17.7.13

Εγκαίνια του οδικού άξονα νότιας παράκαμψης της Δράμας

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 17 Ιουλίου τα εγκαίνια του οδικού άξονα Νότιας Παράκαμψης της Δράμας, παρουσία του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Άρη Γιαννακίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γιάννη Ξανθόπουλου, Δημάρχων Δράμας, καθώς και θεσμικών φορέων της περιοχής.
Στις δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση ενός ακόμη έργου που θα συμβάλλει τα μέγιστα στην αντιμετώπιση της αναπτυξιακής υστέρησης της περιοχής μας, ευχαρίστησε για την εξαιρετική συνεργασία τον Αντιπεριφερειάρχη, το Δήμαρχο, καθώς και τις υπηρεσίες τεχνικών έργων.
Επεσήμανε πως η παρούσα διοίκηση της Περιφέρειας ΑΜ-Θ είχε από την πρώτη στιγμή δεσμευτεί για μια δέσμη έργων που θα δώσουν νέα αναπτυξιακή πνοή στη Δράμα και τη δέσμευσή της αυτή την υλοποιεί με συνέπεια παρά τις δυσκολίες της παρούσας οικονομικής και όχι μόνο συγκυρίας. «Δεν ξέρω τι σημαίνει όνειρο και τι σημαίνει ουτοπία. Θεωρώ ότι όταν υπάρχει βούληση και η κοινωνία είναι συντεταγμένη σε μια πορεία όλα είναι εφικτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ο Αντιπεριφερειάρχης Δράμας στις δηλώσεις του τόνισε τη σημασία του οδικού άξονα που σήμερα παραδόθηκε στην κυκλοφορία, επισημαίνοντας την ανάγκη αποσυμφόρησης του κέντρου της πόλης από τα βαρέα οχήματα που επιτέλους καθίσταται εφικτή. «Δυστυχώς χρειάστηκε να περάσουν 100 χρόνια από την απελευθέρωση της πόλης για να αποκτήσει και η Δράμα, τελευταία ίσως από όλες τις πρωτεύουσες νομών της χώρας, την περιφερειακή της οδό. Επιτέλους ένα διαχρονικό και δίκαιο αίτημα των Δραμινών γίνεται πραγματικότητα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.