12.7.13

Απογραφή προσωπικού σε δημοτικές επιχειρήσεις και ΝΠΙΔ μέχρι τις 30 Αυγούστου

Απόφαση για την απογραφή του προσωπικού των ΝΠΙΔ και των δημοτικών επιχειρήσεων υπέγραψαν οι υπουργοί Γιάννης Στουρνάρας και Γιάννης Μιχελάκης αντίστοιχα.
Η προθεσμία για την ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι η 30ή Αυγούστου 2013 και στην απόφαση αναφέρεται πως οι αρμόδιες διευθύνσεις των Υπουργείων θα πρέπει να διαβιβάσουν τις σχετικές οδηγίες σε όλα τα ΝΠΙΔ και τις δημοτικές επιχειρήσεις μέχρι τις 19 Ιουλίου 2013.
Στην απόφαση τονίζεται πως οι αποσπασμένοι υπάλληλοι απογράφονται από το φορέα που ανήκουν και όχι από το φορέα στον οποίο υπηρετούν με απόσπαση, ενώ οι πληροφορίες που θα χρειαστούν στο υπουργείο για κάθε απογραφόμενο είναι: ΑΦΜ, Επώνυμο, Όνομα, Πατρώνυμο, Φύλο, Ημερομηνία Γέννησης, ΑΜΚΑ, Φορέα Απασχόλησης, Εργασιακή Σχέση, Ημερομηνία Πρόσληψης στο Φορέα, Ημερομηνία Λήξης Σύμβασης, Κατηγορία Εκπαίδευσης, Προϋπηρεσία σύμφωνα με το Ν.4093/2012 (έτη, μήνες, μέρες).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.