2.7.13

Είδος προς εξαφάνιση!

Κυριάκος Μητσοτάκης και Εύη Χριστοφιλοπούλου πριν από τη διυπουργική σύσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών! Επιστήμονες ζητάνε λίγο από το DNA των δύο πολιτικών, ώστε στο μέλλον να τους κλωνοποιήσουν! Τέτοια μυαλά δεν πρέπει να χαθούν…

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος2/7/13 18:45

    ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΦΤΥΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ!!!
    ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕΜΝΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ !
    ΤΩΡΑ Ο ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΣΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ!
    ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/7/13 21:08

    Ο Χατζηδάκης σε συνέντευξή του, είπε ευθαρσώς ότι η απόλυση των "εργαζομένων" στην κολεκτίβα της ΕΡΤ έγινε γιατί "το θέλει η τρόϊκα". Τουλάχιστον το πολιτικό μας σύστημα έχει το θάρρος να πει ότι δεν έχει καμία διάθεση και καμία στρατηγική ώστε να απελευθερωθεί η χώρα απο τα δεσμά του παρακράτους.

    Βάστα Τόμσεν. Κόψτε τη χρηματοδότηση να κοπεί η μαγκιά στον κάθε θιασώτη της σοσιαλιστικής δεξιάς τύπου "αποκρατικοποίησης" της ολυμπιακής και σε κάθε συριζαίο νεοκομμουνιστή που υπόσχεται να διατηρήσει το υπάρχον καθεστώς κατοχής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.