21.6.13

Φοβάται ο Σαμαράς! Ούτε σε εκλογές πάει, ούτε ψήφο εμπιστοσύνης ζητάει…

«Εκείνο που προέχει είναι να συνεχιστεί το έργο της κυβέρνησης. Να πιάσουν τόπο οι θυσίες του ελληνικού λαού. Οι μεταρρυθμίσεις δεν μπορούν να συνεχιστούν με τα λάθη του παρελθόντος», ανέφερε στην εισαγωγική τοποθέτηση του διαγγέλματός του ο Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς υποστήριξε ότι χθες είχε υπάρξει συμφωνία από την οποία ο Φώτης Κουβέλης υπαναχώρησε. Είπε μεταξύ άλλων τα εξής:
• εκείνο που προέχει είναι να συνεχιστεί η λειτουργία της κυβέρνησης
• οι μεταρρυθμίσεις δεν μπορούν να προχωρήσουν με τα λάθη του παρελθόντος, πρέπει να προχωρήσουμε με άλματα προς τα εμπρός
• είχαμε σοβαρή διαφωνία για την ΕΡΤ
• ο Φώτης Κουβέλης εμφανίστηκε εκτός πλαισίου λύσης - ζήτησε να επιστρέψουμε στο αμαρτωλό καθεστώς της ΕΡΤ
• ο κ. Βενιζέλος αντίθετα αποδέχτηκε τη λύση
• στόχος μου είναι να προχωρήσουμε στη διάσωση της χώρας
• κανείς δεν θέλει εκλογές, αλλά κανείς δεν θέλει και ακυβερνησία και στασιμότητα τη στιγμή που πρέπει να εντείνουμε την προσπάθεια
• θα εξαντλήσουμε την τετραετία

5 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/6/13 02:05

    Γιατί σου πόνεσει ο κ@λ@ς τσιπράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/13 07:52

    Και ο ΣΥΡΙΖα δεν κάνει πρόταση μομφής γιατί βολεύεται με το φωτοστέφανο του χύμα και γενικά "αντιστασιακού". Επαναπαύεται στην εύκολη δημοφιλία του λαϊκισμού. Εύκολη και χωρίς αντίκρισμα για τον τόπο, ίσα ίσα, δυσλειτουργική για τις προοπτικές του τόπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/13 08:42

    Όσο και να ακούγεται "παράλογο" (σε κάποιους), μετά απο 3 χρόνια κρίσης, φτάσαμε στο σημείο την μοναδική σοβαρή πρόταση διακυβέρνησης να την έχουν τα κόμματα τα οποία πρωταγωνιστούν εδώ και 40 χρόνια στην εναλλαγή εξουσίας και φέρουν (μαζί με τους πολίτες) την ευθύνη για την σημερινή κατάσταση.

    Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πλέον εμφανές ότι δεν έχει καμία διάθεση - γνώση - ικανότητα διακυβέρνησης, πέραν απο την γνωστή συνδικαλιστική τεχνογνωσία του παρασιτισμού. Κοινώς αυτό που ξέρει είναι να τρώει δανεικά και αυτό επιθυμεί να συνεχίσει να κάνει, άρα αποτελεί ξεκάθαρα ένα σύντομο ανέκδοτο το οποίο θα ξεχαστεί.

    Η χώρα έχει ανάγκη απο μεταρρυθμίσεις, απαλλαγή απο την άθλια διαπλοκή και στροφή στον δρόμο μια κανονικής αστικής δημοκρατίας για πρώτη φορά στην ιστορία της. Όλα αυτά θα ήταν αδύνατο να συμβούν αν δεν είχε χρεοκοπήσει και μαθηματικά η χώρα. Η τρόικα, οι δανειστές και η Ε.Ε. είναι η μοναδική ευκαιρία ώστε να αναγκαστεί αν θέλετε το πολιτικό μας σύστημα να έρθει σε οριστική ρήξη με το βρώμικο παρελθόν του κορπορατικού συστήματος διακυβέρνησης.

    Οφείλουμε να κοιτάμε μπροστά, να ρίχνουμε ματιές πίσω ώστε να μην ξεχνάμε τι μας οδήγησε εδώ και να συνεχίσουμε στον ευρωπαϊκό δρόμο.

    C.N.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/6/13 09:47

    ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/6/13 19:28

    Ότι και να λέτε την διαγραφή των σκανδάλων των στελεχών του πασοκ δεν διαγράφονται και εκλογές να γίνουν .Ρώτησε πιάτσα τον πρόεδρο σου Βενιζέλο και ας λες ότι πηγές στον Αλέξη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.