7.7.13

«Κλείδωσε» η διαθεσιμότητα για 12.500 υπαλλήλους

Σε συμφωνία για την κινητικότητα των δημοσίων υπαλλήλων με την τρόικα κατέληξε η κυβέρνηση, σημείο το οποίο αποτελεί το βασικό «αγκάθι» στην τελική συμφωνία για τη δόση των 8,1 δισεκατομμύρια ευρώ. Η τρόικα συμφώνησε να δοθεί παράταση έως τον Σεπτέμβριο για την εφαρμογή της κινητικότητας 12.500 δημοσίων υπαλλήλων.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος8/7/13 09:16

    Ένας "πολλά βαρύς" κρατικός υπάλληλος στις ειδήσεις, απειλεί τους πολίτες πως αν σταματήσουν να τον πληρώνουν, θα χυθεί αίμα.

    Αυτή είναι η βάση πάνω στην οποία θα πρέπει να γίνεται ο διάλογος στην κοινωνία. Υπο ομηρία βρίσκεται η χώρα απο συνδικαλιστές νταβατζήδες φαφλατάδες.

    Η ΠΟΕ-ΟΤΑ δηλώνει πως "κάποιοι θα κοιμηθούν δήμαρχοι και θα ξυπνήσουν κλητήρες"

    Πιό ωμή παραδοχή της σχέσης εξάρτησης των αιρετών με τους διορισμένους και το φαγοπότι που έχουν στήσει εδώ και δεκαετίες δεν υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.