5.7.13

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο γνωστός Κομοτηναίος έμπορος Νίκος Φαρασόπουλος

Με την ζωή του πλήρωσε ο γνωστός έμπορος της Κομοτηνής Νίκος Φαρασόπουλος τις κακοτεχνίες του δρόμου στο κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στον Έβρο.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/7/13 08:55

    Από τους καλύτερους. Κρίμα. Δάσκαλος για τους άλλους και συμπαραστάτης. Ανθρωπιστής γνήσιος.

    Μακάρι όλοι οι έλληνες σαν τον κύριο Νίκο. Θα ήμασταν παράδεισος.

    Συλληπητήρια στους δικούς του.

    Χίλιες φορές κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/7/13 15:49

    Αυτή ήταν η πορεία του δρόμου μέσα απο τις αναρτήσεις του Piazza. Δυστυχώς την πλήρωσε ο κος Φαρασόπουλος. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

    13/12/2011 Ανάρτηση: Νέος ανάδοχος με χρόνο ολοκλήρωσης το τέλος του 2012 για το οδικό τμήμα Μάνδρα – Ψαθάδες του Έβρου
    Σχόλιο 13/11/2011: Κράτα μικρό καλάθι. Τα γραπτά μένουν. Σε ένα χρόνο εδώ θα είμαστε. Στα Λάβαρα που μένουν μόνο οι τελικές στρώσεις κάτι μπορεί να γίνει. Στα υπόλοιπα και κυρίως Λάβαρα - Ψαθάδες, χλωμό το βλέπω. Αν κάποιος ενδιαφέρεται για στοίχημα κανένα αρνί εδώ είμαστε.

    16.2.12 Ανάρτηση :Υπεγράφη η σύμβαση για την ολοκλήρωση του τμήματος Μάνδρα – Ψαθάδες στον Έβρο
    Σχόλιο:Ήδη το μέσα στο 2012 έγινε 16-4-2013. Δηλαδή η καθυστέρηση των διαδικασιών τρέχει πιό γρήγορα απο την καθυστέρηση της κατασκευής, καταλαβαίνεις τι θα γίνει όταν θα μπεί και η καθυστέρηση της κατασκευής, με στοίχημα 2014 και βλέπουμε.

    18.5.12 Ανάρτηση: Τον Ιούνιο του 2013 έτοιμο το τμήμα Μάνδρα – Ψαθάδες στον Έβρο
    Σχόλιο:Κράτα μικρό καλάθι θα εκτεθείς. Τα σχόλια υπάρχουν.!!!!

    13.7.12 Ανάρτηση: Η Εγνατία Οδός θέμα συζήτησης ανάμεσα σε Γιαννακίδη και Τσακλίδη
    Σχόλιο: Μάνδρα - Ψαθάδες τελειώνει 4/6/2013. Περιμένουμε και ελπίζουμε ότι μέσα σε ένα μήνα δεν θα άλλαξει η ημερομηνία περαίωσης. Κράτα μικρό καλάθι.
    Έργα, όχι μόνο διόδια.
    Το Σάββατο δουλεύουν;

    Σχόλιο 27-11-2012: Ήδη οι παρατάσεις προχωρούν γρηγορότερα απο το έργο. Οι πολίτες του Βορείου Έβρου σκοτώνονται. Η Εγνατία θα βάλει και άλλα διόδια. Και όταν ακούς εξάμηνο εσύ γράφεις τέλος εξαμήνου δηλ. 31/12/2013. Στοίχημα ότι μέσα στο επόμενο δίμηνα θα φτάσει εξάνηνο του 2014 !!!!!!!!!!!. Piazza θα μας ενδιέφερε να διαβάσουμε τις αιτιολογίες των παρατάσεων, της σύμβασης.
    Πριν Αλέκτωρ λαλήσει τρίς, το πιάσαμε το 2014. Πάμε για 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτριος Χρ. Κουτσογιάννης6/7/13 12:01

      Respect... υποκλίνομαι για όλο αυτό το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου, αλλά το νόημα (και όχι το νήμα της ζωής του κ. Ν. Φαρασόπουλου που κόπηκε τόσο άδικα, αλλά αμιγώς "ελληνικά") του μηνύματός σου δεν είναι τόσο δυνατό ώστε ν' ακούσει όλο αυτό το μεταπολιτευτικό πολιτικό συνονθύλευμα.

      ... και για την ιστορία

      Μεσιέ Δερμεντζόπουλε τι γίνεται εκεί πάνω στα λημέρια σας, ο καιρός τι λέει, λέτε να βρέξει καθόλου άσφαλτο μπας και προλάβουμε να σώσουμε τους επόμενους νεκρούς; Κοντεύετε να γίνεται σαν το πέταλο του Μαλλιακού!!!

      Μεσιέ Γεροντόπουλε (υπουργός γαρ και ορκισθείς αργάμιση), αλήθεια, τι γίνεται με την εκ νέου λειτουργία της ακτοπλοϊκής γραμμής Αλεξανδρούπολης-Ρόδου... έπιασε τόπο η επερώτηση σας (ως βουλευτής) για το μείζον αυτό πρόβλημα που ταλανίζει τον Έβρο και την ευρύτερη περιοχή (ειδικά τώρα που άλλαξα λάμπα -μου την έδωσε ο Άδωνης- και βλέπω φως στο άκρη του τούνελ);
      I know, αφού ξεπεράσαμε τα χρόνια και λιμνάζοντα "ζητηματάκια" της Σαμοθράκης, τώρα πάμε για την επίλυση των επόμενων προβλημάτων. Σας εύχομαι τα καλλίτερα.

      Μεσιέ Ντόλιο, νε ολντού μπε;

      Μαντάμ Νικολάου πως πάει το jet lag (είμαι σίγουρος ότι δεν το καταλάβατε); Συνεχίστε τα γνωστά εθιμοτυπικά... είστε σε καλό δρόμο... και δεν εννοώ τον κάθετο άξονα της Εγνατίας Οδού στον Έβρο, γιατί αυτός είναι κακός δρόμος, είναι δολοφονικός δρόμος.

      Η μελέτη, της μελέτης, ω μελέτη!!! Προς θεού, δεν εννοώ το χωριό Μελέτη της ενδοχώρας.


      Υ.Γ.: Συλλυπητήρια στου οικείους του...

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.