισε με την χειροπρακτική, εννοώντας αυτήν που μας έφερε εδώ και εννοώντας όλο αυτό το καθ' όλα σχεδιασμένο ξεπούλημα, αυτό το κατάντημα και αυτόν το "ξεριζωμό"... ο οποίος όλο και κάποια σχέση θα 'χει με τη γνωστή γερμανική εταιρία Knorr, τους ζωμούς της οποίας δεν μπορούμε να τους βάλουμε πλέον στην κατσαρόλα, γιατί μας ξεζούμισε "το καθήκον του".
      Την καλημέρα μου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/7/13 15:51

      Κύριε Κουτσογιάννη το καθήκον των πολιτικών τουλάχιστο τώρα με τα 2 εκατομμύρια ανέργους είναι να ελαφρύνουν από το δημόσιο τα χιλιάδες κομματικά βύσματα που μπήκαν από τα κομματικά παράθυρα χρόνια τώρα και τα ταίζουμε με δισεκατομμύρια εμείς. Τι δεν καταλαβαίνετε? Βγείτε στον ιδιωτικό τομέα να ζητήσετε εργασία και μετά να μας πείτε ποιός ξεζουμίστηκε σαν Κνόρρ. Όσο παίρνετε το ενάμισυ χιλιαρικάκι σας φρόνιμο είναι να μην προκαλείτε. Την καλησπέρα μου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/7/13 23:31

      Ρε Τζίμη ξεκόλα με τη βολική παραμύθα της "αντίστασης"

      Φαντάζει άλλωστε ως φάρσα αλλά το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ προσπαθούν (κουτσά και στραβά) να διορθώσουν τα εγκλήματα που διέπραξαν μετατρέποντας παλιά το κράτος σε ένα κωλάδικο, με face control για κολλητούς και εκλεκτούς που πουλάει ακριβή προστασία στους "απέξω".

      Το κόστος της απώλειας ψήφων απο τα κομματικά κοπάδια των συνδικαλήσταρχων τους για τα πάλαι ποτέ ισχυρά κόμματα είναι τεράστιο, αφού έρχονται σε σύγκρουση με τα βολεμένα σκυλιά τους.

      Το εκπληκτικό είναι ότι, η αντιπολίτευση αντί να συμφωνεί στην απαλλαγή του κράτους απο την διαπλοκή, ξεκάθαρα θέλει να γίνει ο νέος νταβατζής-προστάτης διατηρώντας το έτοιμο πελατολόγειο.

      Αυτά τα καθάρματα ψηφίσανε κάποιοι για να χτυπήσουν τον πρώην δικομματισμό και αυτά τα καθάρματα τώρα ψηφίζουν "όχι".

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/7/13 23:42

      Φίλε μου κουτσογιάννη με στενοχωρείς και είσαι της πιάτσας...

      Ωραία τα λογάκια και οι λεονταρισμοί αλλά εμένα μου έμαθε ο Αμερικάνος (ναι πάλι καλά) υπεύθυνος μου στο γραφείο ότι εάν δεν είσαι μέρος της λύσης είσαι μέρος του προβλήματος.

      Πείτε μου ποίες από τις πολιτικές δυνάμεις των "μάγων" της αντιπολίτευσης μπορεί να γίνουν μέρος της λύσης... Γιατί ωραία τα εύκολα λόγια και οι μελό αφορισμοί αλλά η ζωή εξελίσσεται ερήμην της φιλολογίας.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος18/7/13 16:52

    Κυριε 11.16 το καθηκον του (βουλευτη) ειναι αυτο που του ανεθεσε ο Ελληνικος λαος πριν απο περιπου ενα χρονο (και που του το δινει και τωρα απο οτι φαινεται και απο τις δημοσκοπησεις), ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν θα απεργουσα για καποιον που δουλευει (μας δουλευει μαλλον) στον Δημοσιο τομεα (γιατι ποτε ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ δεν εκανε εστω και μια νυξη αιτηματος για τον ιδιωτικο φορεα ή για τυς ελευθερους επαγγελματιες). Οχι κυριε "11.16" κοινοι θνητοι δεν ειμασταν ολοι τοσα χρονια, ειμασταν οι περισσοτεροι (ιδιωτικος τομεας) κοινοι θνητοι, και ΟΛΟΙ οι δημοσιοι υπαλληλοι ηταν η αφροκρεμα (και σε μισθους και σε συνθηκες εργασιας), να απεργησουμε γι αυτους, που πληρωνανε που βαζανε λυτους και δεμενους για να μπουνε μεσα στο Δημοσιο και τωρα κανουν την παπια. Δυστηχως πολλοι λιγοι ειναι αυτοι που μπηκαν στο Δημοσιο γιατι πραγματικα αξιζανε τουλαχιστον μεχρι και την δημιουργια του ΑΣΕΠ. Τωρα ολα τα αλλα για τα knorr και την Γερμανια μου θυμιζουν μια παροιμια οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια, δεν φταινε παντα οι αλλοι για την καταντια μας.Ο ιδιωτικος τομεας θελει κωλο και στν Ελλαδα δεν τον διαθετουν πολλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/7/13 23:26

    Μη βαράτε το Τζίμη 11:16 παιδιά. Παραπλανημένος είναι. Ζαλισμένος. Επωνυμα γράφει και είναι καλό παιδί. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνεί μαζί μας. Στην πραγματικότητα είναι σύμμαχός μας απλά δεν το ξέρει γιατί κι αυτός αγωνιά για την οικογένειά του. Ατυχές το σχόλιό του αλλά δεν πειράζει, είναι κάπως ευπρεπές. Το έγραψε μάλιστα γιατί δεν κατάλαβε τι λέει ο 07:50 ο οποιος απλά είπε ότι το καθήκον κάθε βουλευτή δεν είναι απαραίτητα ότι αντιλαμβάνεται ο καθε πολίτης ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    Και ότι δεν θα ρίξει ο κάθε βουλευτής που θεωρεί επικίνδυνους τους Τσίπρα και Καμμένο, ένα ξεκάρφωτο "ΝΑΙ" μόνο και μόνο γιατί το "¨ΟΧΙ" για κάποιους είναι ξεπούλημα της χώρας.

    Κάποιοι από μας πιστεύουμε ότι το νοικοκύρεμα σαν του μνημονίου αποτελεί διασωση της χώρας και δικαίωμά μας να το πιστεύουμε κι εμείς και κάποιοι βουλευτές. ΑΥΤΟ δεν κατάλαβε ο Κουτσογιάννης και ενστερνίζεται το όποιος δεν ψηφίζει αντιμνημονιακά είναι εχρθός γιατί πάει παρέα με τα λαμόγια και τους συστημικούς. Και έτσι να είναι (που σε μεγάλο βαθμό ισχύει το λαμόγια = μνημονιακοί) κάνει το βασικό λάθος να ξεχνά πόσο λαμόγια είναι οι Αντιμνημονιακοί και ότι κάποιες φορές το δίλημμα είναι υπαρξιακό "υπάρχω - δεν υπάρχω" και όχι ηθικό "λαμόγια εναντιον μη (ακόμα εμφανώς) λαμογίων".

    Αφήστε τον να εκτονώνεται τον αγαπητό Τζίμη. Όταν έρθει η ώρα μαζί μας θα είναι αλλά δεν το ξέρει. Το παίζει αντισυμβατικός γιατί έτσι πρέπει τέτοια εποχή. ΑΡγά ή γρήγορα θα καταλάβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος19/7/13 00:16

    Για να καταλαβω κι εγω το καημενο... αμα απολυθουν 10.000 δασκαλοι ή κλεισουν 200 σχολεια, ποσοι ανεργοι θα βρουν δουλεια στον ιδιωτικο τομεα;

    απλα ρωταω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/7/13 12:08

      Η απάντηση είναι απλή: πολλοί θα έχουν την ευκαιρία να διατηρήσουν τη δουλειά τους στον ιδιωτικό τομέα αν απολυθούν άχρηστοι του δημοσίου ή ακόμα καλύτερα, αν εκσυγχρονισθεί το δημόσιο και δουλέψει καλά και χωρίς σπατάλες. Μέσα στο "σπατάλες" είναι και να ταίζεις προσωπικό που σε συνθήκες κρίσης δεν μπορείς να το ταίσεις. Σε συνθήκες άλλες, ίσως έχεις την πολυτέλεια.

      Εγώ να αντιστρέψω το πονηρό ερώτημα:

      1. Ποιος μίλησε για 10000 δασκάλους που απολύονται;;;;;
      2. Ποιος μίλησε για 200 σχολεία που "κλείνουν";;;;; Άλλο εξυπηρέτηση μιας κατάστασης με κατάργηση εικονικών σχολείων με 3-4 μαθητές, και άλλο "κλείνω σχολεία". Γιατί τόση προπαγάνδα με τέτοια συνθήματα;;;
      3. Το σημαντικότερο όλων των ερωτημάτων: αν ΔΕΝ απολυθούν κάποιοι από το δημόσιο, ή μάλλον τόσο καιρό που ΔΕΝ απολύθηκαν / απομακρύνθηκαν / αξιολογήθηκαν, πόσους ανέργους έβγαλε ο ιδιωτικός τομέας;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/7/13 12:10

      Καημένο που ρωτάς να σου απαντήσω σε λίγες γραμμές γιατί κανονική απάντηση θέλει πολύ περισσότερο χώρο:

      3 χρόνια συρρικνώνουμε τον ιδιωτικό τομέα και χαΐρι δεν είδαμε.
      3 χρόνια αυξάνουμε τους φόρους και πάλι τίποτα.
      3 χρόνια κανείς στο δημόσιο δεν έχασε τη δουλειά του, αλλά καλύτερα τα πράγματα δεν έγιναν.
      3 χρόνια αρνηθήκαμε το άνοιγμα όλων ανεξαιρέτως των επαγγελμάτων και η ανεργία συνέχισε να αυξάνεται.
      3 χρόνια αρνηθήκαμε οποιαδήποτε μεταρρύθμιση και πάλι με το στανιό τη βγάζουμε και ακόμα χειρότερα.
      3 χρόνια ασχολούμαστε με τους λεκτικούς βερμπαλισμούς, τα Ζάππεια, τους Μελιγαλάδες, τα γουναράδικα, το Σόιμπλε, τη Μέρκελ, τους κακούς ξένους, την επανάσταση που ολοένα έρχεται, τους ψεκασμούς που μας κάνουν, το ξύλο που θα τους ρίξουμε, τις κρεμάλες που θα τους φορέσουμε στο λαιμό, τη χούντα που δεν τελείωσε το 73 και άλλα πολλά, αλλά άκρη δεν βρήκαμε.

      Επί 3 χρόνια (και για πολλά περισσότερα) φταίει ο φιλελευθερισμός σε κάθε Έλληνα.

      3 χρόνια και ακόμα να καταλάβετε ότι το ζητούμενο ήταν και είναι ακριβώς το αντίθετο από αυτό που κάνουμε αυτά τα 3 χρόνια.

      Έχω πάψει να λυπάμαι οποιονδήποτε σε αυτή τη χώρα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/7/13 12:15

      Καημένο, αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για απάντηση πήγαινε αρχικά στο

      http://www.capital.gr/stoupas/Article.aspx?id=1838002

      και βλέπουμε

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος19/7/13 12:23

      καημένο μου θα σταματήσουμε απλώς να πληρώνουμε κάτι εκατομμυριάκια ευρώ από αυτά που δεν έχουμε και μάλιστα όταν τα σχολεία είναι 2 και 3 παιδιών .
      απλά απαντάω...

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/7/13 15:11

    Κυριε καημενο που δεν καταλαβαινεται !!!! κακως υπηρχαν οι 10.000 δασκαλοι και τα 200 σχολεια επιπλεον, τα κακως κειμενα προσπαθουν να διορθωσουν (τα δικα τους λαθοι δηλαδη).Και ποιος σας ειπε εσας οτι ολοι καποια εποχη θα επρεπε να γινουν δασκαλοι (γιατι λογο ολοημερων σχολειων διοριστηκαν πολλοι, δουλευουν και μικρο χρονικο διαστημα) και πεσαν ολοι με τα μουτρα να σπουδασουν δασκαλοι. Ο ιδιωτικος τομεας δεν θελει ξερετε μονο ανθρωπους με πτυχιο στα γραφεια θελει και εργατες ποιος πηγαινε να γινει εργατης στον ιδιωτικο τομεα ? ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/13 02:15

      Κι εγω αναρωτιεμαι ΕΣΥ γιατι δεν πηγες στον ιδιωτικο τομεα? τα χιλιαδες γαμωΕΠΟΠια και τα αηΔΙΑΣ γιατι δεν πηγαν? οι φραπεδοβιοι Ειδικοφρουροι, οι Αγροφυλακες της Ομονοιας και οι Συνορό του Συνταγματος γιατι δεν πηγαν?

      αληθεια, οι βυσματικοι δημοτομπατσοι, τί απεγιναν? ΟΛΟΙ στις θεσεις τους, σωστα?

      αλλα ξεχασα... ο καθενας απο αυτους ειναι 10 ψηφοι - τον δασκαλο ποιος τον χεζει - οπως τα "περισσευουμενα" 3-4 παιδακια της ορεινης Ευρυτανιας ή καποιου απομακρυσμενου νησιου (ποιος τα χεζει κι αυτα!)...

      πραγματικα πολυ ωραιες οι απαντησεις σας (εντελως ασχετες μτ ην ερωτηση οπως παντα), κοινως με πεισατε!

      αντε, πειστε με τωρα και για την αναγκη επανασυστασης της Χωροφυλακης (αυτοι δεν πιανονται για ΔΥ ε?) που προτεινει ο Φαηλος και η ΧΑ! σιγουρα θα εχετε "επιχειρηματα" (κλασσικα, του κωλου) και επ'αυτου!


      ΥΓ. η απαντηση στην ερωτηση ηταν απλουστατη: και ΟΛΟ το δημοσιο να απολυσεις, ουτε ΕΝΑΣ ανεργος δεν θα βρει δουλεια στον ιδιωτικο τομεα - τοσο απλη...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος20/7/13 09:41

      Ακριβώς. Η απάντηση όπως λες κολλημένε κομμουνιστή 02:15 είναι πάναπλη.

      1. Αν ΔΕΝ απολύσεις πολλούς από το δημόσιο (και μεταξύ μας να φύγουν οι αγροφύλακες και οι ΜΗ ΜΟΝΙΜΟΙ εκπαιδευτικοί που η εργασία τους ΕΦΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ αλλά προς το παρόν χρήσιμη η ΔΙΑΣ) τότε απλά η κατάσταση ΔΕΝ ΣΩΖΕΤΑΙ, ούτε για τους δημοσίους ούτε για τους ιδιωτικούς

      2. Αν απολύσεις δημοσίους υπαλλήλους που τους πληρώνεις τζάμπα ασχετως κλάδου, έκανες ένα βήμα απλά. Αναγκαίο αλλά όχι επαρκές. Αναγκαία αλλά όχι ικανή συνθήκη που λένε και τα μαθηματικά που στην 6η δημοτικού ποτέ δεν κατάλαβες ούτε και προσπαθησες να καταλαβεις ντουβάρι.

      3. Αν απολύσεις δημοσίους υπαλλήλους, εκτός από το άμεσο κόστος που γλιτώνει το δημόσιο για να μη χρεοκοπήσει πιο γρήγορα, απλά υπάρχει μια μικρή ελπίδα να καταλάβει ο κόσμος τι παίζεται. Καλή η κλάψα για την αδυναμία βιοπορισμού, πάντως το λεφτόδεντρο στον κήπο του δημοσίου που το τρυγάς και μοιράζεις πολλά σε ημετέρους και λιγότερα αλλά πάλι αρκετά στους υπόλοιπους, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΕΛΕΙΩΣΕ. Οι απολύσεις στο δημόσιο βοηθούν τους πάντες να καταλάβουν ότι τέρμα το πάρτυ. Και αυτό είναι αφενός κατάκτηση αφετέρου αυτόνομο καύσιμο προσαρμογής του κόσμου σε νέα δεδομένα για να προχωρήσουμε το γρηγορότερο μπροστά.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/7/13 09:53

      Ένας δήμος με 100.000 δημότες και ΜΟΝΟ με 7 Δημοτικούς υπαλλήλους (εξαιρείται η αστυνομία και η πυροσβεστική). Φυσικά στην Αμερική, πού αλλου?

      http://www.economist.com/node/21559633

      Εάν κρίνω βέβαια το επίπεδο των Αγγλικών των Συριζαίων από τον αρχηγό τους, τον ΑΡΧΗΓΟ της ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΟΛΙΤΕΥΣΗΣ της Ελλάδας, θα δυσκολευτούν να το διαβάσουν... Τέτοια Παιδεία εξασφαλάιζουν αμέριμνοι οι δάσκαλοι για τους οποιους κόπτεσθε να μην έχουν φόβο απόλυσης.

      Να σας κάνω εγω την αναλογία. Η Λάρισα με 200.000 δημότες (πάνω κάτω) θα είχε ΜΟΝΟ 14 δημοτικούς υπαλλήλους. Για να μη πω 12 λόγω εξοικονόμησης μεγαλύτερης κλίμακας.

      τέτοια θα σας δείχνουμε συνέχεια κρατιστές. Το μοντέλο σας φέρνει χρεοκωπία και μετριοκρατία. Το δικό μας φέρνει ανάπτυξη σε αυτούς που την κυνηγάνε.

      Για να μην αρχίσουν σχολιάκια εξυπνάκηδων, προφανώς παίζουν ρόλο οι αρμοδιότητες. Και προφανώς "για λογαριασμό του δήμου" και όχι "ΜΕΣΑ στο δήμο" θα απασχολούνται παραπάνω άτομα. Το άρθρο μιλά για τα καλά του outsourcing. Προφανώς δε σημαίνει ότι ο δήμος εκτελεί το έργο του με 7 άτομα. Σημαίνει ότι για να εκτελεσθεί αποτελεσματικά το έργο του και να συντονισθούν τα πολλά άτομα που ασχολούνται, ΜΟΝΙΜΟΙ υπάλληλοι του δήμου που κάνουν μια αξιοπρεπή και άνετη συντονιστική δουλειά, είναι ... 7!!!!

      Καληνύχτα σας κρατιστοκομμουνιστές του παραμυθιού του λεφτόδεντρου στον κήπο, πυο μας τροφοδοτεί τους καρπούς του επειδή είμαστε ο εξυπνότερος λαός του κόσμου στην ωραιότερη χώρα του κόσμου.



      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/7/13 13:27

      ΥΓ τόσο στόκος είσαι 02.15

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος20/7/13 17:03

      Κυριε 2.15 εμεις δουλευουμε 20 χρονια στον ιδιωτικο τομεα και μαλιστα σε εργοστασιο, το ιδιο τωρα και ο γιος μου, εσεις μιλησατε για τους δασκαλους και εμεις απανταμε για τους δασκαλους τωρα αν εχετε την μυγα και μυγιαζεστε δεν φταιμε εμεις, συμφωνω μαζι σας και για τους ΕΠΟΠ και για τους συνοριοφυλακες και για οτιδηποτε εχει σχεση με το δημοσιο.Στον στρατο και στην αστυνομια παιρνανε παντα οσους εφευγαν (και το γνωριζεται φανταζομαι αν οχι κοιταχτε πρωτα να ενημερωθειται και μετα σας φταινε ολοι οι υπολοιποι) και οι οποιοι εχουν δεχτει και τις περισσοτερες μειωσεις, γιατι να εχουν οι δημοτικοι αστυνομικοι ψηφους και οχι οι δασκαλοι τι εννοειται αραγε? και οι δημοτικοι αστυνομικοι μενουν αυτοι που εχουν μεταπτυχιακο ποιος δασκαλος εχει? οι απαντησεις ειναι ακριβως αυτες που πρεπει μηπως θα πρεπει να κοιταξεις λιγο την αντιληψη την δικη σου δεν μπορει τοσοι ανθρωποι να κανουν λαθος αναρωτηθηκες ποτε? και για να μην αδικουμε τους δασκαλους που κανουν πολλοι αξιολογη δουλεια, δεν μπορω να πω το ιδιο με τους καθηγητες που νομιζω οτι οι περισσοτεροι ειναι για διωξιμο γιατι δουλεια μηδεν.Η απαντηση στην απορια σου ειναι ουτε ενας δημοσιος υπαλληλος δεν θα βρει ποτε μα ποτε δουλεια στον ιδιωτικο τομεα με τις συνθηκες που δουλευε ως δημοσιος υπαλληλος και οχι γιατι δεν εχει δουλειες αλλα ειναι εντελως διαφορετικοι οι ρυθμοι, ειπαμε ο ιδιωτικος τομεας οπου και αν εισαι θελει κωλο και πολλοι Ελληνες δεν τον διαθετουν.

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος21/7/13 14:33

      Επειδη μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση και κυριως επειδη μιλας πολυ πιο ομορφα απο τους πιο πανω κολλημενους κομματοσκυλους, θα την διατυπωσω πιο αναλυτικα:

      αν απολυθουν οι δημοσιοι υπαλληλοι (εστω κι αυτοι που λεω κι εγω να απολυθουν δλδ αγροφυλακες, συνορό, ΕΠΟΠ κτλ!), θα βρουν δουλεια οι απολυμενοι π.χ. της "Κατσελης" που εκλεισε προσφατα? ή απλα ο ΟΑΕΔ θα εχει μεγαλυτερη ουρα απο πριν και τιποτα περισσοτερο?

      μη τρελαθουμε τελειως ρε παιδια, ελεος δλδ!


      ΥΓ. "δεν μπορει τοσοι ανθρωποι να κανουν λαθος αναρωτηθηκες ποτε?" - δεν μου λεει κατι γιατι π.χ. και τον Χιτλερ πολλοι τον θελανε, αλλα εκαναν λαθος...

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος21/7/13 23:01

      Αυτη ομως θα πρεπει να ειναι η ισονομια και η ισοπολιτεια για ολους τους Ελληνες, οχι ΚΑΝΕΝΑΣ δεν θα βρει δουλεια, η τελος παντως δυσκολα θα βρει δουλεια αλλα δεν μπορει να υπαρχουν διαφορετικα μετρα και σταθμα για καποιους απο τους Ελληνες, αυτα που υπηρχαν μεχρι σημερα, κατι θα πρεπει να αλλαξει και πρωτοποροι να ειναι οι νεοι σε αυτο. Δεν μπορει ανθρωποι που δεν κανουν καλα την δουλεια τους να πληρωνονται απο ολους εμας υποτιθεται για να μας εξυπηρετουν και εξυπηρετηση δεν βλεπουμε!!! Η ανεργια φυσικα και ειναι απο τα χειροτερα πραγματα στην ζωη μας (και οικονομικα και ψυχολογιακα) αλλα κατι πρεπει να γινει και στο υπερφορτωμενο δημοσιο. Γιατι δεν διαμαρτηρυθηκατε ποτε για τους απολυμενους του Κατσελη του Λαναρα και τοσων χιλιαδων επιχειρησεων που καθε μερα κλεινουν (και το φαινομενο δεν ειναι τωρινο)και λετε μονο για τον δημοσιο τομεα? Βεβαιως και οι ανθρωποι κανουν λαθος (αλλιως θα ειμασταν Θεοι)εξαλλου αποδεικνυεται και τις κυβερνησεις που περασαν ολα αυτα τα χρονια απο την Ελλαδα, αλλα στο συγκεκριμενο θεμα νομιζω οτι εχουν τα δικια τους.

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος20/7/13 09:57

    Την ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΣΥΝΗΝ ΤΗΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ,

    με τους λειτουργικά αναλφάβητους
    δασκάλους,
    καθηγτές Μέσης και
    καθηγητές ΑΕΙ...............
    με τις αέναες καταλήψεις........
    με την κατάργηση εξετάσεων...........
    με την κατάργηση αξιολόγησης διδασκόντων...........
    με το άθλιο σύστημα διοίκησης πανεπιστημίων...........
    με τις διαρκείς καταλήψεις σχολείων, ΑΕΙ.

    Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ είναι ΟΡΓΑΝΟΝ του στυγνού ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ, δεν χωρεί αμφιβολία επ' αυτού. Σε άλλα δέκα χρόνια, ο μέσος Ελληνας πτυχιούχος ΔΕΝ θα είναι ικανός ούτε για θέση εργάτη στην ΔΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος20/7/13 14:42

      Γι' αυτο εσυ προτιμας την καθαρευουσα?

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.