26.6.13

Δεν θα παρελάσει στα Ελευθέρια της Καβάλας η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών μετά από απόφαση του Δημάρχου

Επιστολή προς την Πατριωτική Κίνηση Πολιτών Καβάλας, απέστειλε ο Δήμαρχος Κωστής Σιμιτσής, όπου τους ενημερώνει ότι δεν θα επιτραπεί η παρέλαση στα πλαίσια των Ελευθερίων της πόλης. Η επιστολή του Δημάρχου Καβάλας έχει ως εξής:
«Από την προσεκτικότερη επισκόπηση της μέχρι τώρα δραστηριότητας του σωματείου με την επωνυμία «Πατριωτική Κίνηση Καβάλας» προκύπτει ότι ουδεμία δράση αναλάβατε που να είναι συναφής με τους πολιτιστικούς σκοπούς σας, όπως αυτοί λεπτομερώς αναγράφονται στο Καταστατικό που μας προσκομίσατε. Κατά συνέπεια, με δεδομένο ότι στη σημερινή παρέλαση θα λάβουν μέρος μόνον σχολεία και αμιγώς πολιτιστικά σωματεία, με περιορισμένη μάλιστα συμμετοχή μελών, σας ενημερώνουμε ότι δε θα επιτραπεί η συμμετοχή του σωματείου σας σε αυτήν».

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/6/13 20:33

    Αυτοι δεν ειναι στη φυλακη για ληστειες? τί εγινε, τους δοθηκε ειδικη αδεια για να κανουν παρελαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος27/8/13 05:07

    Την μανα σου την πουτανα που εκανε πιατσα την βγαλανε απο την φυλακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος27/8/13 13:59

    Τί να πρωτοθαυμασει κανεις:
    τα αντανακλαστικα σου; (απαντας 2 μηνες μετα)
    την ευγενεια σου; (τα ωραια λογια σου)
    ή την ελληνικη (λεμε τωρα...) λεβεντια σου; (ονοματακι εχεις;)


    ΥΓ. και μιας και μιλησες για φυλακη, την επομενη φορα που θα πας επισκεπτηριο στους "συνελληνες", δωσε χαιρετηματα στο ειδικοφρούρι, τον δικηγορακο (της π**τσας) και στον νταη με το "πουλι στον ωμο και τη μπλουζα της ΧΑ" - και πες τους πως σε λιγο καιρο θα πας κι εσυ να τους κανεις παρεα (στη μπουζου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.