13.7.13

Τα ονόματα εκπαιδευτικών που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα από την Περιφέρεια ΑΜ-Θ

Έφτασε στις Διευθύνσεις Β’ βάθμιας Εκπαίδευσης όλης της χώρας, κατάσταση με τα ονοματεπώνυμα εκπαιδευτικών που είναι προς απόλυση – διαθεσιμότητα, προκειμένου να επικαιροποιηθούν οι υπηρεσιακοί τους φάκελοι και να ολοκληρωθεί η διαδικασία που θα τους θέσει εκτός σχολείου.
Για μια φορά ακόμα οι υπηρεσίες καλούνται να υλοποιήσουν πολιτικές επιλογές πριν καν αυτές εγκριθούν από το κοινοβούλιο, αποδεικνύοντας τον αντιδημοκρατικό κατήφορο της κυβέρνησης. Για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, αφορά σε 108 άτομα. Διαβάστε τις λίστες ανά Περιφερειακή Ενότητα, στο inpost.gr!

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος13/7/13 10:04

    Απίστευτο!!!! Διαβάζω τη μικρή αυτή λίστα και αναρωτιέμαι: όλους αυτούς τόσα χρόνια προ κρίσης και μετά κρίσης, τους ... πληρώναμε ;;;;;;;

    Αναρωτήθηκε κανείς αν υπήρχαν πραγματικές θέσεις εργασίας, ή μήπως εφευρέθηκαν θέσεις "εργασίας" για να βολευτούν;;;;

    Και γνωρίζω ότι η ΝΔ βόλεψε εδώ και ένα χρόνο στο δημόσιο (ΒΟΛΕΨΕ, δε διόρισε σε πραγματικές θέσεις) επίσης αρκετούς. Και αντί να της επισημαίνει η αντιπολίτευση ΑΥΤΟ, η ηλίθια αντιπολίτευση διαμαρτύρεται γιατί δεν το ... διευρύνει το ευγενές σπορ!!!!

    Οι υπερασπιστές του παλιού έχουν σαν επιχείρημα "δεν απολύουμε έτσι, φιλοσοφικά, και για να μην κλονιστούν οι οικογένειες"

    Ρε έχει αντιληφθεί κανείς τι συμβαίνει στη χώρα και τον πλανήτη;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/7/13 22:51

    Χωρίς τις κωμμώτριες, τις καλλυντικούδες και τις βοηθούς νηπιορεφοκόμων θα βουλιάξει η εκπαίδευση. Γιαζίκ, γιαζίκ, αισιχτίρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/7/13 11:17

      Και χωρίς τους σχολικούς φύλακες για να προτάξουν τα στήθια τους για να υπερασπιστούν με τα ούζι τους τα σχολεία και τα παιδιά μας από τρομοκράτες.......

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.