4.7.13

Πολιτικό «φλερτ» του βουλευτή ΝΔ Νίκου Παναγιωτόπουλου με τη Χρυσή Αυγή

Μετά τις δηλώσεις Πολύδωρα περί Χρυσής Αυγής που δημιούργησαν έντονες αντιδράσεις και προσπάθειας ανασκευής τους από τον ίδιο το βουλευτή, τώρα και ένας πρώην υφυπουργός, ο βουλευτής Καβάλας Νίκος Παναγιωτόπουλος ρίχνει ματιές προς τα ακροδεξιά.
Ο πρώην υφυπουργός σε εκπομπή του radio1d.gr είπε ότι η Χρυσή Αυγή «δεν είναι κόμμα νεοναζί. Μπορεί κάποια στοιχεία της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής να ασπάζονται αυτή την ιδεολογία. Αλλά για μένα, η βάση υποστήριξης, δηλαδή του κόσμου που στρέφεται προς τη Χρυσή Αυγή, έχουν ως αιτία τη διαμαρτυρία με την κατάσταση κι όχι με τη ναζιστική ιδεολογία. Κι ελπίζω να ακούνε και στη ΝΔ αυτή μου την τοποθέτηση».
Βεβαίως, αρκετοί είναι αυτοί που υποψιάζονται ότι αυτό το φλερτ προς την Χρυσή Αυγή δεν είναι τυχαίο αλλά μια προσπάθεια της ΝΔ να προσεγγίσει δεξιούς ψηφοφόρους που ως διαμαρτυρία ψήφισαν το κόμμα του Μιχαλολιάκου.

2 σχόλια:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.