16.7.13

Απεργιακές κινητοποιήσεις στην Κομοτηνή … Αντίσταση στο Πολυνομοσχέδιο (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δύο συλλαλητήρια, κατά του πολυνομοσχεδίου της κυβέρνησης, των απολύσεων, της διαθεσιμότητας και της κινητικότητας, έγιναν στην Κομοτηνής στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
Δήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, εργαζόμενοι από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα συγκεντρώθηκαν έξω από τον Δήμο Κομοτηνής, διατρανώνοντας την απόφασή τους να συνεχίσουν αταλάντευτα τις κινητοποιήσεις ώστε να μην περάσουν οι απολύσεις, η διαθεσιμότητα και η κινητικότητα. Αμέσως μετά ξεκίνησαν την πορεία διαμαρτυρίας τους στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατευθύνθηκαν στην Πλατεία Ειρήνης, όπου διάβασαν σχετικό ψήφισμα. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την απεργία, στο inpost.gr!

10 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/7/13 19:11

    Βάστα Τόμσεν να σωθούμε!!!

    Βάστα Μέρκελ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/13 21:55

    Αυτό κι' αν ήταν συλλαλητήριο !!!! Τρείς κι ο Κούκος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/13 02:17

    Ποιά αντίσταση με Μαγαλιό και Ιωαννίδη. Αυτοί πρώτα πρέπει να απολυθούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος17/7/13 09:23

    ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΞΥΠΝΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕΣ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΒΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/13 15:32

      Θελεις απαντηση σε αυτο ????????? Θα πικραθεις και δεν θα απαντησω !!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος17/7/13 09:39

    1. Θα βγάλει κανείς μια λίστα με τους ... "απεργούς";;;; Όχι, είναι προσωπικό δεδομένο. ΟΚ. Το σέβομαι. Θα βγάλει κανείς μια ανώνυμη κατάσταση με το πόσο ωφελήθηκε κάθε υπηρεσία σε χρήμα από τη μη πληρωμή των απεργών;;; Αυτό τι είναι;;; Συλλογικό δεδομένο; Έτσι για να δούμε ότι παριστάνουν τους απεργούς ενώ πληρώνονται κανονικά. Και ότι οι δήμαρχοι που κλείνουν τους δήμους έπρεπε να επιβαρύνονται προσωπικά με τα έξοδα των υπαλλήλων που πληρώνουμε όλοι μας και δεν δουλεύουν.

    2. Αφήνω στην άκρη το ανέκδοτο με τα μεταπτυχιακά και τα διδακτορικά των δημοτικών αστυνομικών. Η χώρα που καταντά εκεί, να θεωρούνται θέσεις φιλέτο οι δημοτικοί αστυνόμοι και να εμφανίζονται τέτοιοι τίτλοι σε αυτούς. απλά δεν έχει μέλλον. Ας πάμε αλλού. Αν έχετε το Θεό σας. Κατατέθηκε ειδική ρύθμιση στο πολυ νομοσχέδιο για να προστατεύσει, λέει, τους δημοτικούς αστυνομικούς με 67% αναπηρία. Πως προσελήφθησαν ανάπηροι ως αστυνομικοί; Θα μας τρελάνουν. Και μετά μας φταίει η τροικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/7/13 09:42

    Τώρα πως γίνεται η ελλαδική αριστερά δεκαετίες τωρα να καταγγέλει το κράτος του δικομματισμού, της διαφθοράς, των πελατειακών σχέσεων και της φαυλοκρατίας και μόλις πάει κάποιος να αγγίξει το παραμικρό σε αυτό το κράτος να χαλάει τον κόσμο αποτελεί ένα ακόμα ψυχολογικό παράδοξο. Ίσως βέβαια όχι και τόσο παράδοξο αν σκεφτεί κανείς ότι αυτό που τους καίει στην πραγματικότητα είναι να γίνουν αυτοί οι φορείς της φαυλότητας, της διαφθοράς και των πελατειακών σχέσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/13 15:34

      Τα πραγματα με το ονομα τους γραφει ο κυριος 9.42, αυτη ειναι η αληθεια και οποιος θελει την πιστευει αν οχι ζει σε εναν κοσμο φαντασιας.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος17/7/13 09:42

    Έστω και αργά κατάλαβαν ορισμένοι ότι "μας βάλανε να φαγωθούμε μεταξύ μας".

    Φυσικά όταν: διοριζόταν απο το παράθυρο, εισπράττανε διπλάσιους και τριπλάσιους μισθούς, αρνούταν κάθε αξιολόγηση, κατεβάζανε διακόπτες, κλείναν εργοστάσια, ξεβρακώνανε ιδιώτες, απαλλοτριώνανε ναυπηγεία, αρπάζανε φακελάκια, εκβιάζαν αφήναν τα σκουπίδια να σαπίζουν στους δρόμους και πολλές άλλες "δημοκρατικές" "λαϊκές" κατακτήσεις, όλα ήταν μια χαρά.

    Τα δανεικά και τα λεφτά των άλλων τέλειωσαν ρε αλήτες. Η εσείς η εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος17/7/13 15:40

      Και για να συμπληρωσω σε ολα αυτα τα ολοσωστα που γραφετε παραπανω, ποτε εκανε απεργια η ΑΔΕΔΥ για αιτηματα της ΓΕΣΕΕ? ΠΟΤΕ, παντα ο ιδιωτικος τομεας δευτερης κατηγοριας και παντα οι συνδικαλιστες (οι μεγαλυτεροι τεμπεληδες) του σκυλακια της ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ.Ποιος θα ειναι αυτος που θα βρεθει να καταργησει τον συνδικαλισμο με τον τροπο που ασκειται εδω και πολλα χρονια στην Ελλαδα να αγιασουν τα χερακια του.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.