2.7.13

Ποιοι αντιπρόσωποι εκλέγονται από τον Έβρο για το Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Με κεντρικό μήνυμα «Κάνουμε το βήμα για την κυβέρνηση της Αριστεράς» οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ σε όλη την Ελλάδα κορυφώνουν τις προσυνεδριακές διαδικασίες τους ενόψει του Ιδρυτικού Συνεδρίου του.
Μέσα από μια διαδικασία με μαζική συμμετοχή των μελών του, συνολικά από τον Έβρο εκλέχθηκαν 16 σύνεδροι που αναμένεται να βρεθούν σε μια ιστορική στιγμή για τον χώρο της Αριστεράς, την συγκρότηση του ενιαίου πολιτικού φορέα. Δείτε ποιοι αντιπρόσωποι εκλέγονται από τον Έβρο, στο inpost.gr!

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος3/7/13 08:49

    Σε συνέντευξή της στην Καθημερινή η γερμανίδα καγκελάριος υπερασπίζεται την πολιτική της δημοσιονομικής πειθαρχίας, η οποία, όπως τονίζει σε συνδυασμό με τις μεταρρυθμίσεις, οδηγεί σε διαρκή ανάπτυξη.

    ΟΛΟΣΩΣΤΗ!!!!!

    Βάστα Μέρκελ!!!!

    Το πλαίσιο λογικότατο:
    1. νοικοκύρεμα
    2. ΜΕΤΑ ή παράλληλα βιώσιμη κουλτούρα και μηχανισμός
    3. ΜΕΤΑ ανταγωνιστικότητα για ανάπτυξη

    Η κομμουνιστική "νεοκεϋνσιανή" εναλλακτική (τρομάρα τους, ξέρουν και Κέυνς τα αντιμνημονιακά βόδια...) λέει:

    1. Να σκορπάμε μωρέ
    2. ρίξε κι άλλο χρήμα
    3. Πεθαίνει ο λαός που είναι σε λάθος σημείο τη λάθος στιγμή άρα τι νοικοκύρεμα μου λες
    4. Γιούργια στον ταβλά με τα κουλούρια

    Στην ουσία είναι η μάχη μεσομακροπρόθεσμης οπτικής εναντίον της βραχυπρόθεσμης. Μέρκελ και λοιποί λένε "γίνετε όσο ανοικτοχέρηδες θέλετε αλλά ΑΦΟΥ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ με υπομονή ξανά η Ευρώπη"

    Οι σαλεμένοι λένε "τι μας νοιάζει για το μακροπρόθεσμο, ΤΩΡΑ θέλουμε τη βολή και την καλοπέρασή μας, ή έστω τη μίζερη ζωή αλλά ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ και ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ, όσο κι αν αυτό τραυματίζει σοβαρά τις προοπτικές του τόπου, τι μας νοιάζει για το μέλλον

    Καλοί οι ΧΡυδσαυγίτες, ο φίλος τους ο Θεοδωράκης με τους ΣΠΙΘΕΣ και οι ψεκασμένοι του Καμμένου και η αρχαιολατρεία τους αλλά μήπως θυμούνται και τον Αίσωπο με τους μύθους του;;;;; Το μυρμήγκι και το τζίτζικα το θυμούνται από τα νηπιακά τους χρόνια;;;; Ή η καλοπέραση τους βάρεσε στο κεφάλι και νονμίζουν ότι ζούμε στο μαγικό κόσμο του σινεμά και των "300";;;;

    Για το ΣΥΡΙΖΑ δε συζητώ. ΤΑμπέλες. Φιλοσοφία της πλάκας. Ψευτοανθρωπισμός της συγκυρίας. Κομμουνιστικοπαλαιολιθικές προσεγγίσεις. Κολλημένοι στην τζάμπα χαλαρή φιλοσοφία της θεωρίας θεωρώντας την απόλυτο δικαίωμα 11 εκ ελλήνων (αν είναι και τόσοι, είναι και οι αυτοκτονίες βλέπετε...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.