18.7.13

Στην Εισαγγελέα Καβάλας τρεις Βούλγαροι για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων

Συνελήφθησαν στην Καβάλα, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 21, 22 και 23 ετών, κατηγορούμενοι για κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων.
Οι αστυνομικοί, εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις δράστες, διότι λίγες ώρες νωρίτερα, αρχικά επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν συναλλαγή σε περίπτερο της πόλης, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, χωρίς όμως να τα καταφέρουν καθόσον έγιναν αντιληπτοί και τράπηκαν σε φυγή, ενώ στη συνέχεια, πραγματοποίησαν συναλλαγή σε καφετέρια, χρησιμοποιώντας πλαστό χαρτονόμισμα των 100 ευρώ, λαμβάνοντας ρέστα το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στους τρεις δράστες και στο αυτοκίνητό τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 44 πλαστά χαρτονομίσματα των 100 ευρώ και το χρηματικό ποσό των 180 ευρώ. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.