17.7.13

Η Θράκη αλληλέγγυα στους εργαζόμενους της ΕΡΤ

Συναυλία αλληλεγγύης στους εργαζομένους της ΕΡΤ, θα δώσει το συγκρότημα «Εβρίτικη Ζυγιά», δίνοντας έτσι άρωμα Θράκης στο πραύλιο του Ραδιομεγάρου στην Αθήνα.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Ιουλίου 2013, στις 21:00, ενώ θα συμμετέχει στην βραδιά και η Πανθρακική Ομοσπονδία Νοτίου Ελλάδας με τα χορευτικά της συγκροτήματα. Παίζουν: Γκάιντα, καβάλι: Στράτος Σπύρος, καβάλι, φωνή: Πασόπουλος Στρατής, λύρα Θράκης: Παρτινούδης Αλέξιος, νταούλι, τουμπερλέκι: Στράτος Άγγελος, ακορντεόν: Πασόπουλος Σταμάτης.
Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από http://www.ert-live.gr/, από site ή blogs που αναπαράγουν το πρόγραμμα της ΕΡΤ σε live streaming μορφή και όπου ανά την Ελλάδα υπάρχει ακόμα αναλογικό σήμα της ΕΡΤ.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος18/7/13 02:02

    Να καλεσετε και εκεινον τον συμβουλο του Λαμπακη τον Τερζη που προχτες στο συμβουλιο ελεγε ποσο πολυ χαρηκε που απολυσανε ολη την ΕΡΤ,ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ.
    Ευτυχως που ο Λαμπακης πηρε μετα το λογο και ειπε οτι δε συμφωνει...παλι καλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.