12.7.13

Ανοίγει τις πύλες της η 20η Γιορτή Βιβλίου στην Δράμα

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες της η 20η Γιορτή Βιβλίου, μια πολιτιστική εκδήλωση, θεσμός πλέον στη Δράμα, η οποία συνδιοργανώνεται από το Δήμο Δράμας, τη ΔΕΚΠΟΤΑ και το Σύλλογο Βιβλιοχαρτοπωλών της πόλης. Καθημερινά μέχρι τις 26 Ιουλίου, η Γιορτή Βιβλίου θα είναι ανοικτή από τις 19.30 έως τις 23.00. Το πρόγραμμα εκδηλώσεων της γιορτής:
Παρασκευή 19 Ιουλίου, ώρα 20.30
Έναρξη – χαιρετισμοί.
Συναυλία: Οι Δραμάδοντες τραγουδούν μελοποιημένη ποίηση.
Δευτέρα 22 Ιουλίου, ώρα 20.30
«Αποανάπτυξη – Τοπικοποίηση μια απάντηση στην κρίση», ομιλία με τους συγγραφείς Γιάννη Μπίλα και Γιώργο Κολέμπα με αφορμή την έκδοση του βιβλίου τους από τις «Εκδόσεις των Συναδέλφων». Συνδιοργάνωση με την Οικολογική Κίνηση Δράμας.
Τετάρτη 24 Ιουλίου, ώρα 20.30
Βιβλιοπαρουσίαση. Η συγγραφέας Μαρία Ουζούνη μαζί με την Κούλα Καρνέτση παρουσιάζει το βιβλίο της «Αγία Πετρούπολη - Κάτω Πατήσια», που κυκλοφορεί από τις «Εκδόσεις των Συναδέλφων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.