17.7.13

Τι θα απογίνουν τα ορφανά; #skouries

Όχι ότι θα απασχολήσει ιδιαίτερα τους Καναδούς χρυσοθήρες και τα ντόπια καλοβολεμένα και καλοπληρωμένα τσιράκια τους, αλλά πρέπει να δουν τι θα απογίνουν τα «ορφανά» τους.
Πέφτοντας η τιμή του χρυσού, πρέπει να πέσει και ο πήχης στην πολιτική τους παρουσία. Οπότε ας αφήσουν την βλέψη για υποψήφιοι Δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης κι ας επικεντρωθούν στον στόχο που λέγεται … «Κοινοτάρχης Μαΐστρου». Τους πάει περισσότερο.
Όσο για τον «επικοινωνιακό» (κλάιν μάιν) πόλεμο που ξεκίνησαν από την Ορεστιάδα μέχρι την Δράμα, «αγοράζοντας» δημοσιογράφους και πολιτικούς ενόψει αυτοδιοικητικών εκλογών έχουμε να πούμε … ΚΑΛΗ ΑΝΤΑΜΩΣΗ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ!!!

8 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/7/13 09:14

    ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΠΙΑΤΣΑ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΝΩΡΙΣ ΑΚΟΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος17/7/13 09:33

    Πω πω. Μας ψάρωσε πάλι το παλικαρι με τα γουναραδικα. Χορεψε το τσιφτετέλι άρχοντα. Εχεις πρόβλημα με τον Φωτιάδη; Σου έκανε Βαβά;;; Συμφωνώ ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι υποψήφιος. Αμέσως μέτά θα είναι Δήμαρχος. Δεν ακούς τελευταία τις δηλώσεις του Λαμπάκη; Ετοιμάζει έξοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος17/7/13 09:34

    Δεν ανεβάζεις όλα τα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχόλια για τα προσωπικά μου είναι πολύ δύσκολο να τα ανεβάσω, όχι τόσο για μένα, αλλά για τον άνθρωπο που ήταν δίπλα μου, θα τα διαβάσει και θα στεναχωρηθεί. Πάντως ο τσάτσος σας, δεν σας δίνει καλή ενημέρωση, καθώς όπως φαίνεται έχετε χάσει πολλά επεισόδια. Επίσης σχόλια από χρυσαυγίτικα τσιράκια των χρυσοθήρων, καθώς και τηλεοπτικές περσόνες θα διαγράφονται, όπως και τα σχόλια των ΠΑΣΟΚων την περίοδο των εκλογών. Αλλάζει πολιτική τo blog…

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος17/7/13 10:20

      τι έγινε;;; χαλάνε τον τραχανά τα σχόλια των ΠΑΣΟκων;;;;

      Και γιατί την περίοδο των εκλογών;;;;;; Διάγραψέ τα ΟΛΑ από τώρα. Έτσι κι αλλιώς μεροληπτικό είναι το μπλογκ. Προπαγάνδα κάνει.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος17/7/13 10:24

    LIKE LIKE LIKE LIKE LIKE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι φταίει η Μαίστρος να έχει τέτοια μοίρα... Άντε σήμερα έχει και την τιμητική της με την Αγία Μαρίνα, μεγάλη η χάρη της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/7/13 15:39

    Είναι απλά τα πράγματα. ΑΚούσανε Φωτιάδης και τους έπιασε όλους ΤΑ-ΡΑ-ΧΗ. Ο Απόστολος δεν είναι ούτε για παιχνιδάκια ούτε για γατάκια. Ο Λαμπάκης τελείωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.