12.6.13

Το άκρον άωτον της γελειότητας! Τι έλεγε ο Κεδίκογλου για την ΕΡΤ… (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα χρόνο νωρίτερα ο τηλεοπτικός κριτής του Bravisimmo Σίμος Κεδίκογλου, που ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ, δήλωνε πως είναι αντίθετος με το κλείσιμο των δημόσιων Μέσων Ενημέρωσης!!! Αλήθεια…
Δείτε το video στο 1.52 τις δηλώσεις του κ. Κεδίκογλου που πάνε σύμφωνα με τα φεγγάρια. «Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τη λογική του κλεισίματος της συχνότητας», δήλωνε τότε.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος12/6/13 20:48

    Πράγματι, κωλοτούμπες οι ΝΔκράτες. Ωστόσο αυτούς έβγαλαν πρώτους οι κάλπες και απέναντί τους τον Τσίπρα αφήνοντας το ΠΑΣΟΚ στα αζήτητα. Τώρα λουστείτε και τον Τσίπρα σαν ... εναλλακτική, και το Σαμαρά. Αυτούς θέλατε αγαπητοί έλληνες, αυτούς παίρνετε.

    Όσο για τη γελοιότητα Κεδίκογλου, άντε απίστευτη. Περίπου η μισή από τη γελοιότητα Τσίπρα που μιλώντας για την κατάργηση Καλλικράτη μόλις γίνει Κυβέρνηση είπε ΤΙΣ αρλούμπες και δικαίως τον ξέσκισαν πολλοί. Ένα από τα ωραιότερα που διάβασα για τη γελοιόητα Τσίπρα είναι αυτό:

    Ψήγματα σοφίας

    «Χωρικές ενότητες που θα αποτελούν κοινωνικά κύτταρα με πρωτογενή εξουσία, η οποία θα εκφράζεται μέσα από συμμετοχικές δομές αυτοδιεύθυνσης των τοπικών υποθέσεων». Με αυτούς τους λόγους όρισε ο Αλέξης Τσίπρας τους νέους δήμους που θα δημιουργήσει στη χώρα, αν γίνει πρωθυπουργός. Τι ακριβώς σημαίνει αυτό που είπε; Μα, φυσικά, τίποτε. Αλλά πώς το είπε ο άτιμος! Και πόσο αριστοτεχνικά, ο μπαγάσας, μας θύμισε πως η ημιμάθεια ψάχνει πάντα να κρυφτεί πίσω από την μπουρδολογία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/6/13 11:04

    1. Το κόμμα που έβαλε τον Αιμίλιο Λιάτσο δερβέναγα προ ολίγων μηνών και την Ανθή Σαλαγκούδη παρουσιάστρια στην ΕΡΤ μάλλον δεν δικαιούται να ομιλεί για την καταντια της.
    2. Το κόμμα που είχε αντιταχθεί σφόδρα στην απόπειρα Μόσιαλου να εξορθολογίσει την ΕΡΤ μιλώντας τότε για εξυπηρετηση ξένων συμφερόντων μαλλον δεν δικαιούται να ομιλεί για την κατάντια της.
    3. Εάν είχαν ολοκληρωθεί οι απολύσεις ΔΥ και το πρόγραμμα κινητικότητας στο δημόσιο τότε ναι θα μπορούσα να είμαι θετικός σε μια προσπάθεια για την ΕΡΤ. Όταν όμως η ΕΡΤ είναι ο άσος που βγαίνει απ' το μανίκι επειδή δεν έγιναν τα υπόλοιπα και ξαφνου (μετά και το ναυάγιο της ΔΕΠΑ) καποιοι θυμήθηκαν ότι εχει κακοδιαχείριση και πρεπει να εξυγιανθεί ε τότε με συγχωρείτε, αλλα δεν τρώω κουτόχορτο.

    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/6/13 11:38

    "H ΕΡΤ δεν μπορούσε να εξυγιανθεί εν λειτουργία, όπως δεν μπόρεσε η Ολυμπιακή", "καμία μεταρρύθμιση δεν μπορεί να γίνει σταδιακά στην Ελλάδα". Διάβαζω κάτι τέτοια νόστιμα. Τι ωραίοι που είμαστε! Παρουσιάζουμε ως ..φυσικό φαινόμενο και ως νομοτέλεια την έλλειψη της βούλησής μας! Αυτοτροφοδοτούμε το χάλι μας το μαύρο. Ε αφού καμία μεταρρύθμιση δεν μπορεί να γίνει ομαλά στην Ελλάδα ας καταργήσουμε και την Ελλάδα βρε αδερφέ, όπως την ΕΡΤ. Γιατί διστάζουμε; Και για να το πω καθαρότερα: μεταρρύθμιση με κάθε κόστος και με οποιονδήποτε τρόπο δεν είναι μεταρρύθμιση, είναι Χιλή του Πινοσέτ. Αλλά αυτά εξακολουθούν να παραμένουν πολύ ψηλά γράμματα για κάτι μεταρρυθμιστές που πολεμούν τα άκρα...

    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος13/6/13 11:40

    Στο μουσείο της Ακρόπολης θα απολυθούν οι εργαζόμενοι για να προσληφθουν άλλοι μέσω ΑΣΕΠ; Λέω εγω τώρα...

    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.