6.7.13

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στο κτίριο της ΠΕ Καβάλας

Την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στο κτίριο της αντιπεριφέρειας Καβάλας, τα ξημερώματα της Πέμπτης 4 Ιουλίου, ανέλαβαν με προκήρυξή τους, που δημοσιεύεται στον ηλεκτρονικό ιστότοπο Indymedia, οι «Πυροκροτητές Κοινωνικών Εξεγέρσεων».
Με την προκήρυξη εκφράζεται αλληλεγγύη στον προφυλακισμένο αναρχικό απεργό πείνας Κώστα Σακκά. Διαβάστε το κείμενο της ανάληψης ευθύνης, στο inpost.gr!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/7/13 09:15

    Ρωτάει ο άλλος με ύφος "έπιασα τον παπά απ' τα αρχίδια": "εσείς που ζητάτε καταδίκη της βίας από όπου κι αν προέρχεται καταδικάζετε και την επίθεση αναρχικών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο;;". Τότε καταλαβαίνεις ότι ο τύπος είναι η χαρά του τρόλερ και του απαντάς: "όχι ρε, δεν την καταδικάζουμε, καλά τους κάνανε τους παλιοφασίστες". Αμέσως έχεις την αντίδραση που επιδιώκεις για να λιώσεις στο γέλιο: "να τα βλέπετε; Μόνο όταν επιτίθενται στους πουλημένους μνημονιακούς ζητούν καταδίκες, σας τα 'λεγα εγώ". Ηδονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.