18.6.13

Εγκαινιάστηκε το νέο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης

Τα εγκαίνια του νέου Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης, πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 14 Ιουνίου, με την παρουσία αυτοδιοικητικών φορέων, κολυμβητικών συλλόγων και των πρώην Δημάρχων Γιώργου Αλεξανδρή, Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη, Ελευθέριου Γιοφτσίδη και Αναστάσιου Σουλακάκη.
Το νέο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης διαθέτει δύο πισίνες, μια μεγάλη ολυμπιακών προδιαγραφών, βάθους 3,5 μέτρων, και μια μικρότερη - προθέρμανσης, αποδυτήρια, σάουνες, όργανα γυμναστικής και εξέδρα θεατών χωρητικότητας 1000 θέσεων.
 
Την έναρξη της τελετής κήρυξε ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ο οποίος ανέφερε στο χαιρετισμό του ότι πρόκειται για «ένα έργο που απασχόλησε τρεις δημοτικές αρχές και παραδόθηκε τελικά πριν λίγο καιρό στους αθλητές των κολυμβητικών συλλόγων και στο κοινό, για να μπορέσουμε πλέον όλοι να χαρούμε αυτό το κόσμημα, το οποίο σύμφωνα με τους ειδικούς είναι από τα πιο σύγχρονα της Ευρώπης, και με την ευκαιρία αυτή να αναπτύξουμε τα αθλήματα της κολύμβησης και του πόλο, έτσι ώστε η Αλεξανδρούπολη να γίνει πόλος έλξης και σημείο αναφοράς για τα αθλήματα αυτά.
Για το κολυμβητήριο αυτό πάλεψαν τρεις δημοτικές αρχές και καθένας από αυτούς έχει το δικαίωμα σήμερα να χαίρεται, γιατί πραγματικά δημιουργήθηκε ένα μεγάλο έργο, το οποίο, εξαιτίας των σημερινών δυσμενών οικονομικών συνθηκών, είναι ίσως και από τα τελευταία μεγάλα έργα στην Ελλάδα». 
O κ. Λαμπάκης ευχαρίστησε τους πρώην Δημάρχους, κ.κ. Αρβανιτίδη και Αλεξανδρή, οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό, που κατά τη διάρκεια της θητείας τους το κολυμβητήριο εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Ολυμπιακά Έργα – Ελλάδα 2004», ξεκίνησαν και προχώρησαν οι  εργασίες κατασκευής του. Ευχαρίστησε ακόμη, τους επιβλέποντες μηχανικούς και τους υπηρεσιακούς παράγοντες του Δήμου Αλεξανδρούπολης και τους συνεργάτες του, που εργάστηκαν με επιμονή για την ολοκλήρωση του έργου.
Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επίδειξη κολύμβησης από αθλητές τοπικών  κολυμβητικών συλλόγων.

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος18/6/13 21:51

    Στην Κομοτηνή ο Δήμος φάντασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος19/6/13 19:07

    ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΗΣ, ΛΑΜΠΑΚΗΣ: ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ. ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΤΕ ΡΟΧΑΛΙΖΑΝ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΑΝ 500.000 ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ!!! ΤΩΡΑ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ (21:51) ΕΙΡΩΝΕΥΟΝΤΑΙ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.