12.7.13

Διαμαρτύρεται για το Πολυνομοσχέδιο ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας

Με ανακοίνωση του, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Ορεστιάδας, διαμαρτύρεται  για τις εξελίξεις που φέρνει το Πολυνομοσχέδιο, το οποίο κατατέθηκε για ψήφιση στην Βουλή. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Παπαϊωάννου, τονίζει σ’ αυτήν:
«Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Επαγγελματικού Λυκείου Ορεστιάδας, μετά και τις τελευταίες καταιγιστικές και απρόσμενες εξελίξεις στο χώρο της Μέσης Εκπαίδευσης και συγκεκριμένα με το Πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε με διαδικασία εξπρές στη Βουλή, διαμαρτύρεται έντονα για τη σχεδιαζόμενη από το Υπουργείο Παιδείας κατάργηση 52 ειδικοτήτων στην Επαγγελματική Εκπαίδευση και συγκεκριμένα για το Επαγγελματικό Λύκειο Ορεστιάδας την κατάργηση του τμήματος Υγείας και Πρόνοιας, που στερεί στους μαθητές το δικαίωμα στη μόρφωση και στέλνει στο εκτελεστικό απόσπασμα τους εκπαιδευτικούς με συνοπτικές διαδικασίες. Προτείνουμε την ανάκληση αυτής της απόφασης όσο είναι καιρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.