18.7.13

Υπερψηφίστηκε από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ το πολυνομοσχέδιο

Υπερψηφίστηκε και κατά άρθρο από την πλειοψηφία των βουλευτών το πολυνομοσχέδιο με τη διαδικασία να ολοκληρώνεται περίπου στη 1:00.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/7/13 13:58

    Εκπληκτικά πράγματα στη Βουλή...Αν μπορούσα θα ανάγκαζα 11 εκ Έλληνες να βλέπουν Βουλή. Για να δουν τι έχουν εκλέξει, ποια είναι η αντανάκλαση της κοινωνίας εκεί μέσα: Tο Μίμη της Ξανθίππης, την οικονόμο του Πόποτα, έναν ημιψυχοπαθή σκαφάτο με σούσι και μανία καταδίωξης, ένα τσούρμο πορτιέρηδες με μαχαίρια, τσεκούρια και πιστόλια, μία που είχε όνειρο ζωής να γίνει γραμματέας υπουργού και τελικά έγινε βουλευτής, έναν εκ του ασφαλούς αναρχικό, καλοπληρωμένο υπάλληλο του ΟΤΕ, άγνωστο αριθμο ατόμων που στα λατινικά του Παπακωνσταντίνου νόμισαν πως ζήτησε σαλάτα Καίσαρα...

    Προσέξτε τους καλά, θαυμάστε τους, είναι εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/7/13 14:00

    «Καλή αντάμωση στα γουναράδικα», «κατοχική κυβέρνηση». Αυτές οι εκφράσεις από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Διαμαντόπουλο και Σακοράφα αντίστοιχα, οδήγησαν τον εξοργισμένο κυβερνητικό εκπρόσωπο, Σίμο Κεδίκογλου, να ζητήσει από τον Αλέξη Τσίπρα την αποπομπή τους.

    Καλά έκανε ο Σίμος Κεδίκογλου.

    Γιατί αυτό ακριβώς είχε κάνει και σε απολύτως αντίστοιχες περιπτώσεις η ΝΔ, ως αξιωματική αντιπολίτευση, όταν βουλευτές της, όπως ο κ. Καμμένος και όχι μόνο, επί μήνες ολόκληρους, χρησιμοποιούσαν για την κυβέρνηση Παπανδρέου αντίστοιχους χαρακτηρισμούς.
    Ας θυμηθούμε για παράδειγμα το παρακάτω απόσπασμα από συνέντευξη του κ. Καμμένου στο ραδιοσταθμό Flash στις 31 Οκτωβρίου 2011, περί «Τσολάκογλου» και «δοσίλογους».
    «…Έχω ανθρώπους που ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ, πραγματικά σας το λέω, από την καρδιά μου σας το λέω, οι οποίοι είναι αυτή τη στιγμή πιο θυμωμένοι από ότι είμαι εγώ. Και είναι άνθρωποι έντιμοι και οι οποίοι δεν έχουν καμία σχέση με τους νενέκους και με τον Τσολάκογλου, τον κ. Παπανδρέου δηλαδή, ούτε με τους δοσίλογους τους υπόλοιπους».

    Ναι, καλά θυμάστε, η ΝΔ ουδόλως ενοχλήθηκε με αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

    Το έχουμε ξαναπεί: κάποιοι εξέθρεψαν το τέρας της δημαγωγίας και τώρα το λούζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/7/13 14:11

    Ανοιχτός ο Σόιμπλε για νέο μνημόνιο το 2014 λένε...

    ...και εντάξει, ο κατ' άλλους "σακάτης" "χιτλερίσκος" "......" "......" (fill in the gaps που λένε και στα τεστ Αγγλικής που δεν μπόρεσε να συμμετάσχει λόγω ανικανότητας το βλαχαδερό παιδάριο που όλους τους βρίζει παρέα με τους παραληρηματικούς υπερήλικες που τον σιγοντάρουν) κατ' άλλους πιο politically correct "ισχυρός άνδρας της Ευρώπης αυστηρός προτεστάντης τεύτονας" δικαιούται να λέει ότι θέλει. Και ότι δε θα κουρέψει, αλλά και ότι είναι "prepared"(*) για νέα μνημόνια (βράσε όρυζα)

    Και λογικό είναι, όσο και να σκούζουν οι αλιτήριοι και ανήθικοι και πάντα μονόπατα αλλήθωροι "έγκριτοι" και το αλαφιασμένο "κοινό" τους, και κάθε δικαίωμα έχει, να μη θυσιάσει τα χρήματα είτε των φορολογουμένων, είτε των τραπεζών του για να "σώσει" ανέξοδα αυτούς που τον βρίζουν, ιδίως όταν είναι υπουργός της τρίτης ή τέταρτης ισχυρότερης χώρας στον κόσμο.

    Αυτές είναι οι αρχές που ισχύουν στον κόσμο των ενηλίκων όσο και να σκούζουν τα πεντάχρονα του αντιμνημονιακού τσίρκου.

    Από την άλλη όμως, είναι χαρακτηριστικό ότι αφ' ενός μεν όλοι αυτοί οι ρεμπεσκέδες συνδικαλοανώριμοι σκούζουν και γρούζουν σα ζωντανά χοιρίδια στο φούρνο (και δε μιλάω για τους ανέργους ή κάποιες κατηγορίες δημοσίων Λειτουργών του δημόσιου τομέα που όλοι ξέρουμε πως "ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ" όταν τους χρειάζεσαι), από την άλλη, ΚΑΝΕΙΣ μα ΚΑΝΕΙΣ δεν προτείνει ΚΑΤΙ ώστε ΝΑ ΜΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.

    Βράζουν βέβαια τα καφενεία και τα μπαλκόνια ανά την επικράτεια μετά την τρίτη μπύρα ή το τρίτο "ρακόμελο" (παλιά ήταν "Scotch" ή κάποιο άλλο "drink" αλλά ενέσκηψε η άτιμη μνημονιακή φτώχεια και μαράθηκαν τα λεφτόδεντρα), εκεί που ο περήφανος (αλλά τελευταίος σε κάθε δείκτη επιστημονικής και πολιτισμικής επάρκειας του Δυτικού κόσμου που τόσο μισεί όταν δεν τον πληρώνει) Έλληνας κοκκινίζει και απειλεί τους πάντες. "Δε θα μας κάνετε ρομποτάκια", "δε σας έχουμε ανάγκη ΡΕ", ενώ επανακάμπτει και η ΜΙΚΡΟΠΡΕΠΕΙΑ της υπενθύμισης των κατοχικών δανείων τα οποία τα θυμηθήκαμε... μετά από δυο γενιές και τα οποία αν τα είχαμε δήθεν εισπράξει, τότε ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι θα ήταν... Έλληνας (LOL).

    Η ουσία είναι:

    Μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να μη χρειαστεί και τρίτο μνημόνιο; Μπορούμε να κάνουμε κάτι ώστε να καλύψουμε ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ το "κενό χρηματοδότησης" και να "βγούμε στις αγορές" έστω με καθυστέρηση χωρίς να έχουμε ανάγκη τον "ισχυρό αυστηρό τεύτονα" ή τον "σακάτη" (ότι και να του πείτε όμως, όσο και να γρυλίζετε νυφίτσες μου, αυτός κάνει κουμάντο);

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.