16.7.13

Στον Εισαγγελέα Ορεστιάδας 44χρονη για χρέη από πολεοδομικές παραβάσεις

Συνελήφθη σε χωριό της Ορεστιάδας από αστυνομικούς μία 44χρονη, για οφειλές προς το Δημόσιο, που ανέρχονται σε 146.348,94 ευρώ και προέρχονται από πολεοδομικές παραβάσεις.
Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος16/7/13 14:15

    Η επιστροφή φόρου από το κράτος στις επιχειρήσεις φτάνει μέχρι και τις 848 μέρες. Την ίδια στιγμή ο Στουρνάρας -το μεγαλύτερο πολιτικό ανέκδοτο της τελευταίας χρονιάς- φέρνει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία θα πρέπει μέσα σε 20 μέρες να πληρώνεις πρόστιμα και προσαυξήσεις για να γλυτώσεις την ποινική δίωξη. Είναι ολοφάνερο ότι τα αστέρια στο υπουργείο οικονομικών κάνουν πραγματικά ό,τι περνάει από το χέρι τους να φέρουν τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Και θα το καταφερουν. Λίγη προσπάθεια ακόμα χρειάζεται.


    Όσες φιλότιμες προσπάθειες κι αν κάνει ο Αλέξης με το στρατουλογλεζικό θίασο και τον Laughαζάνη να μοχθεί ηρωικά για να μας διώξουν κάθε σκέψη πιθανής εξουσίας τους, δε το γλιτώνουν φαίνεται. Θα τον πιουν ... ΟΛΟ τον πούλο της εξουσίας απλά γιατί το κατεστημένο σύστημα δεν μπορεί άλλο. Παραδίδεται. Αγγαρεία κάνει. Μαρτύριο που να τελειώνει θέλει. Τι πιο βολικό από το να αφήσουν τον Αλέξη να κυβερνήσει 2-3 μήνες και μετά να ξανασναλάβουν οι "συμμορφωμένοι" με ομόθυμη λαϊκή εντολή για καμιά 50αριά χρόνια.

    Αλέξη πρωθυπουργός θα γίνεις. Όσο κι αν το αποφεύγεις και κάνεις τα αδύνατα δυνατά για να μείνεις αντιπολίτευση. Αγόρι μου, δεν παίζεις μόνος σου, απέναντί σου έχεις ασύλληπτης βλακείας αντιπάλους, το ελληνικό δημόσιο και τα κυβερνητικά πολιτικά στελέχη. Πώς να το αντιμετωπίσεις αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.