2.7.13

Μαρκόπουλος: «Αρχιερέας του ψεύδους και χοροδιδάσκαλος της κωλοτούμπας ο Σαμαράς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αντώνης Σαμαράς αγωνιώντας εξαιτίας της κατάρρευσης του ιδίου και του κόμματός του υποδέχεται στη ΝΔ διάφορους γυρολόγους των κομμάτων της Δεξιάς. Με επιστολές τους προς τον Αντώνη Σαμαρά, οι ανεξάρτητοι βουλευτές Κώστας Μαρκόπουλος (Εύβοιας) και Θόδωρος Σολδάτος (Λευκάδας) δήλωσαν παρόντες στο προσκλητήριο που απηύθυνε ο πρωθυπουργός από το βήμα του συνεδρίου της ΝΔ.
Μάλιστα ο κ. Μαρκόπουλος σε σχετική δήλωσή του αναφέρει «το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μία ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη. Το τέλος των μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας μάς χρειάζεται όλους ... χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση».
Μάλλον ο κ. Μαρκόπουλος ξέχασε ότι πριν από μερικούς μήνες αποκαλούσε τον Αντώνη Σαμαρά, «αρχιερέα του ψεύδους και χοροδιδάσκαλο της κωλοτούμπας». Κάποιος από τους δύο κάνει κυβίστηση; Όχι. Απλά η ΝΔ έχει καταστεί το συνώνυμο της κυβίστησης.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος2/7/13 22:20

    Πράγματι αχαρακτήριστος ο Μαρκόπουλος.

    Ωστόσο σε σχέση με την ασυνέπειά του και την ξεφτίλα του, δεν προκαλεί την ίδια βλάβη και αγωνία όλων μας για τη ΒΛΑΚΕΙΑ κάποιων όπως στο ΣΥΡΙζΑ (εν δυνάμει κυβέρνηση τρομάρα τους...).

    Διαβάστε δήλωση του γραμματεά Ροδόπης (ξέρετε, αυτού του σούπερ μορφωμένου baby συνταξιούχου της ΕΑΣ) για τον αγωγό ΤΑΡ. Μόνο "διαβολικό" και "καπιταλιστικό καλαμάκι" δεν τον αποκάλεσε.

    Θαυμάστε ποιοι είναι οι "αντισυμβατικοί", οι "δημοκράτες", οι ... "Αντιστασιακοί".

    Αναφερόμενος στον αγωγό ΤΑP, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε πως «η κυβέρνηση προσπαθεί να πει ότι είναι μία μεγάλη επιτυχία της αν και η τοπική κοινωνία δεν ρωτήθηκε αν θέλει να διέρχεται από τα εδάφη της. «Είναι ένας αγωγός ιδιωτικός, το ελληνικό δημόσιο δεν έχει καμία σχέση αλλά πρόκειται για σχέσεις και συγκρούσεις μεγάλων συμφερόντων. Εξάλλου η εξόρυξη θα γίνει τα επόμενα χρόνια και οι θέσεις που προβλέπονται όταν πλέον τελειώσει το έργο θα είναι ελάχιστες», είπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.