12.6.13

Αγανάκτηση και οργή από τους εργαζομένους της ΕΡΑ Κομοτηνής (ΒΙΝΤΕΟ)

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν οι εργαζόμενοι στην ΕΡΑ Κομοτηνής, την Τετάρτη 12 Ιουνίου το μεσημέρι, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στην απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει την δημόσια ραδιοτηλεόραση.
Εκατοντάδες πολίτες, οι οικογένειες των εργαζομένων, δημοσιογράφοι, εκπρόσωποι φορέων, σωματείων, κομμάτων, φοιτητές, πολιτικές νεολαίες έδωσαν το παρών στην διαμαρτυρία, δηλώνοντας την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη τους, στον αγώνα των εργαζομένων της ΕΡΤ. Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την συγκέντρωση, στο inpost.gr!

28 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/6/13 20:56

    Με κάποιες φωτεινές εξαιρέσεις, αν κρίνουμε από την τοπική ΕΡΑ, ποιοι και πώς έγιναν μόνιμοι και τι συγκεκριμένο έργο απέδωσαν πίσω τότε (ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ που επιβεβαιώνουν τον κανόνα) τότε όλη αυτή τους τη "μαχητική εγρήγορση", τη λες και φαρσοκωμωδία.

    Οι διορισμένοι, ξαφνικά θυμήθηκαν ότι αυτοί που τους διόρισαν είναι δοσίλογοι. Μέσα σε μια μέρα είδαν το φως το αληθινό και συμμάχησαν με τους αντιστασιακούς μετανιωμένοι για τον λάθος δρόμο που είχαν τραβήξει.

    Πόσο γελάει ο κόσμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος12/6/13 21:05

    Έγινε αυτό που έπρεπε να είχε γίνει εδώ και 25 χρόνια. Ένας οργανισμός που είχε γίνει ΠΑΡΚΙΝΓΚ ημετέρων, θα κλείσει και θα ανοίξει ώστε να μην επιβαρύνει τον ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!


    Η αποτίμηση της ΕΡΤ ΠΑΡΑ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ της, ήταν προκλητική για τους πολίτες που έμειναν 30 χρόνια έξω από το "μαζί τα φάγαμε".

    Σε καιρούς 1,5 εκ ανέργων από ιδιωτικούς φορείς, το ότι κλείνει για να μικρύνει, το παρκινγκ των προνομιούχων ημετέρων, δεν είναι δα και κακό απαραίτητα.

    Λυπάμαι πάρα πολύ για την κατάρρευση της ΕΡΤ, αλλά δεν ξεχνώ και τις 700 οικογένειες του Λαναρά στη Ροδόπη + θεός ξέρει πόσες άλλες που έκλεισαν γιατί δεν μπορούσαν να επιβιώσουν. Τόσο απλά.

    Αν έχουν κάποιο δίκιο οι απλοί εργαζόμενοι (ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ, ΣΑΝ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ) είναι το ξαφνικό, άκομψο, οριζόντιο, βάρβαρο, απότομο κτλ του πράγματος. Όμως για σκεφτείτε: χωρούσε να ανακοινωθεί "αξιολόγηση και απομάκρυνση με ομαλές διαδικασίες εντός ευλόγου διαστήματος;". Δεν ακούγεται (και ΕΙΝΑΙ) γελοίο;;;; Εκεί φθάσαμε. Το σωστό να είναι γελοίο επειδή όλοι θα καταλαβαίναμε ότι αν επιλεγόταν πιο ήπια τακτική, απλά δεν θα γινόταν ΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ εξυγίανση.

    Μακάρι οι χρήσιμοι, ικανοί, σοβαροί εργαζόμενοι της ΕΡΤ να ξαναεργασθούν. Οι ίδιοι γνωρίζουν ποιοι ανάμεσά τους είναι πράγματι ικανοί και αξίζουν τα λεφτά τους και αξίζουν και για παραπάνω από όσα τους επιτρέπουν να δημιουργήσουν. Όντως υπάρχουν και διαμάντια μεσα στα σκατά της ΕΡΤ και των ΕΡΑ. ΣΕ μικρή κοινωνία ζούμε και ξέρουμε. Αλλά για χατίρι αυτών των διαμαντιών θα φύγουν από μόνα τους τα σκατά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος12/6/13 21:07

    Συμμεριζομαι την αγανακτηση τους ως πρωην ανεργη 4 φορες μεχρι τα 40 μου χρονια, μονο γι'αυτο τον λογο και για τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/13 09:17

    Οι 3.000 απολυμένοι υπάλληλοι της ΕΡΤ θα αποζημιωθούν στο ακέραιο, όπως διαβεβαίωσε με έμφαση η κυβέρνηση και κανείς δεν αμφισβήτησε....

    Αν υπολογίσουμε αδρά ένα μέσο όρο των αποζημιώσεων κατά 50.000 ευρώ ανά άτομο, συγκεντρώνεται το εξωπραγματικό ποσό σε άμεσο ρευστό των 150.000.000 ευρώ.

    Ένα υψηλό ποσό για να ζητήσουν και να πάρουν από την κυβέρνηση μια από τις πολλές συχνότητες που μένουν ανενεργές, καθώς και τις βασικές υποδομές (οργανωτικές υποδομές, κτίρια και εξοπλισμό) και να φτιάξουν ένα νέο δικό τους και δικό μας σταθμό, κοινωνικοποιημένο και σοσιαλιστικό, στην υπηρεσία του λαού για αδέσμευτη και ανόθευτη ενημέρωση, που θα εργάζονται όλοι μαζί και θα πληρώνονται εξίσου από τα κέρδη του νέου ραδιοτηλεοπτικού σταθμού.

    Υ.Γ. Επίσης, οι συγκεντρωμένοι έξω από το ραδιομέγαρο της ΕΡΤ και οι συμπαθούντες το μοντέλο της "μη εμπορικής τηλεόρασης" (ανάμεσά τους κι εγώ που θέλω φανατικά την ΕΡΤ και μου λείπει, χωρίς πλάκα), θα πρότεινα, να δίνουμε οικειοθελώς τα 5 ευρώ κάθε μήνα στο νέο σταθμό αφού θα έχουμε απαλλαγεί από το αναγκαστικό τέλος μέσω ΔΕΗ. Όλοι εμείς που το δίναμε στη ΔΕΗ ας πάρουμε την πρωτοβουλία να ενισχύσουμε το νέο σταθμό των υπαλλήλων, το δικό τους, και δικό μας σταθμό, με ένα χαράτσι 5 ευρώ το μήνα στον εαυτό μας, για να καλύπτουμε τη χασούρα από την μη εμπορεύσιμη πλευρά του προϊόντος της λειτουργίας ενός σταθμού που δεν είναι τσοντοκάναλο ιδιωτικό.

    Αφήστε τις πορείες και τα δάκρυα και πάρτε μαζί με το λαό την κατάσταση στα χέρια σας αγαπητοί ΕΡΤατζήδες και ΕΡΑτζήδες. Εμείς ολόψυχα μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος13/6/13 09:26

    Αν κάτι μπορούσαν να κάνουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ (ημέτεροι ανάξιοι αλλά ταυτόχρονα και κάποιοι αναγνωρισμένα άξιοι που ακόμα και ως μη ημέτεροι επιβιώνουν με την καλή τους δουλειά) θα ήταν να μη μιλήσουν για το προσωπικό τους θέμα. Απλά να βγάλουν προς τα έξω:

    "Αποφασιστικέ" Σαμαρά νομίζεις ότι ξόφλησες με την παρωνυχίδα της ασημαντότητας του "εγκλήματος" Παπακωνσταντίνου;;;; Αντί να εξοικονομείς χρήματα με τσαμπουκαλίδικα κλεισίματα επιχειρήσεων, δεν ανακοινώνεις καλύτερα πόσα λεφτά εισέπραξες πίσω από μεγαλοφοροφυγάδες;;;; Τι έχεις κάνει 1 χρόνο με την λίστα Λαγκάρντ;;; Τι έχει γίνει η από 5ετίας υπαρκτή και νόμιμη λίστα Λιχτενστάιν;;; Και άλλες τέτοιες;;;; Εκεί δεν μπορείς να δείξεις τον τσαμπουκά σου;;; Πόσους μεγαλογιατρούς και μεγαλοδικηγόρους έδιωξες από το επάγγελμά τους λόγω προκλητικής φοροδιαφυγής και μαύρου χρήματος;;;; Δημεύοντας ταυτόχρονα την περιουσία τους;;;; Πόσους μεγαλοεργολάβους;;; Πόσους "ελεύθερους" μεγαλοδημοσιογράφους και εκδότες;;;

    Δέχεσαι με αβρότητα τον Ιβάν Σαββίδη για τη ρύθμιση των χρεών του (αναντίρρητα τεράστιου) ΠΑΟΚ, δεν έχει πάει ένας συνεταιριστής στη φυλακή, οι πιλότοι και οι καθαρίστριες της Ολυμπιακής ακόμα πληρώνονται παχυλά και τζάμπα, οι καθαρίστριες του ΥΠΟΙκ ακόμα παίρνουν 1800 καθαρά μηνιαίως, και εσύ κάνεις τσαμπουκά στην ΕΡΤ;;;;

    ΤΟΛΜΑΤΕ ΡΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ "ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ" ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/13 15:27

      Γιατι ποια ειναι η ΕΡΤ ενα μαγαζι δημοσιων υπαλληλων που ηταν ανοιχτη (οπως τοσα εκατονταδες αλλα) τοσα χρονια για να εξυπηρετει βουλευτες στελεχη κτλ να μπαινει μεσα κοσμος, τι προσφερε η ΕΡΤ? ποιος απο ολους αυτους τους χιλιαδες εργαζομενους μπηκε μεσα για να δουλεψει με ΑΣΕΠ ? ΚΑΝΕΙΣ ολοι μπηκαν απο πορτες και παραθυρα ορθανοιχτα για τα δικα μας παιδια. Ποιος εβλεπε ή ακουγε την ΕΡΤ ? μονο σε ποδοσφαιρο και eurovision ,οι θεαματικοτητες και οι ακροαματικοτητες τους ηταν υπο του μηδενος, και τωρα ξαφνικα ανατριχιασαμε ολοι σε κατι που θα επρεπε να γινει εδω και πολλα χρονια, Αν δειτε διαδυκτιακες ψηφοφοριες θα δειτε τι λεει η συντριπτικη σχεδον πλειοψηφια του κοσμου. Ολο αυτο μου θυμιζει την πωληση της Ολυμπιακης Αεροποριας. Στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα !!!!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος13/6/13 09:36

    Και για όσους αριστερούληδες ΣΥΡΙΖΟύληδες προέρχονται από τη "μεγάλη δημοκρατική παράταξη" και μέσα στις ψευδαισθήσεις τους(ιστορικές ή απλά ψυχολογικές) ή τα προσωπικά τους συμφέροντα έσπευσαν να πυκνώσουν τις τάξεις των αντιμνημονιακών ψεκασμένων κάθε αποχρώσεως, να τους υπογραμμίσουμε τη χρησιμότητα ύπαρξης ΠΑΣΟΚογενούς κεντροαριστερού φρένου ΜΕΣΑ στο σύστημα.

    Το παρακάτω σχόλιο του Γιάννη Ραγκούση είναι εύγλωττο. Φανταστείτε τι σημαίνει δεξιά, καθαρή, με πλειοψηφία κανονική. Τρέμουμε στην ιδέα της καθαρής πλεοψηφίας των σαλεμένων αριστερών. Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε το δεξιό οδοστρωτήρα επειδή τα ΣΥΡΙΖΑύγουλα τον έφεραν με 18% στην εξουσία αφού φρόντισαν να καταστρέψουν "κινηματικά" τον ευγενέστατο Παπανδρέου. Ορίστε το σχόλιο του αντιπαθούς μεν, ενίοτε σωστού όμως Γιάννη Ραγκούση:

    Όταν τα δύο κόμματα (ΠΑΣΟΚ- ΔΗΜΑΡ) που παρέχουν στον κ.Σαμαρά την πλειοψηφία στη Βουλή του ανακοινώνουν επίσημα ότι διαφωνούν με αυτό που πάει να πράξει τότε δεν έχει δικαίωμα να εφαρμόσει μια πράξη νομοθετικού περιεχομένου που πρέπει να εισαχθεί για κύρωση στη Βουλή.
    Αυτό είναι εκτροπή .
    Καθιερώνει ένα απολύτως επικίνδυνο προηγούμενο για τη Δημοκρατία.

    Φανταστείτε αύριο μια άλλη κυβερνητική σύνθεση που το σχετικά πρώτο κόμμα θα εφαρμόζει πράξεις νομοθετικού περιεχομένου για τις οποίες εκ των προτέρων θα έχουν οι κυβερνητικοί του εταίροι δηλώσει ότι διαφωνούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/6/13 09:43

    Προ μνημονίου και χωρίς την "κατοχή του ΔΝΤ" η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ υπό τον Γεώργιο Α. Παπανδρέου παρέλαβε αυτά στην ερτ

    http://oktv.gr/misthologio-ert/

    Τα περιέκοψε αμέσως και τα επανέφερε σε "κανονικό" επίπεδο ή και καθόλου για κάποιους μεγαλόσχημους.

    Η Μαχαίρα και η ΕΡΑ (ωραία ρίμα, η ΕΡΑ και η ... ΜΑχαίρα!!!) ΜΩΚΟ!!!!!!!! Και πριν το έγκλημα, και κατά την επιδιόρθωσή του, και μετά το έγκλημα και την αντιμετώπισή του. ΜΩΚΟ!!!!!

    Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να απολυθεί αυτή και οι συνάδελφοί της;;;; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Οι κοινωνίες και οι κοινωνικές διεργασίες είναι πολιτισμένες, όχι εκδικητικές, ακόμα και σε περιπτώσεις έκτακτων καταστάσεων όπως η χρεοκοπημένη ΕΛλάδα της εντατικής των δόσεων από το εξωτερικό.

    ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩς ΟΤΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΛΑΨΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ.

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΟΥΝ. ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΧΑΝΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙς "ΚΑΛΤΣΕΣ" ΤΟΥ "ΤΖΕΦΡΥ". ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ, ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΙΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος13/6/13 09:50

    Θυμήθηκε τώρα η ΝΔ να παίξει «μεταρρύθμιση» και «διαφάνεια» πάνω στην ΕΡΤ με μπροστάρη τον … Σίμο;

    Αστεία πράγματα.

    Γελοία επίφαση «πυγμής». Η ουσία είναι αλλού.


    Ο προκλητικός τρόπος (ακόμα και το πρόσωπο που διάβασε την ανακοίνωση επιλέχθηκε για να προκαλέσει) που χειρίζονται την υπόθεση ΕΡΤ δείχνει ενα πράγμα:

    ο Σαμαράς θέλει και πάλι εκλογές.

    Ναι.

    Η χώρα οδηγείται σε τρίτες εκλογές σε ένα χρόνο.

    Τις δυο πρώτες, επειδή δεν του άρεσε το Μνημόνιο, είχε τρία Ζάππεια με 18 δις ισοδύναμα μέτρα και ήθελε να επαναδιαπραγματευτεί. Η Ελλάδα λόγω των δυο πρόωρων εκλογών κόντεψε να βγει από το ευρώ.

    Τώρα, λατρεύει ένα χειρότερο Μνημόνιο από αυτό που κατήγγειλε, αλλά … ποιος ξέρει.

    Ίσως οι δημοσκόποι του λένε ότι είναι ευκαιρία τώρα να αυξήσει τα ποσοστά του και να έχει πιο «λυμένα» χέρια ως κυβέρνηση την επόμενη μέρα…

    Πόσο πιο «λυμένα»; Κυβερνά ένα χρόνο ουσιαστικά με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου. Μπορεί να κυβερνηθεί μια Δημοκρατία επί ένα χρόνο με Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου;

    Και να σκεφτεί κανείς ότι ο σημερινός Πρωθυπουργός απαίτησε την παραίτηση Παπανδρέου από την Πρωθυπουργία επειδή ο τελευταίος πρότεινε δημοψήφισμα … Πρότεινε δηλαδή δημοκρατική έκφραση των πολιτών …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος13/6/13 10:14

    Ο Γιώργος Παπανδρέου πήγαινε στη δεξίωση προς τιμήν των συμμετεχόντων ομιλητών ενόψει της εκδήλωσης στο περίφημο TED Global στο Εδιμβούργο.
    Προσερχόμενος στη δεξίωση, ο πρώην πρωθυπουργός, είδε μια ομάδα Ελλήνων φοιτητών που διαμαρτύρονταν για την κρίση.

    Ο Γιώργος Παπανδρέου αποδέχθηκε την πρόκληση και έσπευσε κοντά τους για να συζητήσουν. Πράγματι οι συγκεντρωθέντες αντάλλαξαν απόψεις μαζί του για τα αίτια της κρίσης, για τα προβλήματα της νέας γενιάς στην Ελλάδα, για τη φοροδιαφυγή για περίπου δεκαπέντε λεπτά.

    Επίσης, πρότεινε να βρεθεί, σε συνεννόηση με τους διοργανωτές, ένας τρόπος να συζητήσουν τα ερωτήματά τους και στην εκδήλωση του TED.

    Η δημοκρατία και ο διάλογος είναι αξίες ζωής που τιμά ο Γιώργος Παπανδρέου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος13/6/13 10:27

    Από το γραφείο του Γιώργου Α. Παπανδρέου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

    Σήμερα, η κυβέρνηση ανακοίνωσε την διακοπή λειτουργίας της Δημόσιας Τηλεόρασης.

    Η αλήθεια είναι, ότι η ΕΡΤ, έπρεπε να σχεδιαστεί εκ νέου προκειμένου να ανταποκριθεί στις σύγχρονες ανάγκες ενημέρωσης και τις απαιτήσεις των Ελλήνων τηλεθεατών και προσθέτως, στις ανάγκες της χώρας και την προβολή της διεθνώς.
    Αυτό όμως, απαιτεί σχέδιο και βεβαίως, την αλήθεια προς την Ελληνική κοινωνία και σεβασμό προς τους εργαζόμενους.


    Η κυβέρνηση με τη σημερινή της απόφαση, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά, με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο, την υποκρισία και την ανευθυνότητα με την οποία πολιτεύτηκε η Νέα Δημοκρατία.

    Όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ -που παρέλαβε την ΕΡΤ ελλειμματική και την κατέστησε άμεσα πλεονασματική-, επιχείρησε τολμηρές τομές στην ΕΡΤ, η Νέα Δημοκρατία και ο σημερινός Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αντέδρασαν με πύρινες δηλώσεις.

    Αντί να συμβάλλουν, όπως είχαν χρέος, στην ουσιαστική αλλαγή της ΕΡΤ, υπονόμευσαν την όλη προσπάθεια.
    Σήμερα, αντί να ζητούν συγνώμη για την στάση τους και την υποκρισία τους, μιλούν χωρίς αιδώ, για βούληση και τόλμη.
    Και βεβαίως, φτάνουν στο σημείο να σπηλώνουν αδικρίτως συνειδήσεις και την αξιοπρέπεια των εργαζομένων.
    Τότε, δεν θέλησαν να συμβάλλουν στην προσπάθεια, σήμερα, οδηγούν την ΕΡΤ σε κλείσιμο.

    Η χώρα χρειάζεται Δημόσια Τηλεόραση και Ραδιοφωνία, που να υπηρετεί χωρίς σκοπιμότητες το δημόσιο συμφέρον, να λειτουργεί δημοκρατικά και παράλληλα, να αναδεικνύει την σημασία των δημοκρατικών διαδικασιών, με σεβασμό στους κανόνες της ουσιαστικής ενημέρωσης και της δεοντολογίας, λαμβάνοντας υπόψη τον εκπαιδευτικό της χαρακτήρα για το σύνολο της κοινωνίας, όπως και τις ανάγκες του απόδημου Ελληνισμού αλλά και των ακριτικών περιοχών της χώρας.

    Η διασφάλιση αυτής της αποστολής, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να δρομολογείται με σχεδιασμούς παρασκηνίου, με στόχους μικροπολιτικούς και βεβαίως, με ενέργειες που επιφέρουν πλήγμα στη Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος13/6/13 10:28

    Τολμά να μιλά για διασπάθιση στην ερτ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ....
    βγάλτε αν τολματε τα συγκριτικά οικονομικά στοιχεία της εξαετιας 2004 -2009 με 2009 -2012 και μετα να κρυφτειτε φαυλοι και υποκριτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος13/6/13 10:31

    Για να μιλήσουμε και λίγο σοβαρά.
    Δεν υπήρξε κάποιο σχέδιο. Αν ήταν στο χέρι της ΝΔ τότε θα διόριζαν άλλους τόσους στην ΕΡΤ και μάλιστα Καλαματιανούς. Η Τρόικα χτύπησε το χέρι στο τραπέζι και είπε "3 χρόνια μας κοροϊδεύεται, δεν έχετε απολύσει ούτε ένα κοπρόσκυλο, έχετε δεσμευτεί για 2.000 απολύσεις μέχρι 30 Ιουνίου, μια αποκρατικοποίηση που πανηγυρίζατε για καλό κλίμα δεν σας βγήκε και χαλάει τη σούπα της ευφορίας, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!"
    Και έτσι πάρθηκε η απόφαση.
    Και δεν ξέρω αν καλώς ή κακώς πάρθηκε έτσι πάντως ΕΝΑ (και όχι ΧΙΛΙΑ) σοκ χρειαζόταν και στα τρία κόμματα που "κυβερνάνε" και στους 700.000 ΔΥ και στα 10.000.000 κομμουνιστών που το παίζουν αντιστασιακοί τόσο όσο και προνομιούχοι δυτικοί σε ένα δύσκολο πλανητικό ανταγωνισμό.
    Το μήνυμα είναι σαφές: THE PARTY IS OVER

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος13/6/13 15:40

      Ποσο δικαιο εχετε κυριε 10.31, που ειναι η Περιφερεια να κανει εκτακτη συσκεψη για τους εδω και χρονια εργαζομενους της Ενωσης Αγροτικων Συναιτερισμων (ο επικεφαλης της περιφερειας ηταν υπαλληλος της)? να κανει συσκεψη για την μη αδειοδοτηση μεγαλης αλυσιδας μαρκετ στον Νομο Ροδοπης ? Να κανει συσκεψη για τις βιομηχανικες περιοχες Κομοτηνης Αλεξανδρουπολης που ζητησαν εργοστασια εγκαταλελειμενα καποιοι Τουρκοι επιχειρηματιες να νοικιασουν και να ανοιξουν τα δικα τους και δεν δοθηκε αδεια ποτε ? Σκεφτονται αραγε τους χιλιαδες κοσμου που ειναι ανεργοι στην Περιφερεια αλλα σκεφτονται τους 18 που θα μεινουν τωρα (καλως το κανουν)θα μου πειτε δανεικα ειναι αυτα σε στηριζω τωρα με στηριζεις μετα, αλλα ας σκεφτουνε και τους υπολοιπους που ειναι χιλιαδες.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος13/6/13 10:37

    Καλά τα λες Μαχαίρα. ΟΛΟΙ εμείς οι Κομοτηναίοι μαζί σας. Απλά να σου πω τι διαδίδουν στο ιντερνετ (ξέρεις, αυτό με το οποίο γινόταν Λαζοπούλεια πλακίτσα εναντίον του "Τζέφρυ" του "χαζού παντιού της εβραίας") κάποιοι κακεντρεχείς τους οποίους εγώ ψέγω αλλά είμαι nobody για να τους αντιμετωπίσω. ΜΑκριά από μένα η ειρωνεία τους αλλά για να ξέρουμε ποιος είναι ο εχθρός μας πρέπει να τον γνωρίσουμε. Ο εχθρός λοιπόν λέει κάτι σαν κι αυτό:

    ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ
    ΣΑΣ ΟΜΙΛΕΙ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΑΧΥΛΑ ΑΜΟΙΒΩΜΕΝΩΝ ΤΕΜΠΕΛΗΔΩΝ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ 300.000.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
    ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 1,5%
    ΠΟΥ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ (ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΣΚΑΒΕ ΚΑΙ 6 ΚΟΙΤΑΖΑΝΕ)
    ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΕ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΕ ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ
    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΑΤΕ ΑΠΛΑ ΦΤΥΣΤΕ ΜΑΣ!


    Η Καγκελάριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/13 13:11

      ftyse kai ton themo, ki auton ton plironeis...i afou deihnei gomenakia halali?

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/13 13:14

      ftyste kai to STAR, kai to THEMO paidia, ki autous tous plironoume (meso diafimiseon, mi adeiodotisis syhnotiton, k.a) gia na mas kanoun mavri propaganda kai na deihnoun ...opisthia..

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/6/13 20:42

      μα εισαι σοβαρος? πώς να τον φτυσει τον Θεμο? τον Θεμο, που καθε Δευτερα βγαζει τον χρυσαυγιτη Καιαδα και μας λεει ποσο καλο και φιλοτιμο παιδι ειναι? γινονται αυτα τα πραγματα?

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος13/6/13 10:38

    Ο Σαμαράς κατεβάζει σήμερα το νομοσχέδιο για την "νέα" ΕΡΤ, το οποίο εκ των προτέρων γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να το ψηφίσει κανείς πλην των δικών του (όλων; είναι ένα ζήτημα).
    Ο Σαμαράς έχει ήδη χάσει τη δεδηλωμένη και το γνωρίζει.
    Ο πολιτικός κόσμος οφείλει αυτή την δύσκολη ώρα για το καλό της χώρας να συσπειρωθεί. Να συσταθεί μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας η οποία θα αποκαταστήσει την δημοκρατική νομιμότητα...
    Και σε κάθε περίπτωση η Δημοκρατία ΔΕΝ εχει αδιέξοδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος13/6/13 10:38

    Δηλαδή για να καταλάβω... Το ΚΚΕ έδωσε τη συχνότητα του 902 για να εκπέμπει η ΕΤ... επειδή απολύθηκαν οι άνθρωποι της... και εκπέμπει από τη συχνότητα του καναλιού του ΚΚΕ... ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΗΔΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ... ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ... και χωρίς εξωτερική πίεση...

    Μόνο στην Ελλάδα...

    ΚΚ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος13/6/13 10:43

    Αυτός που ζητάει δημοψήφισμα είναι τρελός και ανεύθυνος. Αυτός που αποφασίζει και διατάσσει είναι προοδευτικός και σπάει το κατεστημένο. Αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος13/6/13 11:13

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=580889121933567&set=a.352587308097084.76875.352580538097761&type=1&relevant_count=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος13/6/13 11:25

    Αναλυτική κατάσταση υπερωριών 4μήνου για ΕΡΤ. Χιλιάδες ευρώ ανά "εργαζόμενο"

    Με την επιφύλαξη ως προς την πηγή

    http://troktiko.blogspot.gr/2010/07/blog-post_9541.html

    Πες μας ρε Μαχαίρα δυο πράγματα:

    1. Την επιβεβαιώνεις;
    2. Στην ΕΡΑ Κομοτηνής υπάρχει τέτοια λίστα; Αν ναι, τη δημοσιοποιείς σε παρακαλώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/6/13 13:15

      Τωρα που χωνεψες το παραμυθι που σου σερβιρουν κάτσε και υπολογισε τι ποσοστο εργαζομενων ειναι αυτό στη λιστα και αναρωτησουν γιατι δε βγαζουν κι αλλες λιστς με τις αμοιβες των υπλοιπων δυμισι χιλιαδων. μετα σκεψου ποιες διοικησεις εδιναν αυτα τα ποσα και για να μην ψαχνεις μακρια δες μονο την πολιτεια τοθ κεδικογλου τον τελευταιο ενα χρόνο. υστερα αναρωτήσου γιατι δεν κοψανε 30,40,50,60% αυτες τις αποδοχες για να εξυγειανουν οικονομικα την ΕΡΤ και αντ αυτου προτιμησαν πρακτικες χουντας κατεβαζοντας διακοπτες. στο τελος κατσε και προβληματισου σοβαρα... πόσο προβατο μπορει να σε καταντησαν??? μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/6/13 16:52

      ΆΣε ρε 13:15 τις παπαριές. Απλά πράγματα:

      1. επιβεβαιώνεται η λίστα από τους υπαλλήλους που έστω αδικούνται;;;

      2. υπάρχουν τέτοιες υπερωρίες στους εργαζόμενους της ΕΡΑ Κομοτηνής σε εποχή σκληρής λιτότητας;

      μία απάντηση: ναι ή όχι;

      Αν ναι, μπορεί να είναι δικαιολογημένες, αλλά να μην ξέρουμε ποιοι και με ποια αιτιολογία λαμβάνουν ποσά μη ανεκτά ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ που περνάμε;

      Και αν πρόκειται για κάτι θεαματικό, πάω πάσο, να πάρουν τριπλά από τον Ευαγγελάτο, καμία αντίρρηση. Αλλά μία απλή παράκληση χωρίς δόλο: μπορούμε απλά να μάθουμε;;;; ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ρε, τίποτα άλλο...

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος13/6/13 12:22

    Τώρα τι πάω να θυμίσω σε μια τόσο δραματική κατάσταση...

    Ωστόσο αξίζει τον κόπο πιστεύω: ο μόνος που προσπάθησε και πέτυχε να αναβαθμίσει σαν ρόλο και υποδομή την ΕΡΤ στην Κομοτηνή ήταν ο Πεταλωτής που φρόντισε για την ανακαίνιση του στούντιο της ΕΤ3 στην πόλη μας και επέβαλλε την αναγνω΄ριση του εξαιρετικού και ιδιαίτερου ρόλου του περιφερειακού ρεπορτάζ, τιμώντας και τους ντόπιους εργαζόμενους της ενημέρωσης, που σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να λειτουργήσουν πλήρως στο αναιμικό περιβάλλον των ιδιωτικών τοπικών καναλιών.

    Και θεσμικά και υλικά είχε σεμνή και ισορροπημένη σχέση ο Γιώργος Πεταλωτής αποδεικνύοντας ότι όποιος θέλει και είναι έντιμος στην πολιτική του παραγωγή, μπορεί να φέρει αποτελέσματα.

    Στην κεντρική ΕΡΤ επί χρόνια δυσφήμιζαν τον εαυτό τους. Και τους βρήκε εύκολα (ναι δυστυχώς εύκολα...) θύματα ο Σαμαράς.

    κρίμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος15/6/13 09:50

    Τη βασική ευθύνη για την εμπλοκή στον τόπο -όχι, όμως, την αποκλειστική- την έχει ο κ. Σαμαράς, που θυμήθηκε τον χειρότερο εαυτό του. Αυτόν που με προσπάθεια δική του και μεγαλύτερη δική μας είχαμε αρχίσει να λησμονούμε, κατάφερε με μια αυτοκτονική κίνηση να ανεβάσει πάλι στη σκηνή. Του δείξανε μετρήσεις που λένε ότι το 75% των Ελλήνων είναι κατά της ΕΡΤ και της ΠΟΣΠΕΡΤ και έβγαλε το συμπέρασμα ότι το 75% επικροτεί τον αυταρχισμό και το στυλ «όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω». Δεν διανοήθηκε ότι είναι δυνατόν να διαφωνούν και με την ΕΡΤ και με αυτόν. Θα μπορούσε κάποιος να προσυπογράψει πολλές από τις αιτιάσεις του για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΡΤ, τις αλλεπάλληλες αδικαιολόγητες απεργίες, τη μη κάλυψη σημαντικών επισκέψεων και άλλα πολλά. Μόνο που ο πρότερος «ανέντιμος βίος» της ΝΔ και η πολιτεία του κ. Κεδίκογλου στα της ΕΡΤ για έναν χρόνο απονομιμοποίησαν το επιχείρημα. Το «μαύρο» στις οθόνες προκάλεσε αντιδράσεις που οι «ευφυείς» και αψίκοροι σύμβουλοι του πρωθυπουργού προφανώς δεν είχαν προβλέψει. Οι δημοκρατικοί πολίτες δεν υπερασπίζονται την ΠΟΣΠΕΡΤ, αλλά τον θεσμό της δημόσιας τηλεόρασης. Παρεμπιπτόντως, είναι απορίας άξιο που βρέθηκαν τόσοι -εκ του ασφαλούς και εκ των υστέρων- υποστηρικτές των προτάσεων Αλιβιζάτου, Μόσιαλου, Καψή. Όταν έπρεπε να στηριχτεί η αναδιάρθρωση ήσαν άπαντες απέναντι, μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος16/6/13 22:51

    Νομιζω με παρεμβαση του Αρη Γιαννακιδη το θεμα της ΕΡΑ Κομοτηνης και Ορεστιαδας θα λυθει.Ολες οι παρεμβασεις του ηταν καθοριστικες.Δεν φοβαται το Αθηναικο κρατος.Τετοιον θεσμικο θελαμε τοσα χρονια.Αρη μπροστα οπως παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.