25.6.13

Καρχιμάκης: «Τώρα ποια είναι η διαφορά μας από τη Δεξιά;»

«Αναρωτιέμαι στις επόμενες εκλογές ποιο θα είναι το  ιδεολογικό και το πολιτικό πρόσημο της διαφοροποίησης της Δημοκρατικής Παράταξης από την δεξιά... Οποίος το βρει ας μου το πει», αναφέρει σε δήλωσή του ο Μιχάλης Καρχιμάκης, σχολιάζοντας τη νέα κυβέρνηση.
«Ή μάλλον οι πολλές χιλιάδες που αγωνιστήκαμε και παλέψαμε διαχρονικά για την παράταξη που ίδρυσε και μεγαλούργησε ο Ανδρέας Παπανδρέου  από το 1974 το ξέρουμε και δεν είμαστε διατεθειμένοι να σιωπήσουμε και να αφομοιωθούμε σε αυτό το χωνευτήρι της ενσωμάτωσης και της διολίσθησης» τονίζει ο κ. Καρχιμάκης.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος25/6/13 22:57

    Τωρα να γελάσεις ή να την ψωνίσεις άσε ρε μιχαλη πανε στις ρακιες σου καλοπερασες και συ μια χαρα όλοι σας. καληνυχτα η ιστορια ευχομαι να σας ξεχασει γιατι αν σας γραψει χρειαζονται τομοι γεματα ΕΦΙΑΛΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος26/6/13 15:11

    Καλα αυτος σε αλλη χωρα ζουσε τοσα χρονια ή πινει κατι? εχει τουλαχιστον μια εικοσαετια που ΟΛΟΙ ειναι το ιδιο ειδικα οταν βρισκονται στην εξουσια οταν ειναι αντιπολιτευση ΟΛΟΙ ειναι με τον λαο (και για να μην τα ισοπεδωσω εξαιρω το ΚΚΕ και αυτο γιατι ποτε δεν θα ειναι εξουσια και το ξερει και το θελει ή ζει στον δικο του κοσμο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.