21.6.13

Στο ΠΑΣΟΚ συμφώνησαν πως οι εκλογές θα ήταν καταστροφή … για τους ίδιους

Ο τρόμος τους για την προσφυγή στις κάλπες και η προοπτική υπουργοποίησής τους οδήγησαν τους βουλευτές και τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να συμπαραταχθούν με τον Βαγγέλη Βενιζέλο στο να παραμείνει το κόμμα στην κυβέρνηση παρά τη σχεδόν βέβαιη αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ.
Στην κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου, η οποία ολοκληρώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, η συντριπτική πλειονότητα στήριξε την επιλογή Βενιζέλου και για τη χάραξη νέας προγραμματικής συμφωνίας για την κυβέρνηση. Ο Κώστας Σκανδαλίδης, μάλιστα, τόνισε πως αυτή πρέπει να είναι προαπαιτούμενο για την τελική στάση του ΠΑΣΟΚ.
Ωστόσο, στην κοινή συνεδρίαση ακούστηκαν και φωνές επιφύλαξης, όπως του Θάνου Μωραΐτη, ο οποίος εξέφρασε τις αμφιβολίες του για τη συμμετοχή του κόμματος στην κυβέρνηση με πολιτικά στελέχη με την τροπή που πήραν τα πράγματα, καθώς και της Θεοδώρας Τζάκρη, η οποία εκτίμησε πως εφόσον σταθεί αυτή η κυβέρνηση ενδέχεται να μην πάει πολύ μακριά λόγω των ανοικτών ζητημάτων οικονομικής φύσης που θα έχει μπροστά της για να αντιμετωπίσει στο προσεχές διάστημα.

4 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/6/13 09:45

    Φυσικά. Φοβούνται για την καρεκλίτσα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος21/6/13 09:46

    και οχι μονο για το πασοκ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος21/6/13 10:06

    Οι εκλογές θα είναι καταστροφή ... για τους ίδιους, ενώ για τη χώρα τί θα είναι; Μήπως Σ Ω Τ Η Ρ Ι Α; Εύγε, για την πολιτική σου εκτίμηση και την ψύχραιμη και ανυστερόβουλη ανάλυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος21/6/13 20:20

    Ο Χατζηοσμάν κατάλαβε τι έγινε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Piazza del Popolo δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.