16.7.13

Σε τραγική κατάσταση αϋπνίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης!

Όλο το βράδυ διαβάζει τα ονόματα
των απολυμένων καθηγητών και κλαίει…

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος16/7/13 11:59

    Ο διορισμός Παπουτσή και η τροπολογία για τη χρήση του πρωθυπουργικού αεροσκάφους είναι, ασφαλώς, δύο διαφορετικά πράγματα· περιγράφουν όμως τον ίδιο κίνδυνο για την κυβέρνηση: την έλλειψη σοβαρότητας, είτε οφείλεται σε εσφαλμένους πολιτικούς υπολογισμούς είτε στην εκτός τόπου και χρόνου ματαιοδοξία των «υψηλών προσώπων» της κυβέρνησης που έχουν συνηθίσει να τρέφονται με παντεσπάνι. Από τον κακό της εαυτό κινδυνεύει η κυβέρνηση και όχι από το «δεκαπενταμελές» του ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/7/13 14:03

    ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΤΕΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΦΟΥ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΛΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΤΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΑΣ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑΡΗΔΩΝ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/7/13 15:30

      Ρε μεγάλε, για τον Θεό δηλαδή, μας τας έχεις πρήξει με τον Στυλιανίδη και τη γενιά σας. Στην τελική κάντε ένα ένα ρεγιούνιον παρτάκι να χαλαρώσετε...

      Διαγραφή
  3. Δημήτριος Χρ. Κουτσογιάννης17/7/13 09:44

    Σίγουρα παίρνει τα "διωξεστεντόν" για να κοιμηθεί ο άμοιρος αλλά τίποτα... από την άλλη, τόσα χρόνια περίμενε για να "καθίσει" κάπου, οπότε χαλάλι οι όποιες αϋπνίες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.