15.7.13

Αναζητείται 42χρονος στην Δράμα που πυροβόλησε δυο αδέλφια μετά από διαπληκτισμό

Σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας, σε βάρος ένας 42χρονου, για απόπειρα ανθρωποκτονίας και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Ο 42χρονος κατόπιν διαπληκτισμού με έναν 34χρονο, τον χτύπησε με ξύλο στη μέση, ενώ στη συνέχεια πυροβόλησε με κυνηγητικό όπλο τον 31χρονο αδερφό του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά.
Επίσης πυροβόλησε κατά του 24χρονου αδερφού των παραπάνω, ο οποίος προσέτρεξε στο σημείο, χωρίς όμως να τον τραυματίσει. Ακολούθως ο δράστης τράπηκε σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση και αναζητείται. Οι δύο τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Δράμας, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν.  
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 42χρονου θα υποβληθεί στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.