15.7.13

Κλειστός ο Δήμος Καβάλας για τρεις ημέρες έπειτα από απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Καβάλας αποφάσισε κατά πλειοψηφία στη διάρκεια της έκτασης συνεδρίασης του Σώματος να συνταχθεί με την πρόταση της ΚΕΔΕ να παραμείνουν κλειστοί οι ΟΤΑ τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, την Τρίτη 16 Ιουλίου και την Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013.
Σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καβάλας, στο Δήμο Καβάλας θα παραμείνουν κλειστές για το κοινό όλες οι διοικητικές υπηρεσίες. Ωστόσο, θα λειτουργήσουν κανονικά όλες οι κοινωνικές και προνοιακές δομές του Δήμου Καβάλας και η υπηρεσία καθαριότητας.
Έτσι, και τις τρεις μέρες θα λειτουργήσουν κανονικά όλοι οι δημοτικοί βρεφονηπιακοί σταθμοί, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΑΜΕΑ και τα ΚΑΠΗ. Την Τρίτη 16 Ιουλίου 2013  που έχει οριστεί ως ημέρα γενικής απεργίας από τη ΠΟΕ – ΟΤΑ, την ΑΔΕΔΥ και τη ΓΣΕΕ είναι στη διακριτική ευχέρεια των δημοτικών υπαλλήλων αν θα προσέλθουν στις υπηρεσίες τους προκειμένου να εργαστούν ή αν θ’  απεργήσουν.
Ο δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής στη διάρκεια της έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου ενημέρωσε το Σώμα για τις αποφάσεις που ελήφθησαν στην τελευταία Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας είναι κοινός προκειμένου να διαφυλαχθεί το κύρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και η κοινωνική αλληλεγγύη μεταξύ των πολιτών επισημαίνοντας πως ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προς αυτή την κατεύθυνση είναι καθοριστικός.
Ο κ. Σιμιτσής εξήρε το έργο και τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην τοπική κοινωνία τόσο οι σχολικοί φύλακες όσο και οι δημοτικοί αστυνομικοί σημειώνοντας με έμφαση ότι όλοι είναι στο πλευρό τους καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε ν’ αποτραπεί η άδικη σε βάρος τους απόφαση της κυβέρνησης που λειτουργεί κατ’ επιταγή της Τρόικας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος15/7/13 09:54

    Πω πω!!! Θαύμα!!! Το προέβλεψε κι ο Παίσιος λίγες μέρες πριν πεθάνει!!!!!

    "Σε αμφιθεατρική επαρχιακή πόλη που αρχίζει από Καβ και τελειώνει σε άλα, οι ΤΡΕΙΣ θα προκαλέσουν κρίση γιατί οι ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ θα τους υπακούσουν και ο λαός θα απορήσει, με τον ΤΡΑΝΟ της πόλης να θέλει να μιλήσει με το λαό και να δώσει ελεύθερο στο λαό να νιώσει ελεύθερος. Ο ΤΡΑΝΟΣ θα κλείσει το κονάκι του για να μιλήσει με το λαό. Όποιος είναι χαζός και δεν καταλαβαίνει τα λόγια μου να του πω ξεκάθαρα ότι μιλάω για τη δημοτική αστυνομία και τους σχολικούς φύλάκες και το κλεισιμο του δήμου Καβάλας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.