17.6.13

Ο Αλέξης Τσίπρας στην Καβάλα

Την Πέμπτη 20 Ιουνίου, ο Αλέξης Τσίπρας θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για τα εργασιακά και την ανεργία στην Καβάλα.
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, θα πραγματοποιήσει τον Ιούνιο, επτά παρόμοιες ομιλίες σε όλη την Ελλάδα, κάθε μια και διαφορετική, ως προς το θέμα της, όλες όμως με τον ίδιο στόχο, να αναδείξουν στην κοινωνία το πρόγραμμα του κόμματος.
Στην Καβάλα, θα μιλήσει στην Πλατεία Καπνεργάτη, στις 20:00, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση με τους Χρήστο Καραγιαννίδη, Δημήτρη Στρατούλη, βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και τον Γιώργο Γαβρίλη, υπεύθυνο εργατικής πολιτικής του κόμματος.

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος17/6/13 18:06

    Εντάξει, θα διορίσει 100+ χιλ στο δημόσιο.

    Παρανοϊκός αλλά έχει επεξεργασμένη θέση. Για όλους εμας που δε συμφωνούμε με Σαμαρά για το σοκ και δέος της ΕΡΤ μπορεί να μας εξηγήσει κάτι ο "θεσμικός" Αλέξης;;;

    Ακριβώς ένα χρόνο πριν έφτασε αρκετά κοντά στο να γίνει πρωθυπουργός της χώρας. Ως εκ τούτου θα περίμενε κανεις να έχει εδώ και πάνω από ένα χρόνο ένα έτοιμο, συνεκτικό σχέδιο και για την ΕΡΤ. Οκ διαφωνεί με το λουκέτο, το βρίσκει αυταρχικό κλπ. όπως κι εμείς που μας κόστισε το μαύρο. Η θετική θέση του ποια είναι; Τι έχει αντιπροτείνει τόσο καιρό τώρα ο κ. Τσίπρας για την ΕΡΤ; Ποιο είναι το όραμά του; Υπάρχει κακοδιαχείριση στην ΕΡΤ ή δεν υπάρχει; Υπάρχει κομματισμός ή δεν υπάρχει; Υπάρχει σπατάλη ή δεν υπάρχει; Αν δεν υπάρχουν όλα αυτα σκοπεύει να προσλάβει κι άλλους αν κυβερνήσει; Αν υπάρχουν όλα αυτα ποιες ακριβώς είναι οι προτάσεις του για να εκλείψουν τα όποια άσχημα φαινόμενα υπάρχουν και στιγματίζουν αδίκως πολλούς από τους εργαζόμενους που δεν είναι ημέτεροι και προνομιούχοι;

    Π.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/6/13 10:12

    Επιτέλους μετά από πολύ καιρό – για να μην πούμε για πρώτη φορά – το ΠΑΣΟΚ έδωσε μια σωστή απάντηση στον Σαμαρά. Η ανακοίνωση για την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Ναύπλιο -γραμμένη κατά πάσα πιθανότητα από τον ίδιο τον Βενιζέλο- είναι υποδειγματική. Μακάρι να συνεχιστεί η αφύπνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.