26.6.13

Εκπαιδευτικοί και δημοτικοί υπάλληλοι παίρνουν τον δρόμο της διαθεσιμότητας

Το δρόμο της διαθεσιμότητας με οριζόντια μέτρα και έως τις 8 Ιουλίου παίρνουν 12.500 εκπαιδευτικοί και υπάλληλοι δήμων και δημοτικών επιχειρήσεων  με δυο τροπολογίες που αναμένεται να ενταχθούν εμβόλιμα στο πρώτο σχέδιο νόμου που βρίσκεται για επεξεργασία και ψήφιση στη Βουλή.

7 σχόλια:

  1. Ανώνυμος26/6/13 22:42

    Ώρα καλή και να μας γράφουν. Προτίθεμαι να τους μάθω δωρεάν πως φτιάχνουμε ένα βιογραφικό και μία συνοδευτική επιστολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 20:04

      Ε ναι μωρε... τί τους θελουμε τους δασκαλους; γιατί να μαθαινουν τα παιδια μας γραμματα; ετσι κι αλλιως, για να γινεις γαμωΕΠΟΠι, αηΔΙΑΣ ή Ειδικοφρούρι αρκει ενα απολυτηριο με 10,1 και μια καλη κουβεντα του Στυλιανιδη...

      αυτα ειναι επαγγελματα χρησιμα στην κοινωνια, γι αυτο και ηδη αποτελουν το 1/3 των Δημοσιων Υπαλληλων - σε λιγα χρονια, οπως γινεται και σε ολες τις Τριτοκοσμικες χωρες, μονο αυτοι θα δουλευουν στο Δημοσιο...

      ασε που αμα τα παιδια μαθουν γραμματα, μπορει να αρχισουν να αμφιβαλλουν για την υπαρξη των ΕΛ, των Νεφελιμ και των Κενταυρων στο Σειριο - των πυλωνων δλδ της Δεξιας/Ακροδεξιας ιδεολογιας (και μαλακιας) που κυριαρχει τα τελευταια 15 χρονια στον τοπο...

      φανταζεσαι να παει το παιδακι στον δεξιο πατερα του και να του πει "μπαμπα μπαμπακο, οι Πακιστανοι ειναι ανθρωποι σαν εμας, πισω απο τα αεροπλανα βγαινουν καυσαερια και ο Ισοκρατης ηταν υπερ της Δημοκρατιας"? τον γαμησε τον ανθρωπο, συγκοπη θα παθει!

      γι αυτο συμφωνω μαζι σου: κλειστε τα σχολεια, τον μπουλο ολοι οι εκπαιδευτικοι - ανοιξτε στρατοπεδα και ψωνιστε - σορρυ, διοριστε καραβάνια! ζητω η πατρις λεμεεεε!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/6/13 07:39

    Και η πολιτική ηγεσια σύντομα θα παρει το δρομο της διαθεσιμοτητας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος27/6/13 11:09

      Μπορεί η πολιτική ηγεσία. Ή έστω μεγάλο μέρος της. Νομίζετε ότι θα αγχωθούν και το λέτε τόσο χαιρέκακα;;;;

      Ας ελπίσουμε να μην πάρει διαθεσιμότητα λοιπόν και να πετύχει στο έργο της στοιειωδώς. Για το καλό όλων μας και μη μας βρει καεένας Τσίπρας. Γιατί αν δεν πετύχει και πάρουμε και οι υπόλοιποι απλοί πολίτες διαθεσιμότητα, εκτός των πρώτων που θα πληρώσουν τη νύφη, τότε θα μας είναι αδιάφορο για την τύχη των πολιτικών.

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος27/6/13 14:29

    Δημοσκόπηση MRB - καταλληλότερος πρωθυπουργός

    1) Αντώνης Σαμαράς - 41,3%

    2) Κανένας - 30,3%

    3) Αλέξης Τσίπρας - 27,4%

    Χρειάζεται πραγματικά ειδικές ικανότητες ώστε ο αρχηγός της αξ. αντιπολίτευσης σε περίοδο "ανθρωπιστικής κρίσης" να υπολείπεται του κανένα. Γελάει ο κόσμος ρε Αλέξη.

    το λέγαμε για πλάκα......και ο Τσίπρας τόκανε πραγματικότητα......να τρέχεις μόνος σου και να βγαίνεις δεύτερος.....!!!.....άντε σύντροφοι κατεβείτε από το συννεφάκι......!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο ΠΑΣΟΚος είσαι!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος27/6/13 22:04

      Όσο ήσουν κι εσύ κάποτε μέχρι να ανακαλύψεις τον Θεό Τσίπρα αλλά και να τα κάνεις πλακάκια με τον Στυλιανίδη και τον Γεροντόπουλο.

      Διαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.