12.6.13

Παραιτήθηκε από τη ΔΗΜΑΡ ο Χρήστος Χωμενίδης

Την παραίτηση του από την Κεντρική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ ανακοίνωσε ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης.
«Η στάση της ηγεσίας της Δημοκρατικής Αριστεράς απέναντι στις εξελίξεις στην ΕΡΤ με βρίσκει εντελώς αντίθετο. Ή θα έπρεπε να υποστηρίξει ευθαρσώς την απόφαση της κυβέρνησης, ως ένα επώδυνο πλην αναγκαίο μέτρο. Ή θα όφειλε να αποσύρει σήμερα κιόλας την κοινοβουλευτική της στήριξη και να επωμιστεί το βάρος της προσφυγής στις κάλπες», αναφέρει σε ανακοίνωσή του.
«Στους κρίσιμους καιρούς που ζούμε, αμφίθυμες αντιδράσεις, δυσανάγνωστες για τον Έλληνα πολίτη ενστάσεις, πολυλογάδικα «ναι μεν αλλά» είναι κατώτερα της ιστορίας μας και αυτοκτονικά. Πόσω δε μάλλον όταν διακινείται αδιάψευστη η φήμη πως η Δημοκρατική Αριστερά είχε προκαταβολικά ενημερωθεί από τον πρωθυπουργό για ότι θα συνέβαινε στην ΕΡΤ», συνεχίζει ο κ. Χωμενίδης.
Και καταλήγει: «Κατόπιν τούτου, παραιτούμαι από την Κεντρική Επιτροπή και αποχωρώ, με βαθιά προσωπική οδύνη, από τη Δημοκρατική Αριστερά. Εύχομαι σε όλους σας προσωπική και οικογενειακή ευτυχία και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον».

1 σχόλιο:

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.